Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gary_2550

hiç bilgim yok telefonlar hakkında ben live with walkmani beklediğim için onu araştırdım x8 i 400 liraya bulunca beklemeyip aldım

X8 nerede 400?
  • vatanda 400 lira idi benim aldığım hafta sonu bitirdiler daha da getirmiyorlar yeni serileri geldi çnkü
  • @scream1818
    abi ray arasında çok göze batıyo,yani baya üstün görünüyor diğerlerine göre.Ama yanlış yönlendirmeyim ses kalitesine bakmadım.

@Gary_2550
    abi harbi sıkıntıymış şarj olayı,bende 2 gün gitse diye bekliyorum:)
  • ray ın bataryası 1500mah ve live walkman in bataryasına da bayaa benziyor,acaba sıkıntı olur mu 1500 lüğü live walkman e taksak?
  • Xperia Ray veya Wildfire S in Kulaklıklı ve hoparlörlü müzik performansı nasıldır? Koskoca formda bu telefnlardn birini kullanan yokmuuu :SD
  • evet beyler artık walkman live with i alanlar yorumlasın kullanımı donanımı ve en önemlisi şarjı nasıl?
  • budada bişiler ekleyip yeniden piyaasaya surerler digeri gibi bence o zaman almak laızm...
  • Cihaz vatanda stoklara girmeye başladı beyaz model stoklarda siyahı ve %25 kampanyasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 29 Kasım 2011; 12:37:23 >
  • bugün vatanda gördüm ama alınmaz oyuncak gibi bunu alacağınıza xperia mini alsanız daha iyi ekran boyutu aynı
  • Bu telefon zamanın w810u gibi efsane olacak bak görürsünüz mega bass olmaması canımı sıkmıştı ama bi düşünelim sonyericsson yeni nesil bir walkman çıkardıysa ses kötü olamaz bence xloud dediği şey mega bassdan daha iyi olacak bakalım siyahı gelsin hemen alıcam.Ayrıca xperia modelleriyle karşılaştırıyorsunuz ama menüsü onlardan çok daha dinamik geçiş efektleri falan süper menü hep hareketli çok beğendim valla boyutları uygun taşıması kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Bu telefon zamanın w810u gibi efsane olacak bak görürsünüz mega bass olmaması canımı sıkmıştı ama bi düşünelim sonyericsson yeni nesil bir walkman çıkardıysa ses kötü olamaz bence xloud dediği şey mega bassdan daha iyi olacak bakalım siyahı gelsin hemen alıcam.Ayrıca xperia modelleriyle karşılaştırıyorsunuz ama menüsü onlardan çok daha dinamik geçiş efektleri falan süper menü hep hareketli çok beğendim valla boyutları uygun taşıması kolay.

öncelikle xloud ses kalitesiyle alakalı birşey değil. tam tersine sesin içinden telefon hoparlörünü boğacak frekansları filtreleyip kısmen kaliteyi azaltan birşey. amacı hoparlör ses düzeyini artırmak. yani kulaklığa aynı sesi vermiyor.

ikincisi mega bass olmasa bile ses kaliteli olabilir çünkü bunu yazılımdan önce telefon ses çıkış biriminin desteklemesi lazım. şöyle örnek vereyim, şu an xperia arc kullanıyorum ve bazı programlar yardımıyla mega bass benzeri ses kalitesi yakalayabiliyorum. fakat kendi yüksek empedanslı (direnç) kulaklığı yerine sony mp3 playerımda ve w810'da sorunsuz çalışan başka bir kulaklığı (daha düşük empedanslı) taktığımda bunu kaldıramıyor ve aşırı cızırtılı ses veriyor. bu sadece ses çıkış biriminin empedans. uyumundan kaynaklanır.

• alan yok mu arkadaşlar?
  • ben halen müzik dinlenebilecek kaliteli müzik telefonu yada walkman phone olduguna ikna olmus durumda degilim incelemelerde pek iyi degil mp3 playerime bıraktıramaıcak yani anladıgım kadar bana....revize edilmeli bence...
  • Bugün vatan bilgisayarın magazasında gördüm telefonu fiyat 679 tl di.
  • x8 kullanıcısıyım.muhabette katılmak istedim.3g kapalı olunca pil 2-3 gün götürüyor.ayrıca müzik için ekolayzır lı player pro programı yükledim.w810 dan kalma kulaklığı da takınca w810 a çok yakın ses aldım.şayet bu telefon x8 den kat kat üstündür.ses konusunda problem olacağını düşünmüyorum fakat kulak içi kulaklık şart tabi. Ray'ın kulaklığı hoşuma gitti, haricen bulabileceğimiz bi yer bilen var mı? Paylaşırsa sevinirim.
  • Bu teli alınca yanında alınacak kulaklık bu olmalı.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/live-sound?cc=tr&lc=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 2 Aralık 2011; 1:47:37 >
  • telefondan alan var mı ? veya bu fiyat aralığında önerebileceğiniz daha iyi bir telefon
  • vatanda 679 şu anda sizce alınır mı ? yoksa diğer mağazalardada çıkmasını mı bekleyeyim ... sadece vatanda var sanırım başka yerde bulamadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellcowboy90

bugün fiyatlarda %25 indirimle 609 tl gözüküyor ama stok yok :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/sony-ericsson-se_live_w_walk_blk-live-with-walkman-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57635

siyahı yok zaten beyazı var nedense..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.