Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman bütün markalar geri zekalı:) iyi bass vaad eden bir telefon duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

O zaman bütün markalar geri zekalı:) iyi bass vaad eden bir telefon duymadım.

bu pek mümkün değil , çok iyi bass vaad edecek bir telefon çıkmayacak uzun süre . tel boyutları vs .gibi teknik nedenler sebebiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

bu pek mümkün değil , çok iyi bass vaad edecek bir telefon çıkmayacak uzun süre . tel boyutları vs .gibi teknik nedenler sebebiyle

yani donanımla ilgili
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

yani donanımla ilgili

hem donanım hem yazılım demek sanırım daha doğru olur

• bu cihazda clear bass olacakmı söyle bir bakındım bir bilgi göremedim bir de Gary_2550 dostum pfe kulaklığı nerden aldın memnunmusun
  • Sabırsızlıkla bekliyorum. Çıktığı gün 5800'dan kurtulduğum gün olacak.

Not: 4 yıllık k750i (w800 flash) kullanıcısıyım. Halen o kaliteyi özlüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_550

bu cihazda clear bass olacakmı söyle bir bakındım bir bilgi göremedim bir de Gary_2550 dostum pfe kulaklığı nerden aldın memnunmusun

Tam alırken vazgeçtim dostum ama harika kulaklık duyduğum kadarıyla sahibinden de var 250 lira phonak yaz çıkıyor.

Ben alessandro ms1 kafa üstü alacağım.
  • neo 1000 üstü
    ray 800-900 aralığı olsa
    e mini de 600- 700

700- 800 tl aralığı tam live için uygun aralık ama çıksın artık telefon alacam, daha bekleyecekmiyim? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

İnşallah hocam şöyle 550 civarı olsa çok mu öldürdüm

tam mezarcı işi olmuş 1000 tlden aşağıya olmaz yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiz

quote:

1000 tl imkansız çok aşırı pahalı olur 900 tl bile imkansız bence 600-700 arası bişey olacak. 600-700 bile çok gereksiz pahalı olması gereken fiyat 500 civarı ama o kadar düşük sokmazlar piyasaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

quote:

quote:

1000 tl imkansız çok aşırı pahalı olur 900 tl bile imkansız bence 600-700 arası bişey olacak. 600-700 bile çok gereksiz pahalı olması gereken fiyat 500 civarı ama o kadar düşük sokmazlar piyasaya.

o kadar düşük fiyat hak etmesinin tek sebebi ekranı. ondan dolayı da 700'ün altına inmez fiyatı.

• İyi ve kötü haberlerim var.

önce iyisini söyleyeyim, telefon çıkmak üzere. youtube'dan kutu içeriğiyle beraber incelemesini seyrettim. Hatta telefonu bi şekilde edinip kullananlar var. inceleme linkini birazdan koyarım.

kötü haber, eq. menüsünde mega bass veya clear bass'la ilgili bişey göremedim. dua edelim de mp3 playerlarda olduğu gibi ayrıntılı eq. ayarında clear bass olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 6 Ekim 2011; 13:25:33 >
  • http://youtube.com/watch?v=h-e3-xsr2rA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 6 Ekim 2011; 13:23:29 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o kadar düşük fiyat hak etmesinin tek sebebi ekranı. ondan dolayı da 700'ün altına inmez fiyatı.

Clear bass ve mega bass yoksa daha doğrusu aşina olduğumzu walkman modellerindeki ses kalitesi yoksa bu telefonu 400'e verseler yemin ederim almam. Verdiği kulaklıkda dandik w705 w715 ler bile hpm 77 veriyordu kulaklıkiçi olmayan kulaklıkla müzik kalitesini anlayamaz bir tele dinleyicler o başlı başına bir facia -2 puan bence.

