Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600-700 olsada denesek :) ama sanki 850 gibime geliyor..
  • Konuyu açtım ama ben almayacağım ya o kadar etmez.Mega bass yok clear audio yok ne anladım walkmanden..
  • 700 den aşşağa satmazlar. O para da verilmez.
  • 500 TL ederi var. Daha yukarısını vermem. 500 olursa da kaçırmam.
  • 500 tl yaparlarsa 5800 gibi herkesin elinde olur
  • hiç sanmıyorum nokia adı var sony o kadar tutulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

hiç sanmıyorum nokia adı var sony o kadar tutulmaz

Nokia nın adı da yok artık. akıllı telefon piyasasında en gerilere düştü nokia. Symbian da ısrar etti androidi smartphone larda kullanmadı tercih edilmedi. Ayrıca son çıkardığı smartphone larla ilgili birçok şikayet mevcut. Piyasayı Sony - samsung - htc - Iphone götürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 19 Ekim 2011; 17:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

quote:

Nokia nın adı da yok artık. akıllı telefon piyasasında en gerilere düştü nokia. Symbian da ısrar etti androidi smartphone larda kullanmadı tercih edilmedi. Ayrıca son çıkardığı smartphone larla ilgili birçok şikayet mevcut. Piyasayı Sony - samsung - htc - Iphone götürüyor

adam haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnsin

quote:

quote:

adam haklı beyler

Sony neo ve arc'tan sonra bu piyasaya söz geçirmeye başladı. resmi sitede yeni çıkacak model kalmadı, mevcut modellerin güncellenmiş versiyonları kaldı. eğer yeni ürün yapmayı bırakırsa yakaladığı ivmeyi kaybeder.

• 649TL den yukarı olmaz . dinleyin beni siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

649TL den yukarı olmaz . dinleyin beni siz

Kesinlikle bende yırtıyorum kendimi ama adamlar uçmuş 800-900 diyo o parayı ölürümde o telefona vermem vereninde aklına yanarım. Hoş o kadar olmayacak ama bende 600 ile 700 tl arasında olacağını tahmin ediyordum. Daha fazlasını hak etmez hatta bu fiyat bile bence kesinlikle pahalı. Androidde olsa eder fiyatı 600 tlden fazla olmamalı. Ulan 650 tlye masaüstü pc satıyor adamlar bu telefon bir masaüstü pcsinden daha mı insanları tatmin edecek alt tarafı minicik birşey.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum bu telefonu, yurt dışında 180 € fiyat etiketi varmış. Burada çok uçmazlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_Horror

Sabırsızlıkla bekliyorum bu telefonu, yurt dışında 180 € fiyat etiketi varmış. Burada çok uçmazlar herhalde.

İnşallah. Bence markaların promosyonel ürünleri olmalı. Yani marka sadakati ve güvenini arttırmak için örneğin Sonyericssonun bu modelini düşük fiyattan piyasaya sürmeli ki marka üzerine dikkat çeksin. Nokia 5800 modeli için kısmen bunu yaptı. Model tuttu ama akıllı telefonları markanın prestijini devam ettiremedi. Çünkü androit yok. Nokianın son tutan modeli 5800 oldu. Bana göre piyasadaki en prestijli ve kaliteli akıllı telefonları üreten marka sonyericsson dur
  • quote:

quote:

Sabırsızlıkla bekliyorum bu telefonu, yurt dışında 180 € fiyat etiketi varmış. Burada çok uçmazlar herhalde.

İnşallah. Bence markaların promosyonel ürünleri olmalı. Yani marka sadakati ve güvenini arttırmak için örneğin Sonyericssonun bu modelini düşük fiyattan piyasaya sürmeli ki marka üzerine dikkat çeksin. Nokia 5800 modeli için kısmen bunu yaptı. Model tuttu ama akıllı telefonları markanın prestijini devam ettiremedi. Çünkü androit yok. Nokianın son tutan modeli 5800 oldu. Bana göre piyasadaki en prestijli ve kaliteli akıllı telefonları üreten marka sonyericsson dur

Son cümlende ne güzel söylemişsin birde insanlar akıllı olsa keşke iphone ve samsung diye gebermeseler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

quote:

quote:

Son cümlende ne güzel söylemişsin birde insanlar akıllı olsa keşke iphone ve samsung diye gebermeseler

Ben pazarlama okuyorum reklamcılık da alıyoruz. Malesef bizim ülkemizde kulaktan kulağa reklam sistemi var. Yani insanlar ''onda var bende de olsun'' '' o iyimiş dedi o zaman alayım'' zihniyetinde alışveriş yapıyor. Yani kendisi malı araştırıp kendi kafasında yargılayıp, karşılaştırıp almıyor (büyük çoğunluk) I phone'ın satış rakamlarının artması da bu yüzdendir. Çoğu insan apple 'ın amerikan değil taiwan üretimi olduğunu bile bilmez. Ben herhangi bir markanın yetkilisi falan değilim ancak çocukluğumdan beri Sony'e bağlılığım vardır. Hiçbir kullandığım sony ürünü beni yarı yolda bırakmadı ve kaliteden de taviz vermedi. Paramın hakkını aldığım tek marka diyebilirim. Kullandığım pioneer kulaklıklardan sony kadar verim alamadım. En köklü marka sonuçta. Ancak insanlar ''I phone alırsam daha kültürlü daha prestijli, toplumda yeri olan biri olacağım'' diye düşünüyor.
    Sony'nin telefonları da LCD ekranları mp3 player (walkman) ları kulaklıkları ve müzik setleri kadar kalitelidir. Dış plastiğinden tutun içindeki devrelere ekranına kadar. Ben şu anda w705 kullanıyorum android diil java platformlu. Müzik için aldım çok farklı telefon kullandım dinlediğim en kaliteli ses bu walkmanda. Video performası da iyi. Sevmediğim özellikleri kamerası kalitesiz. Walkmanlarda kamera iyi olmuyor zaten. 3.5mm jack yok. Kablosuna ben istediğim kulaklığı takabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 24 Ekim 2011; 16:03:54 >

• Ya şu telefon çıksa 30 gün içinde türkiye de ne güzel olur.. 4.çeyrek denmiş nette.
  • xperia mini ile küçük bir incelemesi mevcut

http://www.youtube.com/watch?v=1tdLOqQVvQY

sanki xperia mini yi tercih ederim gibi. hiç olmadı xperia ray.
  • Satışa çıkmadı daha öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

649TL den yukarı olmaz . dinleyin beni siz

Kesinlikle bende yırtıyorum kendimi ama adamlar uçmuş 800-900 diyo o parayı ölürümde o telefona vermem vereninde aklına yanarım. Hoş o kadar olmayacak ama bende 600 ile 700 tl arasında olacağını tahmin ediyordum. Daha fazlasını hak etmez hatta bu fiyat bile bence kesinlikle pahalı. Androidde olsa eder fiyatı 600 tlden fazla olmamalı. Ulan 650 tlye masaüstü pc satıyor adamlar bu telefon bir masaüstü pcsinden daha mı insanları tatmin edecek alt tarafı minicik birşey.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-wt13i-mix-walkman_02.044.1357.0232.htm#tabs

bu Mix Walkman , bunun fiyatından Live With Walkman'ın fiyatını tahmin etmek çok zor olmaz

bu 400 , live with walkman ise AFsi 5MPsi,androidiyle 599-649TL aralığında satışı olacağına inancım artmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.