Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Helldancer

quote:

Orijinalden alıntı: zeking

vatanda şok indirim 679 tl ye düştü fiyat..

Mini pro'nun indirimsiz olan eski fiyatına düşmüş.

3 gün içinde 3 kez fiyat değiştirdiler.. 679 dan 601 e sonra 737 şimdi tekrar 679 a... yarın 950 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeking

Gerçekten ya ben de hangi akla hizmet internetten aldıysam iki sokak aşağıda vatan var abi hazırladıysanız kamyona vermeden alayım dıyorum yok olmaz dıyorlar :) sabırsızlandım

Kampanya sadece internete özelmiydi ? Teknosadaki gibi uygulamaları yok. İnternetten satın al Mağzadan teslim al
  • Az önce ürünü kargo'da teslim aldım. Yalnız ufak bir konuda takıldık kargocu arkadaşlarla.

Ürünü kontrol etmeden teslim aldığıma dair imza atmam diyorum, onlar da imza atmadan kesinlikle kontrol amaçlı'da olsa paketi açtırmayız diyorlar. Yanlarında vatan bilgisayarı aradım ama her zamanki gibi uzuuun bir bekleme sırasına aldı bende dayanamadım imzaladım teslim aldım. Yanlarında ürünü açtım çok şükür herhangi bir fiziksel sıkıntı görmedim.

İnşallah ilerleyen zamanlarda da bir sıkıntı farketmem.

Edit: Xperia Mini Pro aldım, belirtmeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 26 Aralık 2011; 18:31:59 >
  • bende cuma sabahı vermiştim siparişi,şimdi baktım kargoya verilmiştir diyor sitede.Yarın umarım teslim olur.Şurdan şurası 20 dkkalık yol,2 gün boşu boşuna bekletiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyekrm

quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Ekran kalibrasyonu diye bi ayar yok bu cihazda galiba teknik sorun var sizin cihazda 1 hafta geçmediyse vatana gidin değişim isteyin müşteri memnuniyetinden.

1 hafta geçmedi ama cihaz servise gitmeden değişim yapamadıklarını soyledıler keklendımmı yanı ben boyle bı durum varmı ?

Dostum bak bende vatandan bir led monitör almıştım arızalı çıktı 2-3 gün sonra götürdüm değişim yaptıracam diye ordaki bayan dediki şimdi teslim alıp teknik servise göndereceğiz dedi bende hayır müşteri memnuniyetinden direk değişim istiyorum dedim tamam dedi teknik servisteki arkadaşlar baksın bi eksiği hasarı yok ise değişelim dedi ve anında değiştirdi.Ama cihazın jeltinlewrini bile sökmemiştim ve ilk günkü gibi kutulayıp tesli ettim sizde telefonun jelatinlerini açmadıysanız değişirler ama söktüysen jelatinleri cihazı kullandıysan olmaz.Yani cihaz ne olursa olsun hiç kullanmamış gibi ilk günki gibi götürürsen kendileri değiştirir ama jelatinleri açılmış kullanılmış ise değişim yapmaz servise gönderir o yüzden alınan cihazın jelatini etiketi vs.. 1 hafta kalsın üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 26 Aralık 2011; 21:07:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

PC Companion programı ile bir servis uygulasana hem yazılım güncellemesi yapıyor hem de fabrika ayarlarına falan alabailiyorsun. Yazılımsal gibi sorun. Bir dene bence...

sony ericson fazla yogun sonra deneyın felan dıyor pc comp.'da banada yazılımsal bı sorun gıbı gelıyor ama kafayı taktım ıste cozmek ıstıyorum
  • Vatanda bir daha %25 indirim olur mu acaba bilgisi olan var mı ya da tahminleriniz nedir ? Bir de Vatandan başka mağazalara gelecek mi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
  • bu telefon için kılıf ve ekran koruyucu bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: troostit

bu telefon için kılıf ve ekran koruyucu bulabildiniz mi?

Telefon bir gelse :)

@bonjonX
    Genelde hafta sonları özel indirim yada kampanyalar oluyor. Tahminimce 2 hafta içinde(tabi hafta sonu) olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koboy_901 -- 26 Aralık 2011; 23:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjonX

Vatanda bir daha %25 indirim olur mu acaba bilgisi olan var mı ya da tahminleriniz nedir ? Bir de Vatandan başka mağazalara gelecek mi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

