Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya gidip alacam 679a ertesi gün %25 indirim ile 500 küsüre düşecek biliyorum.
  • Tam Vodafone'un kampanya yapabileceği bir telefon...Ama şu anki fiyatı çok yüksek...
  • Kullanan arkadaşlara bi sorum olacak;Cihazın arka kapağı tak çıkar bir kapak. Ses ve kamera tuşlarıda bu kapağa dahil bu bana biraz kullanışsız geldi.Kapağı çıkarıp takmaktan dolayı zamanla gevşeyince tuşlar içteki sivice tam basmayabilir diye düşünüyorum niye böyle yapmışlarki sanki o tuşlar orta kasada sabit olmalı.Kullanan arkadaşlar bunu bir inceleyip değerlendirebilirmi?
  • ucuzsa iyidir değilse pek bişi ifade etmiyor...
  • Bugün telefonumla 3. günüm saat sabah 07.15 te çıkarttım sarjdan tam dolu olarak saat 20.30 gibi %17 sarj kalmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

Bugün telefonumla 3. günüm saat sabah 07.15 te çıkarttım sarjdan tam dolu olarak saat 20.30 gibi %17 sarj kalmıştı

Hocam genel olarak bu gün telefonla ne yaptınız yani ne kadarlık kullanımda bu kadar şarj kaldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasaRab

quote:

Bugün telefonumla 3. günüm saat sabah 07.15 te çıkarttım sarjdan tam dolu olarak saat 20.30 gibi %17 sarj kalmıştı

Hocam genel olarak bu gün telefonla ne yaptınız yani ne kadarlık kullanımda bu kadar şarj kaldı?

Hocam genel olarak beklemedeydi yaklasık 15 20 dakika telefon görüşmesi 2 saat internette dolaşım,3G açık bu arada.Memnun değilim açıkçası yani.Konu açtım sarj oldukça dahada iyileşeceğini söyledi.Umarım öyle olur.
  • Pahalı diyenlerin alternatif göstereceği ne var daha ucuza merak ettim

1ghz cpu 512 ram var cihazda

şarj olarak

sabah 08:00 da çıkardım saat 21:30 yani şimdi şarja taktım

bugün yaptıklarım :

toplamda yaklaşık 1 saat telefon görüşmesi
    3g açık internete girdim 1 saat kadar
    yaklaşık bir buçuk saat drag yarış oyunu oynadım sardı oyun
    ve sürekli mesajlaşma

ben desire s kullanırkende bana şarj bu kadar gidiyordu yani ilk defa bu tarz bir telefon mu kullanıyorsunuz anlamadım .

beyaz renk aldım mecburen diğer renkler yoktu . Hayatımda ilk defa beyaz telefon kullanıyorum ve sevdim ben telefonu

cihazın küçük olması ve en önemlisi hızlı olması nedeni ile bu cihazı seçtim ve bence bu fiyat aralığında garantili olarak alınabilecek en iyi cihaz

wildfire s in fiyatına bakın bir de bu telefonun .

2 telefonda cebimde size tek söyleyeceğim wildfire s o parayı haketmiyor bu telefonun yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

Pahalı diyenlerin alternatif göstereceği ne var daha ucuza merak ettim

şarj olarak

bugün yaptıklarım :

ve sürekli mesajlaşma

ben desire s kullanırkende bana şarj bu kadar gidiyordu yani ilk defa bu tarz bir telefon mu kullanıyorsunuz anlamadım .

beyaz renk aldım mecburen diğer renkler yoktu . Hayatımda ilk defa beyaz telefon kullanıyorum ve sevdim ben telefonu

cihazın küçük olması ve en önemlisi hızlı olması nedeni ile bu cihazı seçtim ve bence bu fiyat aralığında garantili olarak alınabilecek en iyi cihaz

2 telefonda cebimde size tek söyleyeceğim wildfire s o parayı haketmiyor bu telefonun yanında

21.30'da sarja taktığınız ne kadar sarj kalmıştı bitmiş miydi tamamen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

