Şimdi Ara

Sony Ericsson Kullanıcıları Bir Dakika Bakarmısınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bilmiyom kaptanlar karışmış :-D ortaya attim öle bi laf :-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Valla bilmiyom kaptanlar karışmış :-D ortaya attim öle bi laf :-D

ben her zaman Sony Ericsson cuyum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Valla bilmiyom kaptanlar karışmış :-D ortaya attim öle bi laf :-D

ben her zaman Sony Ericsson cuyum valla

Tamam tamam biliyom onu :-D benim kafa ii degilmis herald yazarken .)
  • ben de sony ericssoncuyum yanlış anlaşılma olmasın ama sony de ya müziği kaliteli yapıyor ya da kamerayı. bir de c903 gibi ikisinin de kötü olduğu telefonlar var w810i de ne güzel ikisini de halletmişlerdi. şimdi öyle telefonlar çkarmıyorlar. kamera isteyen c serisini alsın müzik isteyen w serisini alsın. ne kadar da sığ bir düşünce! ikisini isteyen hangi modeli alacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan G.
    ben de sony ericssoncuyum yanlış anlaşılma olmasın ama sony de ya müziği kaliteli yapıyor ya da kamerayı. bir de c903 gibi ikisinin de kötü olduğu telefonlar var w810i de ne güzel ikisini de halletmişlerdi. şimdi öyle telefonlar çkarmıyorlar. kamera isteyen c serisini alsın müzik isteyen w serisini alsın. ne kadar da sığ bir düşünce! ikisini isteyen hangi modeli alacak?

Hocam bütün teknolojik aletler böyle degil mi ? Tam anlamıyla All in one cihaz varmi ki sony Ericsson üretsin, bunlar hep satış icin strateji yani yeni modelleri satmak icin, adamlar herşeyi bi cihaza koyarsa yeni model çıkarmanın ne mantığı olur :)

• quote:

quote:

ben de sony ericssoncuyum yanlış anlaşılma olmasın ama sony de ya müziği kaliteli yapıyor ya da kamerayı. bir de c903 gibi ikisinin de kötü olduğu telefonlar var w810i de ne güzel ikisini de halletmişlerdi. şimdi öyle telefonlar çkarmıyorlar. kamera isteyen c serisini alsın müzik isteyen w serisini alsın. ne kadar da sığ bir düşünce! ikisini isteyen hangi modeli alacak?

Hocam bütün teknolojik aletler böyle degil mi ? Tam anlamıyla All in one cihaz varmi ki sony Ericsson üretsin, bunlar hep satış icin strateji yani yeni modelleri satmak icin, adamlar herşeyi bi cihaza koyarsa yeni model çıkarmanın ne mantığı olur :)

doğru söylüyorsun da nokia biraz daha başarılı bu stratejide. hem kamerası iyi hem de sesi iyi cihazları var. gerçi sony ericssonun tadını vermiyor hiçbiri bana sony ericsssona biraz da bu yüzden kızıyorum. ben başka marka kullanmak istemiyorum sony de git nokia al samsung al der gibi telefonlar üretiyor

• quote:

quote:

quote:

doğru söylüyorsun da nokia biraz daha başarılı bu stratejide. hem kamerası iyi hem de sesi iyi cihazları var. gerçi sony ericssonun tadını vermiyor hiçbiri bana sony ericsssona biraz da bu yüzden kızıyorum. ben başka marka kullanmak istemiyorum sony de git nokia al samsung al der gibi telefonlar üretiyor

adamların işi para kazanmak değil bence on tane cihaz çıkartmıyolar az ama öz çıkarıyolar , tabi arada kötüleri de olabiliyo ama o kadar da olur kmse sütten çıkmış ak kaşık değil ya

• kötüleri olur tamam da iyileri de olsun. w995 in bile kamerası kötü. en azından k850 ye yakın bir kamerası olmalıydı. kamera müzik ayrımını fazla uzattılar artık. yeni bir seri çıkarmalı artık. w ve c serisi birleştirilmeli.
  • inş olur öle bişey ama zor
  • X10 minide dengeyi tutturmuslar biraz.ustelik android .
  • w995 öneririm dostum
  • quote:

kötüleri olur tamam da iyileri de olsun. w995 in bile kamerası kötü. en azından k850 ye yakın bir kamerası olmalıydı. kamera müzik ayrımını fazla uzattılar artık. yeni bir seri çıkarmalı artık. w ve c serisi birleştirilmeli.

aıno.. şimdi cevap yazma xenn nerde dıye her ikisinin ozellıklerı var bu cıhazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren
    X10 minide dengeyi tutturmuslar biraz.ustelik android .

Oda cok mini ya :-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal6161

quote:

kötüleri olur tamam da iyileri de olsun. w995 in bile kamerası kötü. en azından k850 ye yakın bir kamerası olmalıydı. kamera müzik ayrımını fazla uzattılar artık. yeni bir seri çıkarmalı artık. w ve c serisi birleştirilmeli.

aıno.. şimdi cevap yazma xenn nerde dıye her ikisinin ozellıklerı var bu cıhazda

ben xenon+led istiyorum tıpkı samsung m8910 pixondaki gibi

• quote:

quote:

quote:

O zaman c905 yada satio al :-D

• quote:

quote:

quote:

c905

• c905 in sesi nasıl peki?
  • quote:

c905 in sesi nasıl peki?

Dış seste w995'e göre cok ezik ama kulaklıkta akustik ile baya düzgün ses veriyo :)
  • quote:

quote:

c905 in sesi nasıl peki?

Dış seste w995'e göre cok ezik ama kulaklıkta akustik ile baya düzgün ses veriyo :)

hoparlör ses yüksekliği nasıl? çaldığında rahatlıkla duyulabilecek gibiyse yeterli. bir de titreşimini merak ediyorum. c903 gibi çok cılızsa almaya değmez. yürürken titreşimini hissedemiyorum w810i nin titreşimi çok iyiydi duymamak imkansız yani o derece. başka markalarda da o kadar titreyenini görmedim. sonuçta bu bir telefon ve ilk olarak telefon özelliklerini tam olarak yapabilmesi gerekiyor.

• Çaldığında tabi ki de duyulur o kadar da düsük degil yani, titreşim c903deki gibi az ama daha şiddetli hissediliyo, ayrica ben c903'ün titreşiminden oldukça memnundum, zil sesine göre titreşim patchi atınca düzelmişti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.