NS_85 selimiye fotoların çok görkemli olmuş eline sağlık,
yalnız ben ilk fotodaki o cafe seranın yukarısındaki alana yapılmış kardanadam a bittim. O nasıl kardanadam öyle bi ara flashla yapılmış noeldayı diye bi karakter vardı aynen ona benzemiş...
Valla o kardanadam çok ilginçti ya. Orada ayaküstü hatıra fotoğrafı çeken fotoğrafçılar yapmış o kardanadamı. Millet hatıra fotoğrafı çektirsin diye yapmışlar.Eee ekmek parası n'aparsın... Hem de iki taraflı yapmışlar kardanadamı Bir tarafının arkasında Selimiye Camii, diğer tarafının arkasında ise Eski Camii var. İşte fotoğraflar:
Birkaç deneme :) Resimlerin hepsinde resim kalitesi "fine", ışık "otomatik" seçili, ışıklı ortamda çekilenler 100 luk soft ampulde... 1 - Night mod + Flash 2 - Night mod + Macro + Mxe 60 3 - Normal Mod + Flash 4 - Night Mod + Macro + Mxe 60
İlginç olan son resim bir öncekinin yarı boyutunda yer kaplıyor ? Ama kesinlikle orijinal resimle birebir aynı, lakin boyama hataları tam olarak belli olmakta ve renkler tam olarak orijinal resimle aynı tonda.
güzel resimler dostum telefonu yazmamışsın ben yazayım k750i ile çekilmiş resimler
Bir kaç yeni foto arkadaşlar...
Pityocampa resimler gene süper bu fotoları nerede çektin???
Sağol Teknode Bunları Bursa Orhaneli ormanlarında çektim
quote:
Orjinalden alıntı: TEKNODE
Pityocampa resimler gene süper bu fotoları nerede çektin???
İstanbul olmadığını anlamıştım
bir kaç fotoda benden
ankara 19 mayıs stadı ümit milli maça gittik bugün bomboştu stad
stadın yanındaki kum saha
buda stadın yanındaki simitler
Coşsun Se ler Coşsun Resimlerin baya güzel
quote:
Orjinalden alıntı: TEKNODE
Coşsun Se ler Coşsun Resimlerin baya güzel
teknode sanatsal fotolarını bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Pityocampa
Bir kaç yeni foto arkadaşlar...
resimler çok güzel gerçekten o ağaç ne öyle ya
Sağol anfiist.Ağaç olayını şöyle açıklayayım.Tahminlerime göre 10-20 yıl önce köylü vatandaşımızın biri bu zavallı ağacın gövdesini sağlam bir iple veya telle sarmış.Dolayısıyla Ağaçcağız telin şeklini almak zorunda kalmış.W800 üm saolsun keşke yanımda bir fotoğraf makinesi olsaymış demedim.
quote:
Sağol anfiist.Ağaç olayını şöyle açıklayayım.Tahminlerime göre 10-20 yıl önce köylü vatandaşımızın biri bu zavallı ağacın gövdesini sağlam bir iple veya telle sarmış.Dolayısıyla Ağaçcağız telin şeklini almak zorunda kalmış.W800 üm saolsun keşke yanımda bir fotoğraf makinesi olsaymış demedim.
vay be bu anlattın dorumu tahminmi
fotograf makineside neymiş ya
w800i varken
oda ışığında flashsız
Anlattığım tahmin yani öyle olmuştur diye düşündüm ben. geçen arkadaşım bana arkadaşının bi HP dijital foto makinesi aldığını (350 ytl civarı) söylemişti ve kahkahayla gülerek senin telefon ondan daha iyi çekiyo demişti.
quote:
Orjinalden alıntı: anfiist
oda ışığında flashsız
foto güzel anfiist yanlız bir şey sorayım gece çekimini açtın mı?Açmadıysan bir de öyle dene.Noiseyi azaltabilirsin belki.
makro modunda çektim sayın pixelleri
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: anfiist
oda ışığında flashsız
foto güzel anfiist yanlız bir şey sorayım gece çekimini açtın mı?Açmadıysan bir de öyle dene.Noiseyi azaltabilirsin belki.
gece modu kapalıydı ondan biraz noise var gece modunu açınca çok daha iyi oluyo
quote:
Anlattığım tahmin yani öyle olmuştur diye düşündüm ben. geçen arkadaşım bana arkadaşının bi HP dijital foto makinesi aldığını (350 ytl civarı) söylemişti ve kahkahayla gülerek senin telefon ondan daha iyi çekiyo demişti.
haftasonu abimin arkadaşı bizde kaldı ınternette bi siteye resmini koyacaktı w800 iy le çektik bilgisayara attık 2 ay evvel casıo makine aldım dedi 300 e ondan daha canlı resimler dedi valla
ya topic k750 w800i arasında dönüyor w900 ü k700 ü olan arkadaşlarda resim eklesin yeni alcak arkdaşlar fikir edinsin