Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SeDDo, Nereye Bakıyor Bu Adam?? dedirtiyor resmen..
  • Gözüme bir karatavuk kestirmiştim ona bakıyodum herhal
    quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

SeDDo, Nereye Bakıyor Bu Adam?? dedirtiyor resmen..

• quote:

Orjinalden alıntı: SeDDo

Gözüme bir karatavuk kestirmiştim ona bakıyodum herhal
    quote:

SeDDo, Nereye Bakıyor Bu Adam?? dedirtiyor resmen..

• quote:

Orjinalden alıntı: SeDDo

Gözüme bir karatavuk kestirmiştim ona bakıyodum herhal

Şaka maka, hakkaten güzel foto olmuş.. Eline (arkadaşının)ve K750'ne sağlık SeDDo..

• He ya doğru pompalı deel bu. Dokuzatar diyolar bizim köyde bunlara. Karatavuk, sığırcık ve bıldırcınlara dikkat et dostum. Baygın baygın uçanları yiyim deme. Malum kuş gribi
  • @planlamacı

saol dostum fotograftaki güssel ondandır yaf sende bir fotonu koyda burayada cemalinden mahrum etme beni
  • dostum zaten ava cıkıgımızda belediyenin hoparlörden bas bas bagırıyodu kus gribi dolayısıyla avlanmak yasak die işte yine laf söz dinelmeyen türk milleti bu yüzden kendime
    quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

He ya doğru pompalı deel bu. Dokuzatar diyolar bizim köyde bunlara. Karatavuk, sığırcık ve bıldırcınlara dikkat et dostum. Baygın baygın uçanları yiyim deme. Malum kuş gribi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabriaga

Arkadaşlar flash kullandığınızda beyaz dengesini otomatik yapıyorsunuz değil mi? Flash çünkü sonuçta bulunduğunuz ortamın ışık dengesini değiştiriyor.

Bi soru sorduk bi kişi olsun cevap vermedi aşk olsun arkadaşlar
  • kusura bakma kardes yaf
    Flash lensten daha cok ısık girmesini ve böylece gece yada ısıgın yetersiz oldugu ortamlarda resmindeki karıncalanmayı önler.Kısacası sen beyaz dengesini otomatikte yapsan diger ayaralrdada ayarlasan bu sadce resimin renk kalitesini deiştirecek flashla pek alakası yok yani durumun.Sen istedigin beyaz dengesini kullanarak farklı sonuclar elde edebilrisin.
    quote:

quote:

Arkadaşlar flash kullandığınızda beyaz dengesini otomatik yapıyorsunuz değil mi? Flash çünkü sonuçta bulunduğunuz ortamın ışık dengesini değiştiriyor.

Bi soru sorduk bi kişi olsun cevap vermedi aşk olsun arkadaşlar

•  ____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

K750i ile çekildi...
  • Hay Allah ya ynlış yapmışım düzeltemiyorum da.Bu da diğer fotoğraf:

Jimlastik salonundan
  • buda benden s700 ile çekildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell line -- 15 Mart 2006; 12:53:53 >
  • ben de s700 ile çekilmiş bir şimşek fotoğrafı var bunu siteye nerden göndercem yardım edermisiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan975

ben de s700 ile çekilmiş bir şimşek fotoğrafı var bunu siteye nerden göndercem yardım edermisiniz..

Foruma foto koymak içinwww.imageshack.us sitesine gir.. Gözattan bilgisayarındaki resmi seç.. Resize image'ı işaretle ve boyutu 800*600 veya 640*480 yap.. Sonra alttaki host it yazısına tıkla.. Resmi yükledikten sonra açılan yeni sayfada en altta bi link çıkacak direct link to image linki.. Bu linki kopyalayıp, foruma yazdığın mesajda [simage]... [/simage] arasına yapıştır..

Örnek: [simage] direct link to image [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 15 Mart 2006; 11:37:29 >

• @hell line s700 fotografı çok güzel gerçekten
  • teşekkürler anfiist

buda s700 ile macro denemesi macro özelliği yok ama noktasal fotometri diye bi özellik var bu da o özellik açıkken bi resim

• K750 resimleridir

Dünyanın en güzel kızı minik bi kediyi severkene

Hakan Kardeşim

Gece çekimli herhangi bir oda sıfır ışık

Bornova Garagolu (K750 ile çektiğim ilk resim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpSnip -- 15 Mart 2006; 14:30:15 >

• küçültüp yollayabilirsin arkadaşım benim makine 1.3mp olduğu için küçültme ihtiyacı duymadım ama 2mp ler çok yer kaplıyo(2mp ise senin tel) küçültüpte koyabilirsin yani zevk ve tercih senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

ArkadaşLar illa original boyuttamı yollamalıyız.sığmıyo o zamanda bu resimler buraya.hani küçültüpte yollasak olmaz mı.

Ps:Cevap aldıktan sonra bu msjı editleyip resimleri ekliycem

resize image'ı işaretleyip 800*600 veya 640*480 veya daha altını seçerek resmi yeniden boyutlandırabiliyorsun imageshack ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 15 Mart 2006; 14:13:44 >
  • Photoshop tercihimdir kardeş saolZaten ekledim resimleri
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

ArkadaşLar illa original boyuttamı yollamalıyız.sığmıyo o zamanda bu resimler buraya.hani küçültüpte yollasak olmaz mı.

Ps:Cevap aldıktan sonra bu msjı editleyip resimleri ekliycem

resize image'ı işaretleyip 800*600 veya 640*480 veya daha altını seçerek resmi yeniden boyutlandırabiliyorsun imageshack ile..

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.