Şimdi Ara

Sony Ericsson Kullanıcıları Bir Dakika Bakarmısınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • c903 ün mp3 lerde hoparlör sesi çok kısık fakat zil seslerinde yüksek ses çıkarıyor. c905 de böyle mi? ayrıca w810i kullandıktan sonra her telefonun titreşimi bana az gelmişti. benim iş 2. el w810i ye gidiyo galiba. peki k850 nin titreşimi nasıldır, w810i ye yakın mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan G.
    c903 ün mp3 lerde hoparlör sesi çok kısık fakat zil seslerinde yüksek ses çıkarıyor. c905 de böyle mi? ayrıca w810i kullandıktan sonra her telefonun titreşimi bana az gelmişti. benim iş 2. el w810i ye gidiyo galiba. peki k850 nin titreşimi nasıldır, w810i ye yakın mıdır?

Ben senin kadar bu konulara dikkat etmiyom, sadece mesaj yazarım o kadar :-D :-D

Telefonu hic seslide kullanmam ki, c903'u bir gün bile seslide kullanmadan yolcu ettim :-D suanda w715'den yaziyom bunun internet'i mükemmel çekiyo, fakat biraz ağır geldi kasılmalar var menüde filan :)
  • o kasılmalar c510 da da vardı. dosya yöneticisine girerken bazen kum saati cıkıyor.. bellek tamemen bos olsa bile cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21
    o kasılmalar c510 da da vardı. dosya yöneticisine girerken bazen kum saati cıkıyor.. bellek tamemen bos olsa bile cıkıyor

Neden böyle anlamadım ya, mesaj gönderirken yavaş yavaş gidiyo , takılmalar oluyo
  • eh biraz 2,55
    quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: gren
    X10 minide dengeyi tutturmuslar biraz.ustelik android .

Oda cok mini ya :-D
  • aynen öyle sacmaliklar cok bu yeni telefonlarda. hız konusunda bir w810 kadar yoklar yada bir c902, k790 kadar kaliteli resim cekemiyor
  • anlaşıldı k850 ya da tekrar w810 bana en uygun cihazlar. w810 kullandığım için k850 yi tercih edicem gibi. inşallah uygun fiyata temiz bir k850 bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21
    aynen öyle sacmaliklar cok bu yeni telefonlarda. hız konusunda bir w810 kadar yoklar yada bir c902, k790 kadar kaliteli resim cekemiyor

Zaten sony ericsson w810i'nin devamını getirebilseydi simdiye kadar nokia'yi geçerdi o sağlamlık hic bi telefonda yok :)
    Hız konusunda w880i'yi unutamam cok stabildi 2.5 sene arkama bakmadim :)

K850i de o kadar hızlı değil suanda benchmark'a göre en hızlısı c905 ;)
  • quote:

anlaşıldı k850 ya da tekrar w810 bana en uygun cihazlar. w810 kullandığım için k850 yi tercih edicem gibi. inşallah uygun fiyata temiz bir k850 bulurum

bende onu soracaktım. K850nin en son sıfır satışı ne zaman yapılmıştı. Yani resmi olarak sıfırı ne zaman bitti. Temiz 2.el bulabilir miyiz?
    Bi de mesela w810i de cid52 filan almıyorduk cid49 alıyorduk ya var mı k850 de böyle bi sınırlama?

benim w810i nin bir gözü yere bakıyor. nedendir bilmiyorum başka bi telefon da beğenemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazxcv -- 3 Şubat 2011; 21:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv
    quote:

anlaşıldı k850 ya da tekrar w810 bana en uygun cihazlar. w810 kullandığım için k850 yi tercih edicem gibi. inşallah uygun fiyata temiz bir k850 bulurum

bende onu soracaktım. K850nin en son sıfır satışı ne zaman yapılmıştı. Yani resmi olarak sıfırı ne zaman bitti. Temiz 2.el bulabilir miyiz?
    Bi de mesela w810i de cid52 filan almıyorduk cid49 alıyorduk ya var mı k850 de böyle bi sınırlama?

benim w810i nin bir gözü yere bakıyor. nedendir bilmiyorum başka bi telefon da beğenemiyorum.

A2'lerde cid önemli degil tüm patchler birbiriyle uyumlu çalışır, k850i'yi temiz elbette bulabilirsiniz yurtdışından gelen 0 cihazlar da var hala :)

• quote:

quote:

quote:

A2'lerde cid önemli degil tüm patchler birbiriyle uyumlu çalışır, k850i'yi temiz elbette bulabilirsiniz yurtdışından gelen 0 cihazlar da var hala :)

güzel haber peki kaça satılıyor bu sıfır cihazlar ve nerelerde bulabiliriz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

güzel haber peki kaça satılıyor bu sıfır cihazlar ve nerelerde bulabiliriz?

Sahibinden'de adana'daki k850i ilanlarına bakın orda bi arkadaş satıyo

• bu internetten alma işini hiç sevmiyorum yok mu istanbulda falan? daha önceden hiç internetten alış veriş yapmadım
  • K850i devri geçti. Hem yavaş telefon istemiyorsun anladığım kadarıyla ama k850i diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
    Her türlü c905 öneririm. bana kalırsa se un java platformu eskidi. artık herkes android yöneliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

K850i devri geçti. Hem yavaş telefon istemiyorsun anladığım kadarıyla ama k850i diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
    Her türlü c905 öneririm. bana kalırsa se un java platformu eskidi. artık herkes android yöneliyor.

ben yavaş telefon istemiyorum demedim yalnız. müziği iyi çalsın kamerası iyi olsun istiyorum. telefonda oyun oynamam pek. program falan da istemiyorum. o yüzden android olmasa da olur. bir de titreşimi iyi olsun bendeki c903 gibi cılız olmasın, bazen hissetmiyorum. telefon alırken devrinin geçip geçmemesi beni ilgilendirmiyor. ihtiyaçlarımı karşılasın yeter bana. ayrıca androidlilerin hepsi dokunmatik sanırım. ben tuşlu telefonları daha çok seviyorum. dokunmatik olayı bana göre değil.
  • Aradığın telefon k850i fakat temiz bulmak baya zor o yüzden sıfır al ama onun da kayıt isi var ve kayıt dahil 380'i rahat bulur, c903'e de patch at titreşim düzeliyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.