Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

arkadaşlar telefonu almak için son kararımı şarj konusunu netleştirerek vermek istiyorum.Kullananlar şarj konusunda geniş bilgi verirse çok yardımcı olacaklardır.Ne kadarlık bi kullanımda ne kadar gidiyor?

2 gün önce gece şarja takmıştım şu anda %20 pili kaldı.
    3 saatten fazla telefon görüşmesi durmadan mesajlaşma en az 2 saat oyun
    2 saate yakın wi-fi bağlantısı
    bence gayet performanslı bir pili var ayrıca parlaklık ayarıda sonuna kadar açık

abi adam neler yapmış baksana? diğer kullananlarda durum nedir başka benimkine benzer olay olan var mı??

• AYnı seninkiyle neredeyse zamanla daha da toparlar bence,
    Bu arada benim telefonun kulaklık sesi - müzik olarak - daha iyi çıkmaya başladı sanki. Yoksa bana mı öyle geldi :))
    PowerAmp Pro kurun ekolayzırdan bass ayarlarını yapın canavar gibi oluyor denendi tavsiye...
  • böyle olacaksa çok sevdiğim walkmani iade etmek zorunda kalcam
  • 600 liraya kötülenecek bir telefon değilmiş gibime geliyor ama bakalım elime geçsin bir.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

Beyazejder alınca bilgisayara bağlarsan güncelleme istiyor onu yaptın mı sen?

evet güncelleme yaptım wlan üzerinden fazla zaman alıyor :)
  • Haftasonu kampanyasıyla aldığım siyah modeli bugün kargodan teslim aldım w810i den sonra gayet hoş göründü gözüme azbiraz kurcalayabildim ve arkadaşların tespitine katılıyorum konuşma sırasında karşıdan gelen sesde bir boğukluk mevcutalışınca problem olmayacaktır(w810 da kulaklıkdaki bez filtreyi sökmüştüm ) şarjdan sonra derinlemesine kurcalamam lazım kılıf ve ekran koruyucu getirtecek ekibe dahil olmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z@R@Ki -- 28 Aralık 2011; 23:01:02 >

• Kılıf grubuna bekleriz hayırlı olsun ses bazen iyi bazen kötü sanki bir ayarı vardır belki bakmak lazım...
  • SE Xperia mini mi daha iyi yoksa bu tel mi daha iyi aralarinda ne gibi farklar var
  • quote:

yanlış biliyomuşum o zaman,e bana teslim edildiğinde eve geldiğimde hala kuryede yazıyodu yani teslim olduktan 5 saat sonrasıda bu kayıt vardı.
    Arkadaşlar bana cevap verecek olan yok mu? Ne yapmalıyım ben?

Bende daha kuryede bile demiyor. Acaba arasam bir fark olurmu ?
  • bence bi ara dostum! ama yarın ki bi duruma bi bak. ben cuma sabah 10 da sipariş verdim.salı öğlen 1.30 da geldi.
  • arkadaşlar şarj konusunda başka söyleyecek sözü olan yok mu?
  • yarın alıyorum bu cihazın beyazını

nişanlıma hediye olucak yılbaşı için, sizden bi tavsiye istiycem, kalpli falan bi tema bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

AYnı seninkiyle neredeyse zamanla daha da toparlar bence,
    Bu arada benim telefonun kulaklık sesi - müzik olarak - daha iyi çıkmaya başladı sanki. Yoksa bana mı öyle geldi :))
    PowerAmp Pro kurun ekolayzırdan bass ayarlarını yapın canavar gibi oluyor denendi tavsiye...

Marketteki müzik çalarların hepsini denedim en iyisi kendi müzik çaları bence bass az olabilir ama en kalitelisi kendi müzik çaları gibi geldi bana.Bu arada biraz sabredelim eski walkman cihazlardaki MegaBass xperia serisine sunulmuş yakında walkman live ada yaparlar es geçmezler bu cihazı.
  • w810i efsanesi ni yaşatacak bir cihaz bence bu.. satış rakamları da memnuniyet oranları da çok yüksek bir model. fazlasıyla hakediyor...
  • Bass ve özellik konusunda Poweramp pro yu önerdim ben ses kalitesi olarak kesinlikle kendi playerı ona sözüm yok ki şimdiye kadarki en kaliteli sesi aldım neredeyse mobil cihazlardaki, bir çok mp3 player da dahil. Walkman live da experia serisinden ayrıca satış rakamları yüksek olursa ki olacak gibi, daha çok özen gösterirler telefon güncellemelerine. Nisan da ice cream sandwich ile gelecek sağlam bir müzik çalar mega bass vs.. bekliyorum sonyden.
    Kendi müzik çalarının ekolayzır ayarı ve menüsünde ki kısıtlı özellikleri hoşuma gitmedi sadece..
  • Vatan dışında başka bir yerde satılmıyo mu şu lanet telefon? Sırf şu vatanın saçma sapan taksit seçenekleri için axess ya da world kart çıkarıcam ha.
  • quote:

arkadaşlar 3 saatte şarj %50 ye indi?

Dostum ben oglen 12 gibi cektim şarjdan 40-50 msj attım 1-1.5 saat telefonla görüştüm 1 saat wifiye bağlı kaldım ona rağmen suan %28 bence seninkinde donanımsal bir problem olabilir ya da arkada çalışan uygulamalar çok sarjını götürüyo olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 29 Aralık 2011; 1:47:44 >
  • işte o arkadaki çalışan uygulamaları ben varya...bi şekilde durdurmam lazım onları
  • hevesim kursağımda kaldıresmen... bu telefonla ilk günüm böyle olmamalıyd,ı ne hevesle geldim işten şarjdan çıkarır incelerim diye!
  • quote:

hevesim kursağımda kaldıresmen... bu telefonla ilk günüm böyle olmamalıyd,ı ne hevesle geldim işten şarjdan çıkarır incelerim diye!

İlk gününse benimde şarjım az gitmişti ilk gün çok normal kullanım klavuzunda da belirtiyor zaten belirli bir süre boyunca sürekli şarj-deşarj işlemi yaptıkça pil asıl performansına ulaşır diye
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.