bende c7 var onu satıp live walkman almayı düşünüyorum k850i kullanıyordum sattım süper cihazdı yorumlara bakarsak iyi bir cihaza benziyor benim bildiğim kadarıyla bravia engine teknolojisi var bide dışarıya ses kalitesi iyimi
Huawei IDEOS X5'le bu telefon arasında çok kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım edebilecek biri var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
Huawei IDEOS X5'le bu telefon arasında çok kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım edebilecek biri var mı?
Huawei'nin ekran çözünürlüğü dışında walkman'den üstün bir özelliği yok. Yaklaşık aynı fiyat ama gerek işlemcisi gerek kamera özellikleri gerekse ses konusunda walkman daha iyidir. Şunuda unutmayın, daha büyük ekran daha çok pil tüketimi demek.
merhaba, Benim bu telefonu alma niyetim var ama, acaba skype ve google talk üzerinden görüntülü görüşme olayını deneyen oldu mu yada konuyla ilgili video vs gibi bir şey var mı? Varsa skype ve google talk üzerinden görüntülü konuşma yapan arkadaşlar bunu video ya çekbilirler mi?
@yambaxx Skype ile görüntülü konuşma yapıldığını duymuştum daha telefon gelmedi ondan emin değilim :)
quote:
Orijinalden alıntı: yambaxx
merhaba, Benim bu telefonu alma niyetim var ama, acaba skype ve google talk üzerinden görüntülü görüşme olayını deneyen oldu mu yada konuyla ilgili video vs gibi bir şey var mı? Varsa skype ve google talk üzerinden görüntülü konuşma yapan arkadaşlar bunu video ya çekbilirler mi?
Skype'da son derece sorunsuz görüntülü görüşme yapılıyor bizzat denedim. Telefonu aldıktan sonra skype için 2 defa güncelleme çıktı. Ben güncellemelerden sonra skype'ı kullanmaya başladığımdan eski sürümlerine göre farkı nedir bilemiyorum. Google talk'ı denemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsy
quote:
Orijinalden alıntı: yambaxx
Skype'da son derece sorunsuz görüntülü görüşme yapılıyor bizzat denedim. Telefonu aldıktan sonra skype için 2 defa güncelleme çıktı. Ben güncellemelerden sonra skype'ı kullanmaya başladığımdan eski sürümlerine göre farkı nedir bilemiyorum. Google talk'ı denemedim.
@emrahsy imkanınız varsa skype ile yaptığınız görüntülü görüşme sırasında olayı videoya çekebilir misiniz acaba? telefon hızı, görüntü ve ses kalitesi hakkında şüphelerim varda...
alanlar kılıf işini nasıl hallettiler acaba??
Sonunda bende aldım :) Sony Ericsson Live With Walkman şimdi arkadaşlar benim ilk android teledonun oyuzden sizden yapmam gereken şeyleri öğrene bilirmiyim yüklemem gereken programlar neler dir yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim telefon gerçekten harika çok hoşuma gitti açıkcası ve oldukça hızlı :) benide grup ba eklermisiniz
Bravia engine yokmuş göründüğü kadarıyla live da. Ben var biliyordum ki olması da lazımdır yeni cıkan bir telefona mevcut teknoloji neden konmasın ki. Çok pis arada kalmış durumdayım. Donanım olarak güçlü bir telefon artıları gayet iyi durumda ama eksileri de bunu bari koysaydınız dedirtiyor. 600 tl ye de alınası bir cihaz. Sabah ola hayır ola. mini pro da güzel telefon ancak klavyeli sevmiyorum ben o yuzden gene bunu alacam sanki yarın. Her şekilde nokia dan iyidir ses kalitesi sanırım. Beni ikna edermisiniz lütfen almam için
wardır bravia siteye gore müzik özelligide yok çünkü yani mp3 çalma yoktu geçen birinin karşılaştırması vardı ayrıca bu kulaklıgı rayle birlikte veriyolarmış sanırım ne saçmalık bu ya :S
Ray'ın içinden bu kulaklık çıkmıyor.Kulak ici olmayan bi kulaklık cikiyor...
Walkman sahibi çoğaldı tekrar soruyorum şu home tuşunun çevresindeki yeşil yüzey yanıyormu yanmıyormu sizde ben youtubda bi videoda yandığını görmüştüm acaba benimki bozukmu ?
Vatanda özelliklerde 3D Sweep Panorama yazıyor bu özelliği deneyen varmı ?
Bendeki de yanmıyor belki bir ayarı vardır
quote:
Orijinalden alıntı: matrax-38
Walkman sahibi çoğaldı tekrar soruyorum şu home tuşunun çevresindeki yeşil yüzey yanıyormu yanmıyormu sizde ben youtubda bi videoda yandığını görmüştüm acaba benimki bozukmu ?
yanmıyor dostum
Teşekkürler içim rahatladı.
quote:
Orijinalden alıntı: koboy_901
Evet denedim gayet güzel çekiyor paranoma çekimi video çeker gibi yavaşça odanın içini çekiyosun kaydırarak sonra tek fotoda görüyosun hepsini.
quote:
Orijinalden alıntı: matrax-38
quote:
Orijinalden alıntı: koboy_901
Evet denedim gayet güzel çekiyor paranoma çekimi video çeker gibi yavaşça odanın içini çekiyosun kaydırarak sonra tek fotoda görüyosun hepsini.
Teşekkür ederim. Konuda bu özellikten bahseden olmamış.