Dediğim gibi fiyatın 600-700 tl arası olması lazım bu bile pahalı ama neyse. Bu arada bu telefondan önce walkman mix telefonu piyasaya sürmeleri lazımdı onu duyuralı çok oldu ama hala oda çıkmadı türkiye de xperia ray çıkıyor yakın zamanda daha biz biraz bekleriz bence 1-2 ay :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Clear bass ve mega bass yoksa daha doğrusu aşina olduğumzu walkman modellerindeki ses kalitesi yoksa bu telefonu 400'e verseler yemin ederim almam. Verdiği kulaklıkda dandik w705 w715 ler bile hpm 77 veriyordu kulaklıkiçi olmayan kulaklıkla müzik kalitesini anlayamaz bir tele dinleyicler o başlı başına bir facia -2 puan bence.

Dediğim gibi fiyatın 600-700 tl arası olması lazım bu bile pahalı ama neyse. Bu arada bu telefondan önce walkman mix telefonu piyasaya sürmeleri lazımdı onu duyuralı çok oldu ama hala oda çıkmadı türkiye de xperia ray çıkıyor yakın zamanda daha biz biraz bekleriz bence 1-2 ay :(

1Ghz İşlemci 512 ram'li aletin 600 liradan piyasaya girmesini beklemek aşırı iyimserlik olur. hatta sony'nin şimdiye kadar izlediği fiyat politikasına göre, beklenti yapan cihazlar yüksek fiyattan piyasaya giriyor, bir kaç ay sonra ancak normal değerinde satılıyor.

mix'i bilmem ama geçen yıl w7 (android) diye bişey duyuruldu. aradan bir kaç ay geçince de sadece uzakdoğu piyasasında olacağı haberi çıktı.

• Acaba icecream sandwich güncellemesi gelir mi bu telefona?
  • xperia x8 ve w8 gibi olmuş z710 w710 k750 w700 vs. vs. aynı cihaz kapak daki amblem farklı çok para harcamıycam diyosanız x8 alın çok güzel bir cihaz ses özellikleride (hardrock ve meatl muzik için) oldukça iyi
  • şimdi haberler

yabancı bir inceleme sitesinin oyrumlar kısmında rastladığım bazı yorumları paylaşayım.
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-reviews-4111.php

quote:

Its supports adobe flash 10.3
    android 2.3.4 on board as heard from SE site

adobe flash 10.3 destekliyor. android 2.3.4 ile geldiği SE sitsinde duyuruldu

quote:

Battery life is good if I use wi-fi & 3g data only when needed. Sound is really loud & good quality. I compared the sound quality with my old phone moto rokr e8, same audio quality. No custom equalizer. but this phone is not that feature rich, like I tried to set a calendar event reminding me something quarterly, I couldn't.

ihtiyacım olduğunda wi-fi&3G data bağlantısı kullanıyorum; batarya süresi iyi. Ses seviyesi gerçekten yüksek ve kaliteli(zannedersem hoparlörü kast edilmiş) Ses kalitesini eski telefonumla (?) karşılaştırdım, aynı ses kalitesi. özel ekolayzır kullanmadım. -bi de takimini beğenmemiş (sebebini anlamadım)-
    quote:

i have tried this phone in one of the Shops. The Audio quality of this phone is excellent it surpass all Nokia Xpress Music phones. You don't have to worry about the equalizer can download from andriod app. I would recommend go buy it, you will not regret. I will get mine this week.

bu telefonu bir satıcıda denedim. ses kalitesi mükemmel ve nokia'nın bütün xpress müzik telefonlarından üstün. ekolayzır için endişe etmeyin, android app'tan indirilebiliyor. bu hafta bundan almaya karar verdim, pişman olmazsınız.

• ayrıca facebook'ta bazı şeyler buldum.

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►

-live with walkman'de ekolayzır ve megabass olacak mı?
    -live with walkman'de xloud ve walkman app.'ta ekolayzır olacak.
    -peki megabass?
    -megabass yok. ekolayzırda seçim yapabileceğiniz ön ayarlar var fakat megabass onlardan biri değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.