Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megabass yok ne yapacağız açıkçası ilgilenen arkadaşların fikirleriyle hareket edeceğim ve fiyat tabii.

Ekolayzerden mega bass ayarı yapılmaz değil mi :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Megabass yok ne yapacağız açıkçası ilgilenen arkadaşların fikirleriyle hareket edeceğim ve fiyat tabii.

Ekolayzerden mega bass ayarı yapılmaz değil mi :d

Ben yavaş yavaş vaz geçmeye başladım. yine de kullanıcı yorumlarını beklerim. çünkü bassı asıl kuvvetli yapan ses çıkış aygıtındaki filtrelerin kalitesi. iyi filtre kullanılmışsa sıradan ekolayzır ayarlarıyla iyi bass elde edilebilir.

telefondan vaz geçersem SE'a uzun bir mail atmayı düşünüyorum; playstation'dan sonra walkman'in de adını kirlettiniz diye

Vaz geçsem bile bu telefon sayesinde SE'u yeterince tanıma fırsatı buldum ve tercihimi bu yönde kullanmayı düşünüyorum. xperia arc çok hoşuma gitti mesela. bundan vaz geçersem büyük ihtimal onu alırım.

• Oda çok para yahu en iyisi telefon falan almamak bakalım fiyata göre karar vereceğim şuan telefon kullanmıyorum inanılmaz rahatım
  • Telefon ebay'da 250-300$ arasında satılıyor.
  • Zyloya tekrar baktım onda sanırım clean audio ve mega bass var ama wifi vs yok tabii zaten dokunmatik değil ama bakalım bir çıksın live with walkman de.
  • bu konuyu ana konu yap istersen başlıgı düzenle telefonun resimlerini videolarını koy , özelliklerini filan yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

bu konuyu ana konu yap istersen başlıgı düzenle telefonun resimlerini videolarını koy , özelliklerini filan yaz

Ses kalitesi tahmin edildiği gibi olursa pek tarafına bakılacağını zannetmiyorum.
  • Dışarı hayvan gibi ve temiz ses veriyor video da gördüğüm kadarıyla ama tabii mühim olan kulaklık sesi adam gibi cihaz yapmadılar gitti
  • artık bunun çıkma zamanı geldi, piyasada adam gibi W telefonu yok şu an .
  • Dayanamıyorum artık kızda buldum acil telefon almam lazım benim

Sahibinden de 260a zylo var 2 aylık teknosa garantili ne dersiniz?
  • Bu telefon 700 TL ve üzeri çıkarsa satmaz. Millet biraz daha üzerine koyar neo, arc alırım diye düşünür onun müzeik çaları da fena diil diye düşünür. Ve böylece daha iyi bir kamera ve fonksiyonel bi telefonum olur diye düşünür ve bunu almaz. Ucuz tutulmalı fiyat.
  • sabırla beklemekteyiz, inşallah uygun bi fiyata gelirde sıfırını alırz...
  • 649tl den satılır bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

649tl den satılır bu

O fiyat için hayal diyordum ama neo'yu 860 liraya görünce bunun da bir süre sonra o fiyata inmesini normal olur. yine de ötv zamından sonra bunun 700'ün altında piyasaya gireceğini düşünmüyorum.
  • Ahmet hocam 200 250 TL aralığında 2. el garantili zylolar var alıp kurtulayım diyorum ben.Clear bass ve clear audio da var Xloud yok sadece ne dersiniz?

Flac da çalıyor.
  • Ebay fiyatları

walkman 265$
    xpria neo 345$
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Ahmet hocam 200 250 TL aralığında 2. el garantili zylolar var alıp kurtulayım diyorum ben.Clear bass ve clear audio da var Xloud yok sadece ne dersiniz?

Flac da çalıyor.

İyi donanımlı android'li bir telefona ihtiyacın yoksa hiç masrafa girme bence. zylo mantıklı geliyor.

benim işimi görecek olsa düşünmeden alırım ama artık internet için bilgisayara ihtiyacım olmasını istemiyorum. ayrıca arada uzun yolculuk yolculuk yaptığım için iyi bir ekranda film seyretmek de benim için önemli.
  • Bende bekliyorum bakalım inş fiyatı uygun olur , şarjıda iyi giderse sorun yok benm için :) adı yeter :D
  • Fiyatı neo ya yakın olursa neo alınır. Tercih edilmez.
  • ÖH o kadar da değil neo 950 1.000 lira neredeyse.İllaki aralarında epey fark olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.