Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin kötü yanı o kulaklığı vermiyorlar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyada

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

kullanacagın telefonu dene cunku butun control talk kulaklıkları desteklemiyor daha oncede yazdım...

creative ep630i mikrofonlu modeli bu telefonda hem müzik hem de tel görüşmesinde sorunsuz kullanılabilir değil mi?

http://www.elmasepeti.com/JVC-X30-Mikrofonlu-iPod-ve-iPhone-Kulakligi-Gumus-_5147.html
    linkteki kulaklık benim kulaklıgım ve çalışmadı o yuzden gidin yakındaki bir vatanda deneyin uyum sorunu veriyor çünki....

• dün vatandan aldım bu cihazı şu anda kullanıyorum tüm arkadasların dediği gibi kulalık gerçekten çok dandik. evdeki daha önce 30 tl aldığım sony kulalık çok daha iyi ses çıkışı sağladı. öncelikle 600 tl lık bir telefon bu sınıf telefonlarla karşılaştırmak lazım. stereo dan dolayı dışarıya verdiği ses kalitesi güzel gerçekten. kamere alaca karanlıkta kötü ancak gündüz fena değil. benim için en güzel artısı şu oldu kullanımı çok kolay ve rahat. ilk defa sonyericsson kullanıyorum 30 dk içinde alıştım. geçiş efektleri eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

telefonda grafik ekolayzır yok arkadaşlar

Bunu üreten mühendisleri neysede onay veren patronlara ne demeli :) Walkman telefonda facebooktan bahsediyorlar.Yahu facebooka girmeyen telefon kaldımı?Kullanıcıyı saf sanıyorlar galiba.GERÇEK WALKMAN telefon çıkarmaları lazım.Mesela olması gereken özellikler:
    -telefonun üzerinde müzik için kısayol tuşları(play/stop forward reward volume )
    -Kaliteli kulakiçi kulaklık
    -Kullanıcı tanımlı Grafik Ekolayzer, Mega Bass, Clear Bass, Loud vb.
    özellik eklemek isteyen ekleyebilir :)
    internet ve kamerayı belirtmiyorum bile çünkü artık onlar standart oldu.ayrıca küçük ekranda internet uzun vadede zevkten çok işkenceye dönüşüyor.5800 dan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: astral09

quote:

Bunu üreten mühendisleri neysede onay veren patronlara ne demeli :) Walkman telefonda facebooktan bahsediyorlar.Yahu facebooka girmeyen telefon kaldımı?Kullanıcıyı saf sanıyorlar galiba.GERÇEK WALKMAN telefon çıkarmaları lazım.Mesela olması gereken özellikler:
    -telefonun üzerinde müzik için kısayol tuşları(play/stop forward reward volume )
    internet ve kamerayı belirtmiyorum bile çünkü artık onlar standart oldu.ayrıca küçük ekranda internet uzun vadede zevkten çok işkenceye dönüşüyor.5800 dan biliyorum.

gerçek bi walkman phone olmadıgı konusunda kessinlikle katılıyorum o kulaklıklar vs ne ya oyle...

• Kullanan arkadaşlar telin ekran veya kasa kenarlarından herhangi bir ışık sızması vamı?Birde 512 ram in 320 si uygulamalar için kullanılıyomuş doğrumu bu öyleyse ram yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 11 Aralık 2011; 15:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

burdaki videoki kulaklık çıkmıyormu türkiyede satılanlarda

hayır dandirik bişi çıkıyıor fotograflardaki farklı zaten..

vıdeo dakı kulaklik varsa bende alacam hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Kullanan arkadaşlar telin ekran veya kasa kenarlarından herhangi bir ışık sızması vamı?Birde 512 ram in 320 si uygulamalar için kullanılıyomuş doğrumu bu öyleyse ram yetersiz.

öyle şey olur mu dostum 320 mb olan depolama birimi öteki ram birbirine bağlı ama birbirinden farklı birimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Kullanan arkadaşlar telin ekran veya kasa kenarlarından herhangi bir ışık sızması vamı?Birde 512 ram in 320 si uygulamalar için kullanılıyomuş doğrumu bu öyleyse ram yetersiz.

