Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sphynx

jaka bence yanlış bir karşılaştırma. Iphone dediğin telefon parasına 3 tane SE alırsın. Zaten sınıf farkı var arada ama iphone teknik özellik olarak bu telefonun 3 katı etmez o yüzden SE daha başarılı benim için. Uygun fiyat, güçlü donanım ve Adnroid 4 te geldiği zaman tadından yenmez bişi olacaktır. Nokia c6 ile karsılastırabilirsin mesela bana sorarsan c7 yi bile döver . 500-800 tl arası telefonlarla rahat kapışır ve çoğundan daha iyidir 600 tl fiyata. 1Ghz işlemci, 512 mb ram, multitouch ekran, walkman özelliği, symbiandan cok daha iyi bir işletim sistemi ki 4 sürümüne yukseltilebilecek. Varsın Iphonedan kötü olsun gece çekimi...

Android 4'ten tek beklentim şebeke üzerinden görüntülü iletişimi desteklemesi. Cihaz bu haliyle de süper zaten.

• arkadaşlar bu telefon microSDHC hafıza kartlarını destekliyor mu???
    Bu mesela:http://www.bimeks.com.tr/urun/117224/lexar-16gb-microsdhc-class-6-high-speed-with-reader-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampy -- 23 Aralık 2011; 20:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar bu telefon microSDHC hafıza kartlarını destekliyor mu???
    Bu mesela:http://www.bimeks.com.tr/urun/117224/lexar-16gb-microsdhc-class-6-high-speed-with-reader-.aspx

Arkadaşım micro sd kartların 8 GB ve üstü kapasitelerindeki modellerine sdhc yani sd high capacity deniyor. Cihaz 32 GB'a kadar olan kartları destekliyor. Dolayısıyla senin sorunun cevabı evet. Ayrıca linkini verdiğin kart bence fazla pahalı. Aşağıda linkini verdiğim kartlara da bakmanı öneririm ki bundan da ucuz olan class 4 kartlar var piyasada.

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-class-10-ultra-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd16gc10/productDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=111161&SKU=BD100943

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-micro-sd-class-4-hafiza-karti-usb-kart-okuyucu-tmmsd16gc4u/productDetails.aspx?productId=ft130722&categoryId=1100011&SKU=FT130722

• walkman live'in şarj süreli kağıt üstündeki gibi 14 saate kadar konuşma verebiliyormu?
    normalde mini pro'nun 2 katı doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

walkman live'in şarj süreli kağıt üstündeki gibi 14 saate kadar konuşma verebiliyormu?
    normalde mini pro'nun 2 katı doğrumudur?

2 katını falan bilmemde walkman live ın batarya konusu neden çok eleştirildi anlamış değilim.Normal kullanımda 2-3 gün gidiyor uğraşırsanız 1 güne düşebilir oda normal akıllı cihazların hepsi böyledir.Bence hiç vakit kaybetmeyin hemen alın vatandan bi tane 601 TL yede almayanı döverler valla.
  • Live with walkman ile Mini pro arasında baya bi gidip geldikten sonra Mini Pro siparişi geçtim sabah 9 da. Tercihimde etkili olan nedenler kısaca;

- Walkman olmasının getirdiği bir ayrıcalık olmayışı, xloud sisteminin xperiaların hepsinde olması. Müzik konusunda öyle kayda değer bir özellik getirmeyişi. (Bir k750i - w810 arasında kalmak gibi bir durum yaşamadım.)
    - Ekranda Bravia engine teknolojisini kullanması(Sadece güneşte kullanım esnasında verimlilik sağladığı için)
    - Klavyesinin olması
    - 35TL fiyat farkının cüzi bir miktar olması.

Ebay'den bir adet te kılıf siparişi geçtim, henüz Türkiye'de çeşitlilik yok.

İnşallah hayırlısıyla sorunsuz,sıkıntısız gelir.