Pahalı diyenlerin alternatif göstereceği ne var daha ucuza merak ettim

şarj olarak

bugün yaptıklarım :

ve sürekli mesajlaşma

21.30'da sarja taktığınız ne kadar sarj kalmıştı bitmiş miydi tamamen

%20 kalmıştı

• ben sony ericsona telefon konusunda güveniyorum mesela ben hala w810i nin zevkini veren bir telefon olmadı.sinan 70 ilk kezmi bu tarz teşefon kullanıyorsunuz diyor. evet benim ilk dokunmatik telefonum olacak ve şarj beni düşüdürüyor. Suan kullandığım telefonun şarj süresi 24 saatin altına indi. Live ında aynı görüntüyü sergilemesi beni korkutuyor. bu yüzden uzun zamandır dokunmatik telefon kullanalarıda gözlemliyorum soruyorum 1 günü aşan sarjı uzun giden telefona rastlamadım. samsung u düşünmüyorum bana itici geliyor. acil telefon almam gerek ama kendimi zorluyorum sanırım active i de bekleyeceğim. yinede kullanan arkadaşlar yorumlarını yazmaya devam etsin sarjda düzelme olursa sevinirim.
  • Arkadaşlar telefonu alanlar kamera kalitesi hakkında görüşlerinizi yazabilirmisiniz? Yeterlimidir kalite gündüz ve gece çekiminde?
  • bugünkü batarya testinde internet kapalı olarak kullandım

yaklaşık yarım saat konuşma
    sürekli mesajlaşma
    30 dk kadar oyun

saat : 08:00 da şarjdan çıkardım şuan yani 19:35 şarj %81

kamera kalitesi aydınlıkta iyi ama karanlıkta biraz sıkıntı
  • İyi akşamlar arkadaşlar bende sony hastasıyım sony telefon bir kere kullanan onu bir daha bırakamaz :) bende bırakamadam ve başka bir telefonda almak istemiyorum :)) bu telefonun Fiyatı sizde ne zaman duşmeye başlar yada şimdi almak mı daha iyi olur ve (Vatanbilgisayar'dan başka bir yerde neden satılmıyor sizce )
    benimde youtube deki vodeolarda dikkatimi çeken bir nokta var bu arka kapağındaki ses açma ve kapama tuşu ileride sorun yaparmı sizce Ve telefonu alan arkadaşlar da kendi deneyimlerini bir video ile bizlere aktarırlarsa çok sevinirim yardımlarınız ve değerli bilgileriniz için şimdiden çok Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

İyi akşamlar arkadaşlar bende sony hastasıyım sony telefon bir kere kullanan onu bir daha bırakamaz :) bende bırakamadam ve başka bir telefonda almak istemiyorum :)) bu telefonun Fiyatı sizde ne zaman duşmeye başlar yada şimdi almak mı daha iyi olur ve (Vatanbilgisayar'dan başka bir yerde neden satılmıyor sizce )
    benimde youtube deki vodeolarda dikkatimi çeken bir nokta var bu arka kapağındaki ses açma ve kapama tuşu ileride sorun yaparmı sizce Ve telefonu alan arkadaşlar da kendi deneyimlerini bir video ile bizlere aktarırlarsa çok sevinirim yardımlarınız ve değerli bilgileriniz için şimdiden çok Teşekkür ederim

arka kapağında nerede tuş var ben mi fark etmedim

• galiba tuşların arka kapağa bağlı olmasını diyorsun

şimdi kapağı çıkarınca fark ettim
  • evet onu kast etmiştim :) bizler için bir video hazırlarsan genel olarak bir tanıtım yaparmısın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

evet onu kast etmiştim :) bizler için bir video hazırlarsan genel olarak bir tanıtım yaparmısın acaba

maalesef elimde kamera yok wildfire s i de sattım bugün evdeki tek kamera walkman live
  • micro sd kart takılabiliyomu yoksa sonynin kendine özel kartlarındanmı almak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

micro sd kart takılabiliyomu yoksa sonynin kendine özel kartlarındanmı almak lazım...

ben eski telefonumdaki micro sd kartı taktım sorunsuz çalıştı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.