Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cuma sabah sipariş ettim öğlen 1.30 da geldi.

arkadaşlar sizdede bu batarya mı çıktı? kafayı yicem acil bi cevap lütfen
  • Evet aynı batarya cıktı...Benim tel de siyah ama kaymıyor sizin elinizde bi sorun olmasın :))
  • sağol sphynx:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

Evet aynı batarya cıktı...Benim tel de siyah ama kaymıyor sizin elinizde bi sorun olmasın :))

aynen. Acaba diyorum arka kapağıda mı farklı farklı satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

cuma sabah sipariş ettim öğlen 1.30 da geldi.

arkadaşlar sizdede bu batarya mı çıktı? kafayı yicem acil bi cevap lütfen

Hocam ben alalı 2 haftayı geçti, bendede aynı batarya var. Sorun nedir anlayamadım? Farklı batarya söyleyip farklı mı verdiler ki?
  • Ben de Xperia mini pro aldım, bataryanın modeli sizinkilerle aynı EP500, ancak 1200Mah yazıyor
  • quote:

telefon geldi şimdi açtım karşıma çıkan ilk şey dandik bir kulaklık ve 1160mah batarya? arkadaşlar EP500 min 1160 mah yazan batarya mı çıkıyo içinden?

Arkadaşlar benim bataryada aynı ne oluyor biri anlata bilirmi acama 1160 mAh ne olcak şimdi ??
  • Arkadaşlar ana sayfadaki ekranların sayısını arttırabiliyomuyuz yahut da eksiltebiliyor muyuz ?
  • işte bende bunu kastediyorum incelemelerde 1200mah değilmiydi niye içinden 1160 mah çıktı?
  • quote:

işte bende bunu kastediyorum incelemelerde 1200mah değilmiydi niye içinden 1160 mah çıktı?

40 miliamperi mi dert ediyosunuz yahu sallayın gitsin
  • @beyazejder
    Batarya %3 daha az gidiyormuş, Gün içinde 40 dakika kadar bir sorun yaratıyor onu dert ettik güzelim telefona kusur arıyoruz

Bu arada 3 günlük kullanımın ardından her kuruşuna değdiğini söyleyebilirim. Kulaklık kötü evet, denemedim bile kendi kulaklığını, walkman özelliği yok diyen arkadaslar xperia serisi ile karsılaştırıyor sürekli zaten aynı aileden çıktı bu telefonda, çok bir fark beklememek lazım yani sony android walkman olarak yeni bir sınıf yaratmadı. Ancak bence gayet yüksek ve gerçekten çok temiz ve net ses veriyor. Çoğu şarkıyı ilk defa dinliyor gibi detay yakalıyorum, megabass gibi bir özellik yok keşke olsa ama tercihen boğuk bass yerine (diğer marka modeller için söylüyorum) yüksek ve kaliteli ses olacaktır benim tercihim. Bu arada kişisel tavsiye kaliteli ses isteyenler kulak içinden ziyada kafaya takılan kulaklıklardan alabilirler. Ya da HTC sensation yanında gelen beats audio marka kulaklıklardan alabilir ki 250 civarından başlayan fiyatları var. Yüksek bass demek kaliteli ses demek değildir, ben de bass severim hoplatsın kanımı kaynatsın isterim ama şarkının geri kalan detaylarını da kacırmak istemem ki, ses konusunda çok başarılı olduğunu düşünüyorum.
    Kendi playerı cok iyi değil zaten temel düzeyde kalıyor,
    PowerAMP Pro ve equalizer pro programları ile bass ları iyileştirebilirsiniz. Sennhesier CX300II kulaklık var acaba sony nin live sound kulaklıgını alsammı diyorum inceleme şansı olan oldumu ya da yorum okuyan ?

• Bişey keşfettim bilmeyenler olabilir diye söylüyorum.!!

Müzik dinleme esnasında kulaklıkdaki düğmeye peş peşe 2 kez basınca bir şarkı ileri geçiyor 3 kez basıncada bir bir şarkı geriye geçiyor şarkı değiştirmek için teli kullanmaya gerek yok.
  • Vatanda indirim var koşun yeni yıla yeni telefonunuzla girin ... Alacak arkadaşlara haber vereyim dedim.
  • D anladım telefonda bi küsür arıyoruz :D matrax-38 evet soylediğin gibi bende biraz once keşfettim :d ve arkadaşlar bunu kılıf ve erkan koruyucu nerden ala biliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazejder -- 28 Aralık 2011; 0:36:43 >
  • arkadaşlar ilk androidim olduğundan basit bişi sorcam komik kaçmaz umarım:) eski K610i telefonumdan bluetooth la rehbveri walkman e attım ama bazı gerksiz telefon numaraları silemiyorum kaydı nerden silebilirim?
    şimdi teli şarja taktım 16 saat yeter sanırım?
  • Kayıtın üzerine basılı tut seçenekler geliyor ordan beğen birini :))
  • tamaaam:) oldu yanlış yere basılı tutuyomuşum:) teşekkürler
  • "telefonunuz henüz yeni olduğundan dolayı kılıfları ve diğer aksesuarları şuan mevcut değildir. 2-3 hafta içerisinde stoklarımızda olacaktır."
    arkadaşlar mobilcadde.com dan gelen mesaj,duyurulur..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonjonX

Vatanda bir daha %25 indirim olur mu acaba bilgisi olan var mı ya da tahminleriniz nedir ? Bir de Vatandan başka mağazalara gelecek mi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

başka bir mağazayı bilmem ama yılbaşında sonkez bir indirim yapabilirler sonrada olmaz gibime geliyor.

bugun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

Arkadaşlar ana sayfadaki ekranların sayısını arttırabiliyomuyuz yahut da eksiltebiliyor muyuz ?

Yok mu sorumun cevabı ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.