Şimdi Ara

Sony Ericsson Hazel Alındı...(inceleme ve örnek fotoğraflar eklendi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internet bağlantıları kapalıda olsa bir yerden sonra internet üzerinden çıkmak istiyor bende tabiki onay vermiyorum(daha önce böyle bir olay yüzünden yüklü miktarda bir fatura ödedim)

cihazı aldıktan sonra deneyen arkadaşlar olacaktır illaki onların yorumlarını bekliyorum bende
  • Tr sitesine mesaj yazdım sordum cevap geldi gps nin uydu ile çalışmadığını söyledi
  • internet tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor yani öğrenmiş olduk teşekkürler...
  • Vodafone kullanıp internete girebilen var mı internet ayarlarıı fln yapabilen.
  • Biz Turkcell kullanıyoruz onun için WAP J20i yazıp 2222'ye yolluyorsunuz

şöyle bir link buldum belki yardımcı olurhttp://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/learn-more/subject/howtogetinternetsettings/hazel?cc=tr&lc=tr
  • Sonunda hazel'e kavuştum arkadaşlar ereyon'dan 400 tl y aldım pazartesi sipariş verdim bugün saat 14 te elimdeydi, şuan inceleme aşamasındayım ama tasarım ve kalite harika @cyberkesh arkadaşımın zaten yazdıklarının aynısı çıktı ne bir eksik ne bir fazla.. ama şu haritada yön bulucu olayını çözemedim bi türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

@serdar_85,rica ederim dostum ne demek,inşallah bir an önce kavuşursun Hazeline,bu arada 2 yeni küçük özelliğini farkettim telefonun bluetooth ile bir dosya gönder deyip gönderdiğinde dosya aktarımı tamamlandığı zaman bluetooth'u otomatik olarak kapatıyor tasarruflu telefon diğer özelliği ise eğlenceli birşey, karşı tarafla konuşurken orta tuşla müzik dosyalarınıza ulaşıp ordan istediğiniz parça yı seçip alttan müzik vererek konuşmaya devam edebiliyorsunuz karşı tarafın sesi de müzik çalarken gayet net duyulmaya devam ediyor.

İki özellik de ilginçmiş.

Diğer arkadaş söyleyince hatırladım; başka konularda konuyu açan arkadaş telefonu alınca konuyu bırakıp giderdi. Sen iyiki bırakmadın çünkü birkaç sorum var

Birincisi diğer konularda telefonun işletim sistemini yerden yere vuruyorlar bu konuda senin düşünceni öğrenmek isterim (Daha önceden SE naite kullandığımı belirtmeliyim ve onun işletim sistemini beğenmiştim hazel'de ona benziyor herhalde ama kesin olarak bilmediğim için soruyorum)

İkincisi adımsayar uygulamasını çalıştırabilmek için internete girmek gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa ve işletim sistemi sana göre de iyi ise sanırım ben de alacağım bu telefondan

Cevap için sağol şimdiden

Ben cevap vereyim ,

1. zaten özellik değil bütün Sony Ericsson modellerinde dosya gönderirken BT açmaya gerek yok direkt gönder deyince gönderir yani .
    2. diğer Sony Ericssonlarda da durum böyleydi zaten müzikçalara girip açarsanız çalarken konuşabilirsiniz , karşı taraf da duyar ,
    3. telefonun işletim sistemini kim yerden yere vuruyor ? Java tabanla işletim sistemleri arasında en kolay kullanışlı ve kullanıcı dostu java Sony Ericsson'a aittir . Esnektir ve kişiselleştirmeye - geliştirmeye açıktır.
    4. Hazel ve Naite özünde aynı ama işletim sistemleri platform olarak farklı yani Naite DB3200 A2 grubunda iken , Hazel son sistem olan DB3350 A3 grubunda. Aralarında kullanım olarak fark yok ama hız ve geliştirme açısından DB3350 daha üstün.

Adımsayar sanırsam adı '' Walkmate'' ti ve internete gerek yok aç koy cebine saysın , ben günde 15.000 adım filan atıyodum ortalama, o kadar uğraştım ama kandrılmıyordu çok doğru sayıyor

c510 da konusurken muzık calara gırdım ama muzık calmıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_85

Sonunda hazel'e kavuştum arkadaşlar ereyon'dan 400 tl y aldım pazartesi sipariş verdim bugün saat 14 te elimdeydi, şuan inceleme aşamasındayım ama tasarım ve kalite harika @cyberkesh arkadaşımın zaten yazdıklarının aynısı çıktı ne bir eksik ne bir fazla.. ama şu haritada yön bulucu olayını çözemedim bi türlü..

