Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Ses konusunda nette yazıldığına göre çok başarılı bir model olmuş.

tam aksini yazıodu chipin incelemesi ayrıca hala stokta yok??

İncelemede 'Dahili hoparlörlerden gelen ses şaşırtıcı derecede kaliteli. Beraberinde gelen kulaklıklar ise pek de etkileyici bir performans sunmuyor.' diyor. Yurt dışındaki kutu içeriği ve ülkemizdeki kutu içeriği farklı olabileceği için kulaklıklar farklı olabilir. O yüzden yazılmış olabilir.

iYanında verilen kulaklık dandik ve kulak içi değil. Hpm-77 paklar bu telefonu.

• Aranızda telefonu alan var mı?
  • Bende Almaya Niyetlendim Bu Telefonu LAkin Bi Türlü Satışa Çıkmadı Sözde Bugün Ayın 26 sı Vatan Computerde Satışa Çıkacaktı ...... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldcitytr

Bende Almaya Niyetlendim Bu Telefonu LAkin Bi Türlü Satışa Çıkmadı Sözde Bugün Ayın 26 sı Vatan Computerde Satışa Çıkacaktı ...... :(

Piyasaya yeni girecek ürünü indirime sokmak istememişlerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkar elbet ya. Ben zaten Vatan'dan almam. TİM'den alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Bende Almaya Niyetlendim Bu Telefonu LAkin Bi Türlü Satışa Çıkmadı Sözde Bugün Ayın 26 sı Vatan Computerde Satışa Çıkacaktı ...... :(

Hayırlısı o zman Bizde Bi Kaç Ay Sonra Alırız Cihazı Bu arada Arkadaşların Dediği "Tim" Nedir Ya ?
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlısı o zman Bizde Bi Kaç Ay Sonra Alırız Cihazı Bu arada Arkadaşların Dediği "Tim" Nedir Ya ?

tim :turkcell iletişim merkezleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

quote:

quote:

Eyvallah Hocam Teşekkür Ettim Yalnız Vatanın Bu Kampanyasına Vurursa Telefonun Çıkışı Turkcell iletişim merkezlerine gelmesin beklemeye gerek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

quote:

quote:

Eyvallah Hocam Teşekkür Ettim Yalnız Vatanın Bu Kampanyasına Vurursa Telefonun Çıkışı Turkcell iletişim merkezlerine gelmesin beklemeye gerek yok

indirimde çıkarmak istemiyorlar bencede bende indirimsiz 800 tl edecek bi cihaz oldugunu dusunmuyorum...aynı fiyata kimse tutmaz isteyen daha iyi opsiyonları alabilir kendince....

• Bence ürünün fiyatı iyi 609 TL. Ancak taksit olanakları çok kötü vatanda ya. Bi arkadaş tim'e gelecek demiş. Nereden duyduğunu merak ettim.
  • Gelecek demedim. Gelince alacağım dedim. İlla ki gelir.
  • Arkadaşlar bugun İzmir - Vatan Bilgisayara gittim ama hala gelmemiş telefon :/. Galiba 3-4 gün sonra gelir die tahmin ediorm yada 1 hafta yı bulabilir .. Ben Xperia Ray - Walman Live ve Samsung Galaxy W arasında kaldım..Açıkcası ben mp3 player kullanan birisi deilim.. Hep telefondan müzikleri dinlerim şuan elimde Nokia(takoz:D) 5800 XpressMusic var.Kulaklıkla dinlediğimde ses kalitesi ve ses yüksekliği cok mükemmel.Şimdi Xperia ray veya Samsung galaxy W kullanan arklar kulaklık müzik performansı Ses kalitesi ve ses yüksekliği açısından nasıldır ? HTC Wildfire S inde kulaklık müzik performansını merak ediorm eğer kullanan varsa beni bilgilendirssniz cok iyi olur teşkler ...
  • slm arkadaşlar bende gsmarena da kamera kalitesine baktım o kadar etkilenmedim açıkcası ama genel olarak çok iyi bir model.Tek korkum 1200mah olması.Şarjı problemi daha mı can yakar ne? 2 günü temiz bitirse düşünmem bile.
  • Kameradan çok beklentin olmasın zaten müzik serisi modellerinin kameralarına çok önem vermiyor sony...

Hd video çekiyor mesela ama izledim çokta kaliteli değil bozulmalar var örneğin..

Ben X8 kullanıyorum bunda da 1200 pil var her gün şarja takıyorum.
  • işte sırf bu yüzden Xperia Ray'e aklım çeliniyor.Yahu bu androide niye yapmazlar 2000mah adam akıllı millet kullansın
  • valla hocam her gün değil bazen günde 2-3 kere bile takıyorum ama oyun oynuyorum hoparlörden müzik dinliyorum sürekli zıçmaya giderken bile müziği açıp telefonu cebe atıp giriyorum veya duşa girerken
  • Bana cvp verck yokmu yaww :///
  • live within sarjı sıkıntılı olacaktır büyük ihtimal hele sen çok mp3 dinliyorsan benim x8 de 1200 pil var 1 gün gitmiyor ben çok kurcalıyorum bide..

arama fazla yapmıyorum ama facebook müzik oyun 3 lüsü arasında dönüyorum
  • Wildfire S ve Galaxy W hakkında ne düşünüorsn?
  • hiç bilgim yok telefonlar hakkında ben live with walkmani beklediğim için onu araştırdım x8 i 400 liraya bulunca beklemeyip aldım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.