Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayardan aldım telefonumu şu an şarjda .

Telefon çok güzel . Hızlı bir cihaz

Ses kalitesi eleştirilmiş ama bence çok güzel . tabi kendi kulaklığı iyi değil ama güzel bir kulaklıkla çok iyi birses veriyor.

Beni En çok düşündüren Ekran çözünürlüğüydü .

Desire S den sonra Wildfire S e geçmiştim çok kötü gelmişti ama bu Wildfire dan daha iyi bir ekrana sahip.

Ses kalitesi Wildfire dan çok daha iyi hem hoparlör hem kulaklık .

Hızı bence çok iyi . Desire S i aratmadı bana .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

Vatan Bilgisayardan aldım telefonumu şu an şarjda .

Ses kalitesi eleştirilmiş ama bence çok güzel . tabi kendi kulaklığı iyi değil ama güzel bir kulaklıkla çok iyi birses veriyor.

Desire S den sonra Wildfire S e geçmiştim çok kötü gelmişti ama bu Wildfire dan daha iyi bir ekrana sahip.

Güle güle kullan dostum . Benim de ekran konusunda çekincelerim vardı alıp almamak arasında kalmıştım ama alcam galiba bide adam gibi bi kulaklığı olsaymış tadından yenmezmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 3 Aralık 2011; 23:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

Vatan Bilgisayardan aldım telefonumu şu an şarjda .

Güle güle kullan dostum . Benim de ekran konusunda çekincelerim vardı alıp almamak arasında kalmıştım ama alcam galiba bide adam gibi bi kulaklığı olsaymış tadından yenmezmiş

evet tek sorun kulaklık zaten .

ekran çözünürlüğü gerçekten rahatsız edici değil dediğim gibi wildfire daha kötü .

• Arkadaşlar ben bu telefonun beyazını vatan ın sitesinde ilk çıktığı gün aldım.. Ben çok beğendim. Bu fiyata bu telefon gerçekten çok hoş. Telefon hızlı, görünümü şık, menüleri falan kullanışlı. üzerindeki hoperlorler kaliteli, kulaklıkta ses kalitesi iyi ama telefonla verilen kulaklık pek iyi değil ayrı bir kulak içi vakumlu kulaklık alınmalı. Genel olarak fiyat-performans açısından şu anda piyasada alınabilecek en iyi telefonlardan diyebilirim rahatlıkla. 720p video çekmesi özelliğinide unutmayalım.
  • Tasarımı pek hoş değil... Daha estetik ve kibar yapılabilirdi...
  • Kullanan arkadaşlar görüşlerinizi beklemekteyim.
  • Beni düşündüren fiyatı ile şarjı. Eğer her gün şarj edeceksek cebimizde batarya ile gezeceğiz demektir. Fiyatı da MaşAllah! Asgari ücret kadarcık sadece.
  • arkadaşlar bende de xperia mini var çok farklı cihazlar değil ben xperia mini yi tercih ettim ortak sıkıntımız bu kulaklıklardan bi cacık olmaz bu telefonlara gerçekten hiç yakışmamış hangi kulaklığı alıcaz tavsiye edecek arkadaş varmı sony mdr-300 sl var kulak içi yorumlar iyi 40 ve 50 tl ye satılıyor sizce alınır mı şu kulaklık sorununu çözelim
  • Bugün Vatan da sadece dışını inceleyebildik telefonun şarjı yoktu Boyutu ve kalınlığı normal, ele oturuşu telefonun gayet güzel. Şekli de sade ve hoş. Keşke siyahı da olsaydı ama şuan Türkiye'ye gelmeyeceğini söylediler ne kadar doğru bilmiyorum. Birde Walkman telefon yapıp içine ne diye dandik kulaklık koyarlar anlamam ver işte resmi sitende reklamını yaptığın kulaklıklardan biriyle. Daha önce Saturn ve Teknosada da sordum bu telefonu şuan için gelmesinin pek mümkün olmadığını söylediler. Artık Vatan'ın yapacağı ilk yüzde 25 lik indirimde stoklardan kaldırmazlarsa bende alacağım inşallah.
  • İyi günler arkadaşlar bugün bende bu telefonu vatandan aldım ve hoşuma gitti baya işlemci gayet yeterli telefon tık tık çalışıyor valla ses özellikleride çok iyi keşke kulakiçi kulaklık koysalardı iyi olurdu.Benim için şuan tek eksisi ufak ekranı olması bunun dışında gayet güzel bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasaRab

Bugün Vatan da sadece dışını inceleyebildik telefonun şarjı yoktu Boyutu ve kalınlığı normal, ele oturuşu telefonun gayet güzel. Şekli de sade ve hoş. Keşke siyahı da olsaydı ama şuan Türkiye'ye gelmeyeceğini söylediler ne kadar doğru bilmiyorum. Birde Walkman telefon yapıp içine ne diye dandik kulaklık koyarlar anlamam ver işte resmi sitende reklamını yaptığın kulaklıklardan biriyle. Daha önce Saturn ve Teknosada da sordum bu telefonu şuan için gelmesinin pek mümkün olmadığını söylediler. Artık Vatan'ın yapacağı ilk yüzde 25 lik indirimde stoklardan kaldırmazlarsa bende alacağım inşallah.

vatanın sitesinde siyah renginide koymuşlar büyük ihtimal gelecek
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/products.aspx?L2=CELCEP&br=SONY%20ERICSSON

• Ya bunu almaya karar vermiştim ama 3g hızında internet yokmuş ya ne biçim iş

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Sony%20Ericsson/Walkman%20Live

varmı yokmu sizce başka sitelerdede 3g bant falan var diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Ya bunu almaya karar vermiştim ama 3g hızında internet yokmuş ya ne biçim iş

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Sony%20Ericsson/Walkman%20Live

varmı yokmu sizce başka sitelerdede 3g bant falan var diyor.

3G bağlantı var telefonda
  • bende bu cihazi 1 haftadır incelemekteyim. dün vatan da biraz kurcaladım. beyaz renk biraz basit görünüyor siyah daha güzel olabilir. hızı gayet güzel menü geçişleri seri, kullanımı kolay. kulaklık gerçekten basit olmuş beğenmedim. youtube dan izlediğim videolarda oyunlardaki performansı fena değil gibi duruyo.. benim çekincem şarj süresi.. kullanan arkadaşlar varmı acaba..?
  • Dün Vatan'a gidip baktım, istediğim özelikleri hepsi bu telefonda var. Fakat, tasarım olarak çok içime sinmedi, lg optimus one bu telefondan daha iyi bir tasarıma sahip bence. Tabi bir de renk olayı var, ben siyahı olursa almayı düşünebilirim. Görevli sesi en iyi telefon bu şu an dedi, telefondan müzik açtım bana kötü geldi, kulaklıkla daha iyidir sanırım. Zaten alanlar da sesinin telefonda pek de iyi olmadığı yönünde görüş belirtmişler. Kulaklık olarak creative ep630 iş görür, Bimeks ve HB'de 36 tl şu an.

Sonuç olarak; optimus one ın siyahı 400 den satılsa hiç düşünmeden alırım, SE ise siyahı gelir fiyat da düşerse düşünülebilir.
  • Yarın balçova vatan'a bakıcam nasıl bişiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagus35

bende bu cihazi 1 haftadır incelemekteyim. dün vatan da biraz kurcaladım. beyaz renk biraz basit görünüyor siyah daha güzel olabilir. hızı gayet güzel menü geçişleri seri, kullanımı kolay. kulaklık gerçekten basit olmuş beğenmedim. youtube dan izlediğim videolarda oyunlardaki performansı fena değil gibi duruyo.. benim çekincem şarj süresi.. kullanan arkadaşlar varmı acaba..?

Hocam ben kullanıyorum sarj ömrü çok kötü
  • ne kadar kötü hocam ne kadarlık bir kullanımda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagus35

bende bu cihazi 1 haftadır incelemekteyim. dün vatan da biraz kurcaladım. beyaz renk biraz basit görünüyor siyah daha güzel olabilir. hızı gayet güzel menü geçişleri seri, kullanımı kolay. kulaklık gerçekten basit olmuş beğenmedim. youtube dan izlediğim videolarda oyunlardaki performansı fena değil gibi duruyo.. benim çekincem şarj süresi.. kullanan arkadaşlar varmı acaba..?

Hocam ben kullanıyorum sarj ömrü çok kötü

hocam net olarak ne kadar gidiyor 1 gün 20 saat 12 saat ?
  • 679 tl çok bea...sadece vatan da olduğu için mi böyle acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.