Live with walkman kullanan arkadaşlara da güle güle kullanmalarını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 24 Aralık 2011; 0:16:37 >
  • Vatanda Nakit Olarak Bu Fiyata (601TL) Alınabiliyormu Acaba Bilgisi Olan Varmı K.Kartı Yok Malesef...
  • nakit her kapıyı açar hocam vatanda öyle bir fırsatı kaçırmaz tahminim,internette bile havale de 601 TL olduğuna göre,nakitte de vardır aynı kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otlakcı

Vatanda Nakit Olarak Bu Fiyata (601TL) Alınabiliyormu Acaba Bilgisi Olan Varmı K.Kartı Yok Malesef...

Nakitte alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

nakit her kapıyı açar hocam vatanda öyle bir fırsatı kaçırmaz tahminim,internette bile havale de 601 TL olduğuna göre,nakitte de vardır aynı kampanya.

quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Orijinalden alıntı: Otlakcı

Vatanda Nakit Olarak Bu Fiyata (601TL) Alınabiliyormu Acaba Bilgisi Olan Varmı K.Kartı Yok Malesef...

Nakitte alınıyor

Bilgiler İçin Teşekkürler Arkadaşlar Yarın Veya Pazar Günü Bir Ziyaret Edeyim Vatanı...
    Önce Güzelce Dokunup Hissedeyim Telefonu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Live with walkman ile Mini pro arasında baya bi gidip geldikten sonra Mini Pro siparişi geçtim sabah 9 da. Tercihimde etkili olan nedenler kısaca;

- Walkman olmasının getirdiği bir ayrıcalık olmayışı, xloud sisteminin xperiaların hepsinde olması. Müzik konusunda öyle kayda değer bir özellik getirmeyişi. (Bir k750i - w810 arasında kalmak gibi bir durum yaşamadım.)
    - Ekranda Bravia engine teknolojisini kullanması(Sadece güneşte kullanım esnasında verimlilik sağladığı için)
    - Klavyesinin olması
    - 35TL fiyat farkının cüzi bir miktar olması.

Ebay'den bir adet te kılıf siparişi geçtim, henüz Türkiye'de çeşitlilik yok.

İnşallah hayırlısıyla sorunsuz,sıkıntısız gelir.

Live with walkman kullanan arkadaşlara da güle güle kullanmalarını dilerim.

Bravia engine walkmandada yokmuydu aslında şuan fark yokmuş gibi duruyor ama yazlımla yada farklı destekle walkmana bişiler yapılıcakdır buyuk ihtimal...

• mini pro ile karsılastırması:
    http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=gb&lc=en#p=1019060,982720

Bravia engine yokmuş göründüğü kadarıyla live da. Ben var biliyordum ki olması da lazımdır yeni cıkan bir telefona mevcut teknoloji neden konmasın ki. Çok pis arada kalmış durumdayım. Donanım olarak güçlü bir telefon artıları gayet iyi durumda ama eksileri de bunu bari koysaydınız dedirtiyor. 600 tl ye de alınası bir cihaz. Sabah ola hayır ola. mini pro da güzel telefon ancak klavyeli sevmiyorum ben o yuzden gene bunu alacam sanki yarın. Her şekilde nokia dan iyidir ses kalitesi sanırım. Beni ikna edermisiniz lütfen almam için

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/live-sound?cc=gb&lc=en#view=buy_now;subView=shoppingSupport
    Vermedikleri kulaklıgı 150 tl ye satıyorlar almak isteyen olursa diye... birde kargo parası eklenecek üzerine ingiltereden buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphynx -- 24 Aralık 2011; 1:54:50 >

• bende mini pro ve live arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar bu telefon microSDHC hafıza kartlarını destekliyor mu???

Arkadaşım micro sd kartların 8 GB ve üstü kapasitelerindeki modellerine sdhc yani sd high capacity deniyor. Cihaz 32 GB'a kadar olan kartları destekliyor. Dolayısıyla senin sorunun cevabı evet. Ayrıca linkini verdiğin kart bence fazla pahalı. Aşağıda linkini verdiğim kartlara da bakmanı öneririm ki bundan da ucuz olan class 4 kartlar var piyasada.