Hayırlı olsun @serdar_85 güzel günlerde kullanman dileğiyle,navigasyon olayını bende pek kurcalamadım devamlı internet istiyor diye, heralde internete çıkmadan kullanamıyoruz onu.
  • quote:

quote:

Sonunda hazel'e kavuştum arkadaşlar ereyon'dan 400 tl y aldım pazartesi sipariş verdim bugün saat 14 te elimdeydi, şuan inceleme aşamasındayım ama tasarım ve kalite harika @cyberkesh arkadaşımın zaten yazdıklarının aynısı çıktı ne bir eksik ne bir fazla.. ama şu haritada yön bulucu olayını çözemedim bi türlü..

Hayırlı olsun @serdar_85 güzel günlerde kullanman dileğiyle,navigasyon olayını bende pek kurcalamadım devamlı internet istiyor diye, heralde internete çıkmadan kullanamıyoruz onu.

Teşekkür ederim, zamanla çözücez onuda yanlız bişey farkettim tuştakımında ışık yanarken 4 tuşunda hafif kayma var ışığında netteki fotolarına baktım onlarda da mevcut gece daha çok belli ouyor başka bişey bulamadım kusur olarak.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim, zamanla çözücez onuda yanlız bişey farkettim tuştakımında ışık yanarken 4 tuşunda hafif kayma var ışığında netteki fotolarına baktım onlarda da mevcut gece daha çok belli ouyor başka bişey bulamadım kusur olarak.

Rica ederim,valla ben o kadar dikkat etmedim tuş takımına hatta sen söylemesen farkına bile varmazdımakşam telefon gelince kontrol edeyim bizdekinde de varmı diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim,valla ben o kadar dikkat etmedim tuş takımına hatta sen söylemesen farkına bile varmazdımakşam telefon gelince kontrol edeyim bizdekinde de varmı diye

Tam olarak burası, iş yerindeki arkadaşlar hazeli çok beğendiler bu arada...

Sony Ericsson Hazel Alındı...(inceleme ve örnek fotoğraflar eklendi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tam olarak burası, iş yerindeki arkadaşlar hazeli çok beğendiler bu arada...

Sony Ericsson Hazel Alındı...(inceleme ve örnek fotoğraflar eklendi)

Telefon şuan elimde gerçekten hafif bir kayma var ama dediğim gibi sen söylemesen dikkat bile etmezdim ,o kadar kusur kadı kızında bile olur ,hazel yakışıklı bir telefon hocam beğenilir tabi hatta babamı kadırabilirsem 1-2 hafta ben el koymayı bile düşünüyorum da şu aralar biraz zor internet paketi filan almış elinden düşürmüyor telefonu

• Ayrıntılar konusunda kılımdır biraz oyun,tema, program nasıl bulucaz hazele ?? bu konularda cahilimdir biraz...
  • quote:

Ayrıntılar konusunda kılımdır biraz oyun,tema, program nasıl bulucaz hazele ?? bu konularda cahilimdir biraz...

240 x 320 piksel ekrana vede java altyapısına sahip olduğu için oyun bulmada problem olmaz hatta java tabanlı basit programlarıda çalıştırabilir ama tema bulmada sıkıntı çekebiliriz gibi geliyor bana

birazdan bir pm atacağım sana orda bolca java destekli oyun mevcut, hatta birazda program ihtiyacını ordan karşılayabilirsin

edit:aynı kelimeyi iki kere tekrarlamışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 21 Temmuz 2011; 0:01:32 >

• quote:

Ayrıntılar konusunda kılımdır biraz oyun,tema, program nasıl bulucaz hazele ?? bu konularda cahilimdir biraz...

Ben burayı kullanırdım önceden

http://sefan.ru/?style=2&lan=en

Telefondan gir indir çok kolay oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Ben burayı kullanırdım önceden

http://sefan.ru/?style=2&lan=en

Telefondan gir indir çok kolay oluyo

Teşekkürler her ihtiyaç mevcut..

• Link için teşekkürler @yunuss.10 bir sürü oyun uygulama mevcut güzel bir siteye benziyor hem kendi telefonumda hemde hazelde yer imlerine ekledim.
  • Değerli arkadaşlar bende hazel çıktığından beri almayı düşünüyorum ama renginde karar veremedim.Kırmızı olanın rengi fotolarda açık gözüküyor kırmızı kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum rengi bordoyamı yakın yoksa açık kırmızı mı duruyor.
  • Onemli degil arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

Değerli arkadaşlar bende hazel çıktığından beri almayı düşünüyorum ama renginde karar veremedim.Kırmızı olanın rengi fotolarda açık gözüküyor kırmızı kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum rengi bordoyamı yakın yoksa açık kırmızı mı duruyor.

Biz siyah tercih ettik alırken, internetteki fotoğraflara göre sizinde dediğiniz gibi kırmızı duruyor bordoya benzetemedim bende,Sony ericsson bölümünde hazel ana başlığı altında sorarsanız daha çabuk yanıt alabilirsiniz kırmızı renk hazele sahip arkadaşlar cevaplayacaklardır sorunuzu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.