Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran koruyucu jelatini vatanda veriyolar zaten hemen 7 tlye aldım ben gayet de kullanıslı bir jelatin kalteli duruyor, kılıf olarak samsung için olan bir kılıf cuk oldu telefona vatanda ama ben kılıf kullanmadıgım icin almadım, en azından o tarz bir kılıf kullanmıyorum sok çıkarlı...
  • arkadaşlar benım sorunum hakkında bi fikri olan yokmu Bildirim paneli yada durum çubuğı denilen kısımı acamıyorum ne yapmalıyım ?
  • şimdi yazılım guncellemeyi deniyorum umarım sorunum çözülür arkadaşlar genede sagolun
  • .avi .mpg .wmv .flv hiç birini oynatmıyor. Sadece .mp4 oynatıyor. Bu dosyaları oynatabilecek bir player uygulaması bulmak lazım (tabii varsa).
  • güncelleme bitti ama değişen bişey olmadı hiç bi fikri olan yokmu arkadaşlar taktım kafaya sinirlerim bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyekrm

güncelleme bitti ama değişen bişey olmadı hiç bi fikri olan yokmu arkadaşlar taktım kafaya sinirlerim bozuluyor

Ekranın en üst kısmını yani saatin ve şarj durumunun olduğu alanı diyorsan ekranın en üst kısımına dokunup aşağı doğru çekeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

.avi .mpg .wmv .flv hiç birini oynatmıyor. Sadece .mp4 oynatıyor. Bu dosyaları oynatabilecek bir player uygulaması bulmak lazım (tabii varsa).

3-4 tane yazılım buldum bu dosyaları oynatmak için. İçlerinde en iyisi şu an için moboplayer gibi görünüyor. Altyazıyı falan da Türkçe olarak görüntülüyor. Denediğim dosyalardan oynatamadığı çıkmadı şu an için ama çok reklam var uygulamada. Birde görüntüyü default olarak ekrana yayıyor, bunu videoyu açtıktan sonra sizin düzeltmeniz gerekiyor.
  • quote:

.avi .mpg .wmv .flv hiç birini oynatmıyor. Sadece .mp4 oynatıyor. Bu dosyaları oynatabilecek bir player uygulaması bulmak lazım (tabii varsa).

Dostum bu konuda en iyi uygulama özellikle mkv konusunda MX VİDEO PLAYER.

Cihazı bugün anneme aldık, inceledim, gayet hoş bir telefon. Bende de neo var ve işlemci hızları, ramlari aynı, küçük ama çok etkili bir cihaz desek yanlış olmaz Ayrıca walkman olduğundan dolayı ses performansında neodan daha başarılı olduğu da söylenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Dostum bu konuda en iyi uygulama özellikle mkv konusunda MX VİDEO PLAYER.

Cihazı bugün anneme aldık, inceledim, gayet hoş bir telefon. Bende de neo var ve işlemci hızları, ramlari aynı, küçük ama çok etkili bir cihaz desek yanlış olmaz Ayrıca walkman olduğundan dolayı ses performansında neodan daha başarılı olduğu da söylenebilir

Teşekkürler şimdilik moboplayer'i kurcalıyorum. Açamadığı dosya yada takılma sorunu falan olursa MX video playeri'de denerim. Zaten onuda kurmuştum cihaza.

• teşekkürler arkadaşlar:) mobilcadde diye bir site var orda kaliteli orjinal ve değişik ürünler satılıyor.Live Walkman için daha ürün gelmemiş,mail attım yakında temin ederler sanırım! Malum yeni ürün
  • iyi akşamlar arkadaşlar evde wlan kullanmak istiyorum ama bağlantısı sürekli kesiliyor bu neden ola bilir yardımcı olurmusunuz acaba
  • ilk actıgımda bende de wlan da dusme oldu meger sifreyi yanlış yazmışım, dogru yazınca da bi kac deneme sonra girdi şimdi gayet stabil...
  • şifreyi doğru yazıyorum ama yine olmuyor sinir oldum

• http://www.youtube.com/watch?v=tgvK4vjZpoQ
    siyah daki ışık senkronu daha iyiymiş,yani sızma yada dağılma yok
  • Işık güzelde telefonun orası yeşil nasıl turuncu ışık çıkıyor ?
  • sarı-turuncu-yeşil karışık çıkıyo gibi,tabi daha çok turuncu,benim gözler de bozuk olabilir
  • Yeşil hiç göremedim sadece turuncunun tonları var. Benim telefon daha gelmedi siparişiniz hazırlanıyor yazıyor. Bugün yada yarın gelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koboy_901 -- 26 Aralık 2011; 1:25:17 >
  • Ebayden alışveriş konusunda uzmanlığım vardır, ihtiyacı olana yardımcı olabilirim kendime de telefonla uyumlu ekran koruyucu ve soft silikon kılıf almayı düşünüyorum yılbaşından sonra. Siparişleri toplayıp tek seferde alabiliriz ilgilenen ya da ihtiyacı olan varsa. Başka ihtiyaclarınız icinde ebay konusunda yardımcı olabilirim...

http://www.ebay.com/itm/Hard-Back-Cover-Case-Sony-Ericsson-Xperia-Live-Walkman-WT19i-/280775174775?pt=PDA_Accessories&hash=item415f812a77
    http://www.ebay.com/itm/6x-Clear-Screen-Guard-Protector-Film-Sony-Ericsson-Live-Walkman-WT19i-/280773946273?pt=PDA_Accessories&hash=item415f6e6ba1

Bu ikisi şu an aklımda...

• koboy_901 aynı durumdayız

@sphynx bu çok iyi oldu,yani bende bişiler almayı planlıyordum fakat bi türlü cesaret edemedim.Ebay konusunda sorularımla bilahire seni rahatsız ederim o zaman şimdiden çok sağol
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.