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-class-10-ultra-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd16gc10/productDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=111161&SKU=BD100943

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-micro-sd-class-4-hafiza-karti-usb-kart-okuyucu-tmmsd16gc4u/productDetails.aspx?productId=ft130722&categoryId=1100011&SKU=FT130722

kardeş saolasın. linki gorur gormez satın aldım ürünü. teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

mini pro ile karsılastırması:
    http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=gb&lc=en#p=1019060,982720

Bravia engine yokmuş göründüğü kadarıyla live da. Ben var biliyordum ki olması da lazımdır yeni cıkan bir telefona mevcut teknoloji neden konmasın ki. Çok pis arada kalmış durumdayım. Donanım olarak güçlü bir telefon artıları gayet iyi durumda ama eksileri de bunu bari koysaydınız dedirtiyor. 600 tl ye de alınası bir cihaz. Sabah ola hayır ola. mini pro da güzel telefon ancak klavyeli sevmiyorum ben o yuzden gene bunu alacam sanki yarın. Her şekilde nokia dan iyidir ses kalitesi sanırım. Beni ikna edermisiniz lütfen almam için

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/live-sound?cc=gb&lc=en#view=buy_now;subView=shoppingSupport
    Vermedikleri kulaklıgı 150 tl ye satıyorlar almak isteyen olursa diye... birde kargo parası eklenecek üzerine ingiltereden buraya...

wardır bravia siteye gore müzik özelligide yok çünkü yani mp3 çalma yoktu geçen birinin karşılaştırması vardı ayrıca bu kulaklıgı rayle birlikte veriyolarmış sanırım ne saçmalık bu ya :S

• Live with walkman modelinde BRAVİA ENGINE yok arkadaşlar, inceleme sitelerine bakarsanız orada da görebilirsiniz. Youtube'da dahi Live with walkman vs Mini Pro var, orada da belli. Ayrıca Bravia Engine bildiğim kadarıyla donanımsal bir özellik yani eklenebilme gibi bir ihtimal yok.

Live with walkman için bakış açısının kısıtlı olması ve açıkta güneşli havalarda ekranın görülme zorluğu gibi nedenlerle BRAVIA engine benim için önemli, yoksa kapalı mekanda Live with walkman'de gayet yeterlidir sanırım.

Ufak bir not: Live with walkman 3.2" , Mini pro ise 3" ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 24 Aralık 2011; 11:05:11 >

• DAyanamadım aldım geldim alışma sürecindeyim henüz ilk defa android kullanıyorum nokia dan sora değişik geldi. Ekranı 5230 dan sonra cok hassas geldi sürekli sağa sola tıklıyorum. Ekranı bravia engine olmasa da gayet başarılı çok büyük eksiklik olmamış ışık altında yeterince net görüntü. Ses olarak nokia dan iyi ama henüz net olarak deneme şansım olmadı. Müzik arşivi 320 kbps olarak hazırlasanız Xloud ile kaliteli ses alabiliyorsunuz gercekten. Web tarayıcısı başarılı, menüler hızlı ve kullanışlı ilk izlenimlerim bu şekilde bir kac gün sonra daha detaylı yorumlar yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Live with walkman modelinde BRAVİA ENGINE yok arkadaşlar, inceleme sitelerine bakarsanız orada da görebilirsiniz. Youtube'da dahi Live with walkman vs Mini Pro var, orada da belli. Ayrıca Bravia Engine bildiğim kadarıyla donanımsal bir özellik yani eklenebilme gibi bir ihtimal yok.

Live with walkman için bakış açısının kısıtlı olması ve açıkta güneşli havalarda ekranın görülme zorluğu gibi nedenlerle BRAVIA engine benim için önemli, yoksa kapalı mekanda Live with walkman'de gayet yeterlidir sanırım.

Ufak bir not: Live with walkman 3.2" , Mini pro ise 3" ekran.

Videodan anlaşılmaz sanıyordum ama bariz mini pro'nun görüntü kalitesi daha iyi duruyor. Walkman'ın ekranı sürekli bir ışık yansımasına sebep oluyor gibi görünüyor. Ama yinede walkmanciyiz :)

• Her türlü Live Walkman
  • ya köşeli telefon kullanamıyorum içime sinmiyor tek sıkıntım bu herşeyi geçtim..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.