öyle şey olur mu dostum 320 mb olan depolama birimi öteki ram birbirine bağlı ama birbirinden farklı birimler

Valla yarın alacaktım ama tek aklımı karıştıran şey bu dostum bak bi inceleme sitesinde böyle yazıyor ve daha birsürü sitede bu şekilde yazıyor

SonyEricsson Live With Walkman özellikleri, SonyEricsson Live With Walkman detayları

Sonyericsson kullanıcılarında bağımlılık yaratan efsanevi Walkman telefon serisine bir yenisini daha ekledi. Müzik odaklı telefon, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemine sahip. 1200 mAh bataryası ile 17 saat müzik dinleme olanağı sunan cihazın 32 GB'a kadar artırılabilir MicroSD kart yuvası bulunuyor. Sony xLOUD™ teknolojisi sayesinde yüksek seste dinlenen müzikler daha net duyulabilecek.

http://img143.imageshack.us/img143/8015/sonyericssonlivewithwal.jpghttp://img40.imageshack.us/img40/8015/sonyericssonlivewithwal.jpg

Yüksek derecede müzik zevki yaşatacak olan telefonda 3.2 inç çizilmelere karşı dayanıklı kapasitif dokunmatik ekran bulunuyor. 512 MB RAM ve 1 GHZ işlemcisi bulunan cihazda RAM'ın 320 MB'ını uygulamalar kullanabiliyor. SonyEricsson Live With Walkman dokunmatik ekran piyasasında rakipleriyle başedecek düzeyde bulunmamasına rağmen, tasarımı ve tutkunları için tercih edilebilir bir telefon haline geliyor.

SonyEricsson Live With Walkman detaylı özellikleri:

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    Boyutlar 106 x 56.5 x 14.2 mm
    Ağırlık 115 gram
    3.2 inç Kapasitif dokunmatik, 16M renk ekran
    İvme sensörü
    Multi-touch
    320 x 480 piksel çözünürlük
    3.5 mm jak girişi
    Sony xLOUD™ teknolojisi
    512 MB RAM
    32 GB’a kadar microSD
    HSDPA, HSUPA
    Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot
    Usb v2.0
    5 MP, 2592×1944 piksel, otofokus, LED flaş kamera
    720p Video kayıt
    Beyaz, Siyah renk seçeneği
    A-GPS desteği
    Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi
    1 GHZ işlemci
    SNS entegrasyonu
    MP4/H.263/H.264/WMV oynatıcı
    MP3/eAAC + / WMA / WAV çalar
    TrackID müzik tanıma
    Standart Batarya, Li-Ion 1200 mAh
    (2G) 600 saat / (3G) 850 Saat Bekleme süresi
    (2G) 14 saat 15 dakika / (3G) 6 saat 42 Dakika konuşma süresi
    Dijital pusula
    Stereo hoparlörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 11 Aralık 2011; 16:40:23 >

• Neden sadece Vatan'da satılıyor bu telefon anlamış değilim. Diğer yerlere ne zaman gelir acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Valla yarın alacaktım ama tek aklımı karıştıran şey bu dostum bak bi inceleme sitesinde böyle yazıyor ve daha birsürü sitede bu şekilde yazıyor

SonyEricsson Live With Walkman özellikleri, SonyEricsson Live With Walkman detayları

Sonyericsson kullanıcılarında bağımlılık yaratan efsanevi Walkman telefon serisine bir yenisini daha ekledi. Müzik odaklı telefon, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemine sahip. 1200 mAh bataryası ile 17 saat müzik dinleme olanağı sunan cihazın 32 GB'a kadar artırılabilir MicroSD kart yuvası bulunuyor. Sony xLOUD™ teknolojisi sayesinde yüksek seste dinlenen müzikler daha net duyulabilecek.

http://img143.imageshack.us/img143/8015/sonyericssonlivewithwal.jpghttp://img40.imageshack.us/img40/8015/sonyericssonlivewithwal.jpg

Yüksek derecede müzik zevki yaşatacak olan telefonda 3.2 inç çizilmelere karşı dayanıklı kapasitif dokunmatik ekran bulunuyor. 512 MB RAM ve 1 GHZ işlemcisi bulunan cihazda RAM'ın 320 MB'ını uygulamalar kullanabiliyor. SonyEricsson Live With Walkman dokunmatik ekran piyasasında rakipleriyle başedecek düzeyde bulunmamasına rağmen, tasarımı ve tutkunları için tercih edilebilir bir telefon haline geliyor.

