Şimdi Ara

.:Sony Ericsson J230İ Burada:.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babama bu akşam Sony Ericsson J230i 'i 158 Ytl ye Ayata'dan aldık.
    Özellikler
    Fm Radyo
    Mms
    Sms
    Çalar Saat
    Kronometre
    Oyun
    Hansfree
    Ses oluşturucu vsvs...
    Bu telefonu almamızın nedeni babamın itfaiye de grup başı olması.Aslında biz Sony Ericsson W810İ veya Samsung D900 alacaktık ki şantideki bir adamın telefonu asitdin içine düşmüş ve telefon gitmiş tabii..
    Babam bunu duyunca biraz tırstı ve J230i aldı.
    İnceleme
    Telefonun beyazını aldık.Tasarım harika.Ayrıca joystick yok.Fotograf makinem ile çekilen resimler aşağıda.Sesler çok iyi net ve temiz çıkıyor.Ses seviyesi de hayli yüksek.İçinde 2 oyun var.Biri golf diğeri ise deniz altı tetrisi.Radyonun Stereo özelliği var.Sesi 16 ya getirince kulaklık bangır bangır bangır bağarıyor.Aynı durumu hoparlörü 16 ya getirince gördüm.Baslar kaliteli ve temiz çıkıyor.Mikrofon kulaklık seti üzerinden telefon görüşmesi yapılabiliyor.Batarya Knıght arkadaşın dedeğin gibi 4 saatte şarj oldu.Zaten Sony Ericsson bize seyahat şarj cihazı ve bataryasını verdi.Telefonun kullanımı çok kolay.5 günlüğüne ödünç bir Philps S200 almıştık, menüler berbattı.Şarjzı iyi gidiyor.Ben tasarımı başta dediğim gibi beğendim.Kasa kalitesi iyi.Ama öyle elinizde kalacak gibi de değil.Telefonun ilk açtığımda(yani bataryayı çıkarıp taktığımda) telefonun ipuçları yazıyor.
    Sonsöz
    Elinizde 150 Ytl karsa ve Fm Radyolu bir telefon almayı düşünüyorsanız J230i doğru karar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 25 Şubat 2007; 10:48:05 >

• Güle güle kullanmanız dileği ile...

Sanırım bir inceleme sunacaksınız bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 2 Aralık 2006; 23:24:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

Güle güle kullanmanız dileği ile...

Sanırım bir inceleme sunacaksınız bize.

evet yarın 2 ye doğru hazır olur çünkü aletin 16 saat şarj olması gerekiyor
  • @ Soul Reaver

Telefonunuzu güle güle kullanın.

Lityum polimer ve lityum iyon gibi yeni nesil bataryalarda ilk şarjın 9-16 saat arasında olması kesinlikle gerekmiyor. Telefonun bataryası dolunca telefonu şarjdan çıkarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 3 Aralık 2006; 23:29:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

@ Soul Reaver

Telefonunuzu güle güle kullanın.

Lityum polimer ve lityum iyon gibi yeni nesil bataryalarda ilk şarjın 9-16 saat arasında olması kesinlikle gerekmiyor. Telefonun bataryası dolunca telefonu şarjdan çıkarabilirsiniz.

Teşekkür ederim.Verdiğin bilgiler ve dileklerin için.Babam şimdi İzmir-İstanbul yolu üzerinde kaza oldu kaza yeride evin 5 ilerisi 2000 Brodway la 2002 Astra kafa kafaya girdi.Ölü yaralı yok.Babam sadece bakmak için gitti.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Hayırlı olsun

teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Ericsson Vivaz İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşım malzeme kalitesi hakkında ne düşünüyorsun. Tamam sonuçta uygun fiyatlı bir tel ve fazla da birşey beklemek gerekmiyor diye düşünüyorum. Fakat geçenlerde elime alıp inceleme fırsatı bulmuştum ve çok kalitesiz malzeme kullanılmış gibi geldi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
  • quote:

Peki arkadaşım malzeme kalitesi hakkında ne düşünüyorsun. Tamam sonuçta uygun fiyatlı bir tel ve fazla da birşey beklemek gerekmiyor diye düşünüyorum. Fakat geçenlerde elime alıp inceleme fırsatı bulmuştum ve çok kalitesiz malzeme kullanılmış gibi geldi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

incelemede de yazdığım gibi kasa kalitesi vasat ama insanın elinde kalacak gibi değil
  • Hmm pardon orayı gözden kaçırmışım. Teşekkürler
  • quote:

Hmm pardon orayı gözden kaçırmışım. Teşekkürler

birşey değil
  • aynı telefondan bizde yeni aldık peşin 140 a... telefon fiyat performans oranına göre bence cok ıyı, bizim aldığımız telefonda sarj en fazla 1 gun gıdıyordu servıse gonderdık yenı yazılım yuklenmıs sımdı dorduncu gun sarj hala bıtmedı
  • hayırlı olsun güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

hayırlı olsun güzel

sağol
  • keşke bi vga kamerası da olsaydı,
  • philips s220: 125 ytl nakit, 130 ytl taksitli
  • o zaman 250 ytl'den aşağı da olmazdı

quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

keşke bi vga kamerası da olsaydı,
  • Kardeş şu istediğin hatta geçme olayına takıldım ben,aslında gerisi çok fazla da ilgilendirmiyo.Neden diye sorcak olursan 2 simi birleştiren aparatlar hem teli çok ağırlaştırıyo hemde şarjı bi günde yiyor.Bu teldeki çift hat olayı nasıl oluyo bu dezavantajlar onda da varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_1 -- 4 Aralık 2006; 23:47:10 >
  • hayır babam TEK HAT turkcell kullanıyo ama geçiyo yani kızılötesi gibi bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Reaver

hayır babam TEK HAT turkcell kullanıyo ama geçiyo yani kızılötesi gibi bişey

Ben bu açıklama(ma)dan hiç bişi anlamadım kusura bakma,daha fazla ayrıntı verebilir misin,ya da bu konuda bilgisi olan başka kimse varsa ondan da alabiliriz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.