başka bir mağazayı bilmem ama yılbaşında sonkez bir indirim yapabilirler sonrada olmaz gibime geliyor.
  • Kılıf ve ekran koruyucu bulduk yukarıda da linklerini verdim yurt dışından ebayden getirteceğiz yeni yılda. şimdilik 3 kişiyiz bunun dısında almak isteyenler de olursa bana ulasabilir.
    Vatanda yılsonu indirimi olabilir, olmazsa yeni yılda gene yaparlar genelde ay sonu oluyor. Web sitesinden takipte olabilirsiniz.
  • Vatan genelde 2 haftada bir indirim yapıyor. Bu ay 3 indirim yaptı. 2 tanesi %25 1 tanesi indirimsiz olarak alınan ürünlerin turarının %30'u kadar hediye çeki. En son indirim bu hafta sonuydu. Haftaya yıl sonu hatırına farklı bir indirim yapabilirler belki ama %25 olacağını sanmam. Ben de live with walkman kullanıyorum. Vatandan aldım. Telefon piyasaya yayılsa bile vatandaki %25li fiyatın altında fiyat bekleyenler baya bir beklerler. İndirimler için siteyi takip edin.
  • Live with walkman uyumlu ultraclear Ekran Koruyucu almak isteyenler elimde 6 tane mevcut.
    6 tanesini 15 tl'ye veriyorum.
    Tekli değil 3 lü almak isteyen olursa 7.5 tl.
  • Hafta sonu vatandan aldım 600a. Sesi beni cok tatmin etmedi hoparlör sesi yüksek ve kaliteli ama hoparlörden müzik dinlicek fazla kişi yoktur die tahmin ediyorum :D.Sonucta otobüste metroda falan hoparlörden müzik dlnlemicektir insanlar:). Kulaklıkla bir iki parça dinledim güzeldi ; ses tonu ve kalitesi 5800XmLe aynı.Telefonun arka kapağı hiç iyi deil:parmak izi toz falan kalıyor ve cok kaygan:S Walkmani yetersiz buldum playistler falan kullanışlı deil yani bu telefonu walkman yapan belirgin özellik bulamadım.Belki winamp gibi programlarla kullanışlı olabilir.Sadece Adı Walkman./ Elede iyi oturuyor ama arka kapağı kaygan :S.Bu hafta +para verip Xperia RayLa değiştiricem gibi
  • Hafta sonu internetten alıp telefonu gelen varmı? Benim 2 gün sipariş hazılanıyor dedi şimdide 1.5 gündür Kargoya Verilmeye Hazır yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream1818

Hafta sonu vatandan aldım 600a. Sesi beni cok tatmin etmedi hoparlör sesi yüksek ve kaliteli ama hoparlörden müzik dinlicek fazla kişi yoktur die tahmin ediyorum :D.Sonucta otobüste metroda falan hoparlörden müzik dlnlemicektir insanlar:). Kulaklıkla bir iki parça dinledim güzeldi ; ses tonu ve kalitesi 5800XmLe aynı.Telefonun arka kapağı hiç iyi deil:parmak izi toz falan kalıyor ve cok kaygan:S Walkmani yetersiz buldum playistler falan kullanışlı deil yani bu telefonu walkman yapan belirgin özellik bulamadım.Belki winamp gibi programlarla kullanışlı olabilir.Sadece Adı Walkman./ Elede iyi oturuyor ama arka kapağı kaygan :S.Bu hafta +para verip Xperia RayLa değiştiricem gibi

Siz beyaz modeli aldınız anlaşılan çünkü beyazın arka kapağı kaygan plastikten. Siyahta şu birçok telefonda olan kadife gibi plastikten kullandıkları için kaymıyor. Ama parmak izi konusunda haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: koboy_901

Hafta sonu internetten alıp telefonu gelen varmı? Benim 2 gün sipariş hazılanıyor dedi şimdide 1.5 gündür Kargoya Verilmeye Hazır yazıyor

Cuma öğlen aldım hala kargoya hazır bekliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Orijinalden alıntı: scream1818

Hafta sonu vatandan aldım 600a. Sesi beni cok tatmin etmedi hoparlör sesi yüksek ve kaliteli ama hoparlörden müzik dinlicek fazla kişi yoktur die tahmin ediyorum :D.Sonucta otobüste metroda falan hoparlörden müzik dlnlemicektir insanlar:). Kulaklıkla bir iki parça dinledim güzeldi ; ses tonu ve kalitesi 5800XmLe aynı.Telefonun arka kapağı hiç iyi deil:parmak izi toz falan kalıyor ve cok kaygan:S Walkmani yetersiz buldum playistler falan kullanışlı deil yani bu telefonu walkman yapan belirgin özellik bulamadım.Belki winamp gibi programlarla kullanışlı olabilir.Sadece Adı Walkman./ Elede iyi oturuyor ama arka kapağı kaygan :S.Bu hafta +para verip Xperia RayLa değiştiricem gibi

Siz beyaz modeli aldınız anlaşılan çünkü beyazın arka kapağı kaygan plastikten. Siyahta şu birçok telefonda olan kadife gibi plastikten kullandıkları için kaymıyor. Ama parmak izi konusunda haklısınız.

Siyah aldım ben arka kapak cok kaygan ve kullanışlı deil.

• telefon geldi şimdi açtım karşıma çıkan ilk şey dandik bir kulaklık ve 1160mah batarya? arkadaşlar EP500 min 1160 mah yazan batarya mı çıkıyo içinden?
  • Biraylakadam ne zaman almıştın telefonu ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.