ne güzel xperia mini pro yu alcaktım şimdi buda çıkınca kararsız kaldım hangisini alsam. umarım 26 sı bursa mağazasına da gelir de gidip incelerim orda
bende suan aynı kıstas içindeyim
beni de ekleyin bu kervana diyeceğim ama fiyat yüksek geldi, mini pro nun fiyatı da 850yi geçerse neo mu alsam diye düşünmeye başlayıp telefon falan almayabilirim ya da iyice dellenip gidip arc s alabilirim...
heycanlı ve tedirgin bir bekleyişim var
bu arada arkadaşlar sony 2011 son serisi olan xperia modellerinin alayının sadwich sürümüne yükseltileceiğini basın duyurusu geçti
sony deki amcalar mini pro için hala bu ay sonuna kadar tamamen piyasada olur diyor (beyaz renk için sordum)
quote:
Orijinalden alıntı: the_greywolf
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
quote:
Orijinalden alıntı: phoenix_88
ne güzel xperia mini pro yu alcaktım şimdi buda çıkınca kararsız kaldım hangisini alsam. umarım 26 sı bursa mağazasına da gelir de gidip incelerim orda
bende suan aynı kıstas içindeyim
beni de ekleyin bu kervana diyeceğim ama fiyat yüksek geldi, mini pro nun fiyatı da 850yi geçerse neo mu alsam diye düşünmeye başlayıp telefon falan almayabilirim ya da iyice dellenip gidip arc s alabilirim...
heycanlı ve tedirgin bir bekleyişim var
bu arada arkadaşlar sony 2011 son serisi olan xperia modellerinin alayının sadwich sürümüne yükseltileceiğini basın duyurusu geçti
sony deki amcalar mini pro için hala bu ay sonuna kadar tamamen piyasada olur diyor (beyaz renk için sordum)
teknosa'da neo (neo v değil) 850 tl
sitesinde 1049 heryerden pahalı neo teknosa da =============================== zylo nun 2yeni rengi piyasaya sürülmüştü, kırmızısı var bi tane o girse TR ye aslında tercih edilebilir şık bir telefon =============================== 5 aydır bekliyorum mini pro yu, yeni telefon almıyorum beyaz renk niyetim var, siyah girdi TR ye fiyatı iyi beyaz yok ortalıkta, fiyat farkı da koyarlarsa renk için ne olur fiyatı bilinmez bekle babam bekle
vatanda şuan with yok zaten, henüz stoklara girmemiş. vatandan alış-veriş sadece %25 dönemlerinde cazip hale geliyor...
26 da dedik ya zaten
evet biliyorum, ben de aynı şeyi yazdım. yukarıda link ve fiyat verildiği için....
Vatan'dan başka bir yere gelmiyor mu bu telefon bu aralar?
ya bu sony ericson telefonlar hem geç gelir hem zor bulunur. gele gele magaza başına 5-10 tane arası getirirler. Çogu kişide alamaz 26 sında. Sırf DHden en az 50 kişi alır bu telefonu. bosuna gitmiş olmamak için acele etmeyin derim ben.
Katılıyorum. Zaten her Vatan Bilgisayar'a da gelecek diye bir kaide yok. İstanbul ve Ankara'daki bazı şubelere gelir diye düşünüyorum.
Çok iyi. Bu telefonu TİM'den alsak daha mı pahalıya gelir?
Ya bu olacak yada Xperia neo v. Kararsız kaldım.
%25 kapsamı bitmeden gelsede alabilsek aslında kaç günlük bu kampanya bilen warmı??
Ayrıca hangi şubelerine gelecek?
Ses konusunda nette yazıldığına göre çok başarılı bir model olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
tam aksini yazıodu chipin incelemesi ayrıca hala stokta yok??
quote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
tam aksini yazıodu chipin incelemesi ayrıca hala stokta yok??
İncelemede 'Dahili hoparlörlerden gelen ses şaşırtıcı derecede kaliteli. Beraberinde gelen kulaklıklar ise pek de etkileyici bir performans sunmuyor.' diyor. Yurt dışındaki kutu içeriği ve ülkemizdeki kutu içeriği farklı olabileceği için kulaklıklar farklı olabilir. O yüzden yazılmış olabilir.