SonyEricsson Live With Walkman detaylı özellikleri:

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    Boyutlar 106 x 56.5 x 14.2 mm
    Ağırlık 115 gram
    3.2 inç Kapasitif dokunmatik, 16M renk ekran
    İvme sensörü
    Multi-touch
    320 x 480 piksel çözünürlük
    3.5 mm jak girişi
    Sony xLOUD™ teknolojisi
    512 MB RAM
    32 GB’a kadar microSD
    HSDPA, HSUPA
    Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot
    Usb v2.0
    5 MP, 2592×1944 piksel, otofokus, LED flaş kamera
    720p Video kayıt
    Beyaz, Siyah renk seçeneği
    A-GPS desteği
    Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi
    1 GHZ işlemci
    SNS entegrasyonu
    MP4/H.263/H.264/WMV oynatıcı
    MP3/eAAC + / WMA / WAV çalar
    TrackID müzik tanıma
    Standart Batarya, Li-Ion 1200 mAh
    (2G) 600 saat / (3G) 850 Saat Bekleme süresi
    (2G) 14 saat 15 dakika / (3G) 6 saat 42 Dakika konuşma süresi
    Dijital pusula
    Stereo hoparlörler

Burda söylenmek istenen şey farklı sanırım . 320 mb telefon hafızası var ve uygulamalar bu hafızaya yükleniyor . Bu uygulamaların çalışabilmesi içinde sonuç olarak ram gerekli.Örneğin 300 mblık 6 uygulama aynı anda çalıştığında ramden 300 mb kullanacaktır anlatabildim mi? Bilgisayar mantığına benziyor sonuç olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 11 Aralık 2011; 17:38:54 >

• quote:

quote:

evet kesinlikle katılıyorum ancak güncelleştirme ile aslında getirilebilecek şeyler..
    ışık süzmesi gibi bir durum söz konusu değil.
    ayrıca arkadaşlar yapmayın lütfen 320 mb bildiğimiz içini ıvız zıvırla doldurduğumuz hafıza.
    telefonun uygulamalar için kullandığı farklı bir rami mevcut.

• quote:

quote:

quote:

evet kesinlikle katılıyorum ancak güncelleştirme ile aslında getirilebilecek şeyler..
    ışık süzmesi gibi bir durum söz konusu değil.
    ayrıca arkadaşlar yapmayın lütfen 320 mb bildiğimiz içini ıvız zıvırla doldurduğumuz hafıza.
    telefonun uygulamalar için kullandığı farklı bir rami mevcut.

ses kalitesi ve eq olayı azımsanacak şeyler değil bu telefon standart donanıma sahip anladııgm kadar ses için chip dahi gerekli oldugunu düşünüyorum....gerçekten şekil hoş ama walkman değil şuan bu cihaz yanlış anlama olmasın yoksa anında almıştım zaten...

• arkadaşlar telefonu almak için son kararımı şarj konusunu netleştirerek vermek istiyorum.Kullananlar şarj konusunda geniş bilgi verirse çok yardımcı olacaklardır.Ne kadarlık bi kullanımda ne kadar gidiyor?
  • Arkadaşlar fiyat 737 tl olmuş bilginize
  • Ben siyahı gelse belki alabilirim diyordum, ama vazgeçtim. Acelem yok, adam gibi bir müzik telefonu çıkar elbet.. wolfson ses çipine sahip galax s ses konusunda çok başarılıymış, aramızda test etme imkanı bulan olduysa, deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ama, tasarım olarak hoşuma gitttiğini söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 12 Aralık 2011; 14:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

arkadaşlar telefonu almak için son kararımı şarj konusunu netleştirerek vermek istiyorum.Kullananlar şarj konusunda geniş bilgi verirse çok yardımcı olacaklardır.Ne kadarlık bi kullanımda ne kadar gidiyor?

2 gün önce gece şarja takmıştım şu anda %20 pili kaldı.
    3 saatten fazla telefon görüşmesi durmadan mesajlaşma en az 2 saat oyun
    2 saate yakın wi-fi bağlantısı
    bence gayet performanslı bir pili var ayrıca parlaklık ayarıda sonuna kadar açık
  • abi ciddi misin? çok iyi valla tamamdır:) çok teşekkürleeer
  • rica ederim
  • http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=tr&lc=tr#p=996531,1019060

Xperia™ active Walkman™ ile Live bu iki telefonu karşılaştırdığımda,Walkman™ ile Live harekete duyarlı oyunlar kısmında yok yazıyor.Ayrıca özellikler kısmında wolkman düğmesi yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.