Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akşam üstü çektiğim bir foto arabanın camından çektim

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____
  • arkadaşlar sizde kamerayı siyah bir renk üzerine tuttuğunuzda renkde pozlanma oluyomu resmi çekmeden ekrandaki görüntüden bahsediyorum birde resmi çektikren sonra resim bikaçton koyulaşıyo sanki telefon w800i
  • kimse üsteki olayı bilmiyomu acaba inşallah versiyonumdan kaynaklanıyodur versiyonum:R1N035

buda ilk çektiğim resimlerden karanlık-kapalı biyer makro mod açık,kamera ışığı açık

• K750İ ile ilk cektiğim resim.resimi cekerken zoom özelliğini bilmiyodum ve tribünün en üstündeydim.
    Kayserispor-Fenerbahce maçı
    İnşallah resmin linkini doğru koymuşumdur
  • w900i ile makro biraz puslu gibi nerede hata yapıyorum bilmiyorum.

her şey otomatik olarak çekildi. ( ist-cevahir alışveriş merk.)

elimmi titriyor yoksa başka bir hatamı var bilmiyorum. ustalar söylerse sevinirim.

• Evet büyük bir hatan var.
    90 KM hız ile giderken foto çekip,trafiği tehlikeye atman
    Bunun haricinde Cevahir foton iyi.
    Dashboard resminde ise kapalı alan olması ve odaklamayı direksiyon simidi göbeğine yapması yüzünden çekilen foto normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Evet büyük bir hatan var.
    90 KM hız ile giderken foto çekip,trafiği tehlikeye atman

hocam merak etmeyin trafiğe kapalı alanda çekildi.
  • cevahirde gece modunda çekmediysen elin titremiş ondan biraz bulanıklık var
  • Parlak ışık yüzünden puslu çıkmış, ışığı karşına alıp çekersen böyle çıkar Işığı arkana al, ayarlamanı yap, odakla ve çek...foto ekleyebilsem koycam ne kadar iyi makro çekimler yapabildiğini aletin, alet sorunsuz yani ...

quote:

Orjinalden alıntı: asekitmez

w900i ile makro biraz puslu gibi nerede hata yapıyorum bilmiyorum.

her şey otomatik olarak çekildi. ( ist-cevahir alışveriş merk.)

elimmi titriyor yoksa başka bir hatamı var bilmiyorum. ustalar söylerse sevinirim.

• W550i alalım...
  • Ataköy 5'de çekilen fotoğraf:

Bu da Galleria'da çekildi. Orkestra ciddi ciddi müzik çalıyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

W550i alalım...

hayırlı olsun güle güle kullan
  • Merhabalar,

Arkadaşlar bende sonunda w800 ile bakılabilecek bir resim çektim :)
    Ancak bu linki daha önce Paylaşım a atmışım yanlışlıkla, tekrar olacak ama kusura bakmasınlar.

http://img529.imageshack.us/my.php?image=dsc000626cv.jpg
  • Resim kaldırılmıstır! benim mesajımdan alıntı yapan arkadaslardan ricam mesajlarındaki resmi editlemeleridir!. (yani silmelerini rica ediyorum)Saygılar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeDDo -- 14 Mart 2006; 11:35:18 >
  • Arkadaşlar flash kullandığınızda beyaz dengesini otomatik yapıyorsunuz değil mi? Flash çünkü sonuçta bulunduğunuz ortamın ışık dengesini değiştiriyor.
  • @MeTTaLLiCa

kardes falla spotların üstünede böle yazıyomus
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeDDo

bende cektigim bir resimi (K750i ile) sizle paylasmak istedim resimdeki avcı ve bir okadarda karizma bakan hasin eleman benim eee bir yorumcuk yaparsınız herhal

SeDDo resimdeki benim diyorsun hem de çektiğim resim diyorsun .

Dediğin doğru ise yani zaman ayarı modunda iken telefonu bir yükseltiye koyup çektiysen yapacağım yorum şudur :

Telefonu ayarladıktan sonra, pompalıyı alıp o kısa süredeböyle de artistik poz verebiliyosan helal be sana dostum. Çekimden çok fiyakalı duruştan dolayı kutlarım seni

• quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

quote:

bende cektigim bir resimi (K750i ile) sizle paylasmak istedim resimdeki avcı ve bir okadarda karizma bakan hasin eleman benim eee bir yorumcuk yaparsınız herhal

Dediğin doğru ise yani zaman ayarı modunda iken telefonu bir yükseltiye koyup çektiysen yapacağım yorum şudur :

Telefonu ayarladıktan sonra, pompalıyı alıp o kısa süredeböyle de artistik poz verebiliyosan helal be sana dostum. Çekimden çok fiyakalı duruştan dolayı kutlarım seni

• quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

quote:

Hakkat SeDDobu ne yaman çelişki böyle.. Hiç de aklıma gelmemişti bak.. Açıklama bekliyoruz.. İyi poz vermişsin, güzel foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 13 Mart 2006; 19:42:24 >

• @_alaz_ , @planlamacı

haklısın yaf cekmişim demişim farketmez ceken arkadastı aslında tel benim olunca ben cekmiş oluyom bir bakıma
    ben hiç fotojenik deilimdir cekildigim fotolarıda (kendim de dahil ) kimseyede göstermem ama bu hosuma gitti burayada koyam dedim o heyecanla cektigim demişim.Bu arada elimdekide pompalı deil yani içersinie 9 tane fisek alıyo ama popalamadan kendisi veriyor agıza... yorumun ve dikkatin için tesekkür ederim! Böle eleştirilmek güsel yaaa hataları daha cabuk bertaraf ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeDDo -- 13 Mart 2006; 19:49:08 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.