Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm.. pazara kadar kaldırmazlar indirimi o zaman umarım.. alıcam bu telefonu inceleyip beğenirsem..
  • Kulaklık İci müzik kalitesi ve ses seviyesi yüksekmi ?
  • grafik ekolayzer varmı acaba? BÜTÜN TELEFONLARDA OLAN SAÇMA SAPAN ÖZELLİKLERİ ÖNÜMÜZE KOYUP WALKMAN TELEFON DİYE PİYASAYA SUNMALARINI ANLAYAMIYORUM.WALKMAN TELEFON ADI ÜSTÜNDE MÜZİK ÖN PLANDA OLMALI.TELEFONU CEPTEN ÇIKARMADAN MÜZİK DEĞİŞTİREBİLMELİSİN.
    SE Yİ KINIYORUM. WALKMAN TELEFON DİYO AMA YANINDA VERDİĞİ KULAKLIĞA BAKIN :)
    ŞİRKETLER BUNLARI ÜRETEN MÜHENDİSLER YÜZÜNDEN ZARAR EDİYOR.:)
  • Bu telefonu almaktan vazgeçtim.SE nezaman gerçek Walkman telefon üretirse o zaman alırım.Hiç acelem yok.
  • Bütün walkman telefonlar yandaki ses tuşlarından müzik atlaması yapabiliyor. w705 kullanıyorum bu ikinci walkman telefonum o özellik var. Live W da da olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bütün walkman telefonlar yandaki ses tuşlarından müzik atlaması yapabiliyor. w705 kullanıyorum bu ikinci walkman telefonum o özellik var. Live W da da olması lazım.

Nihayet beni anlayan bi kullanıcı çıktı:)
  • Sony Ericssona adam gibi telefon üretin diye mail gönderdim. :)
  • Arkadaşlar kargoyu kaç gün içinde gönderiyolar duruma göre internetten alcam şu anda daha önce alışveriş yapan varsa söyleyebilirmi ?
  • Sony Ericsson Live With Walkman 601 tl oldu Vatanbilgisayar'da koşun almaya hemen :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral09

quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bütün walkman telefonlar yandaki ses tuşlarından müzik atlaması yapabiliyor. w705 kullanıyorum bu ikinci walkman telefonum o özellik var. Live W da da olması lazım.

Nihayet beni anlayan bi kullanıcı çıktı:)

Her walkmanda varken live'da olmaması saçmalık olurdu. Hatta daha ayrıntılı özelliklerin olabileceğini düşünüyorum. Çünkü bu ilk androitli ve dokunmatik walkman. Daha çok ayrıntıda gizli özellik olacaktır. Neo V var live yerine düşünülebilecek. Ancak onun da müzikçaları çok standart kalacaktır live in yanında.
  • arkadaşlar w 810 daki mega bası beklemeyin mağalesef yok ancak ses kalitesi çok yüksek ordan benim için durum eşitlendi.
    ayrıca müzik dinlerken ses yükseltme düğmesinden müzik değişimi mağalesf yapamıyoruz bende bu durumu çalma listeleriyle geçiştirdim gibi.
  • bu arada pil konusunda çok memnunum. full mesajlaşma menüleri karıştırma 2 saate yakın tel görüşmesi 2 saate varan wi-fi kullanımı ile telefon 22 saattir açık ve şu anda yüzde 37 dolu gösteriyor.
  • arkadaşların gidip gelmelerine bende katılıyorum günde en az 45dk müzik full msjlaşma 20-30 foto ve yarım sa wifi ile 1.5 gün gider mi acaba? arkadaşlar Live'n boyutu ve tipi hoşuma gitti bütçeme de uygun,ama şarjı takıyorum Neo V tipine ısınamadım niyeyse Ray de çok pahalı.Yani sice bu fiyata alınacak en iyi cihaz Live mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

arkadaşların gidip gelmelerine bende katılıyorum günde en az 45dk müzik full msjlaşma 20-30 foto ve yarım sa wifi ile 1.5 gün gider mi acaba? arkadaşlar Live'n boyutu ve tipi hoşuma gitti bütçeme de uygun,ama şarjı takıyorum Neo V tipine ısınamadım niyeyse Ray de çok pahalı.Yani sice bu fiyata alınacak en iyi cihaz Live mıdır?

çok rahat gider gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • Bende aldım arkadaşlar elime ulaştığı zaman daha detaylı yazarım

• burdaki videoki kulaklık çıkmıyormu türkiyede satılanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 10 Aralık 2011; 13:47:15 >
  • arkadaşlar birazdan vatana gidiyorum,ilk izlenimlerimi paylaşırım:) İnşallah bi hayal kırıklığına uğramam...
  • hangi vatana gidiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

burdaki videoki kulaklık çıkmıyormu türkiyede satılanlarda

hayır dandirik bişi çıkıyıor fotograflardaki farklı zaten..
  • keşke bu videodaki çıksa 2 dkika düşünmem şu an
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.