Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin ben bu telfonu almayı düşünüyorum ama yorumlarınızı alabilirmiyim ?
    nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: bekarus

arkadaşlar kolay gelsin ben bu telfonu almayı düşünüyorum ama yorumlarınızı alabilirmiyim ?
    nasıldır?

Arkadaşım 11 sayfa dolusu yorum yapılmış zaten.

• peki telfonu sadece vatan pc satıyor ?
  • sabah 8 15 de çıkardım şarjdan,saat 1 ve şarj %65 sadece 15 mesaj ve 1 foto çekimi hepsi bu!
  • Vatan computerden nefret ettim cuma günü sipariş verdim hala vermediler kargoya bu nasıl sipariş sırasına göre dağıtım anlamadım ki Telefonu yollasınlar da hergün şarj ederim sorun değil :)
  • " Vatan computerden nefret ettim cuma günü sipariş verdim hala vermediler kargoya bu nasıl sipariş sırasına göre dağıtım anlamadım ki Telefonu yollasınlar da hergün şarj ederim sorun değil :) "

cumartesi günü sabah erkenden kredi kartıyla siparişi verdim, çarşamba sabahı kargo Mardine ulaştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z@R@Ki

" Vatan computerden nefret ettim cuma günü sipariş verdim hala vermediler kargoya bu nasıl sipariş sırasına göre dağıtım anlamadım ki Telefonu yollasınlar da hergün şarj ederim sorun değil :) "

cumartesi günü sabah erkenden kredi kartıyla siparişi verdim, çarşamba sabahı kargo Mardine ulaştı..

Üstelik ben istanbuldayım Arayınca da gerizekalı gerizekalı konuşuyorlar
  • Vatana mesaj attım kargo numarsı yolladılar. Numaradan kargo takibine baktım telefon 1-2 gün önce gelmiş kargoda karışıklık olmuş bana bildirilmedi. Vatan sipariş takibi kısmına hiç bakmıyor heralde. Mesaj atmasam fark edemiyeceğim. Sonuç olarak vatan bu konuda çok ilgisiz ama telefon geldi :) (Sitede hala kargoya verilmeye hazır yazıyor.)
  • benimki ulaştı elime sonunda
  • selamlar arkadaşlar alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle, bende live almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişey var
    mesaj yazarken klavye düzeneği nasıl ? yan çevirince nasıl dik tutulunca nasıl? kullanan arkaşdaşlar yorum yazarsa hatta mesajlar bölümünde klavye şekillerini yan ve dik olarak resimlerini çekip koyabilirler mi ? şimdiden teşekürler
  • Yav arkadaşlar telefonu bugün yengeme aldım vatan bil. dan fakat wifiden bağlantıyı görmedi bende elle kurdum kurduğumda telefon internete bağlantı ama laptop un internet bağlantısı koptu :S bu normalmi benmi yanlış birşeyler yapıyorum. birde dıvx ve xvıd oynatması için bir eklenti gerekiyormuş bunu nasıl ve nerden indirecem akıllı teller hakkında pek bilgim yokta bu arada tel ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu oldu keza hem hızlı dokunmatiği iyi kamerası iyi sesi iyi internet sayfalarını açışı iyi ama şu bağlantı konusundaki durum canımı sıktı bir açıklama yaparsanız sevinirim. telefon nete bağlanınca neden laptopun bağlantısı kesiliyor bir türlü anlamadım :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerled

Yav arkadaşlar telefonu bugün yengeme aldım vatan bil. dan fakat wifiden bağlantıyı görmedi bende elle kurdum kurduğumda telefon internete bağlantı ama laptop un internet bağlantısı koptu :S bu normalmi benmi yanlış birşeyler yapıyorum. birde dıvx ve xvıd oynatması için bir eklenti gerekiyormuş bunu nasıl ve nerden indirecem akıllı teller hakkında pek bilgim yokta bu arada tel ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu oldu keza hem hızlı dokunmatiği iyi kamerası iyi sesi iyi internet sayfalarını açışı iyi ama şu bağlantı konusundaki durum canımı sıktı bir açıklama yaparsanız sevinirim. telefon nete bağlanınca neden laptopun bağlantısı kesiliyor bir türlü anlamadım :S:S

Arkadaşım büyük htimalle bence modemden sorun olmuştur benim telde modeme bağlanırken sürekli düşüyodur istersen mac adress gir birde oyle dene istersen market ten indire bilirsin link program ismide Vitamio Plugin ARMv7+NEON

https://market.android.com/details?id=io.vov.vitamio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImlvLnZvdi52aXRhbWlvIl0.
    Hayırlı olsun güle güle kullanır inşallah

• quote:

Yav arkadaşlar telefonu bugün yengeme aldım vatan bil. dan fakat wifiden bağlantıyı görmedi bende elle kurdum kurduğumda telefon internete bağlantı ama laptop un internet bağlantısı koptu :S bu normalmi benmi yanlış birşeyler yapıyorum. birde dıvx ve xvıd oynatması için bir eklenti gerekiyormuş bunu nasıl ve nerden indirecem akıllı teller hakkında pek bilgim yokta bu arada tel ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu oldu keza hem hızlı dokunmatiği iyi kamerası iyi sesi iyi internet sayfalarını açışı iyi ama şu bağlantı konusundaki durum canımı sıktı bir açıklama yaparsanız sevinirim. telefon nete bağlanınca neden laptopun bağlantısı kesiliyor bir türlü anlamadım :S:S

Arkadaşım büyük ihtimalle bence modemden sorun olmuştur benim telde modeme bağlanırken sürekli düşüyodur istersen mac adress gir birde oyle dene istersen market ten indire bilirsin link program ismide
    ben kendi sorunumu mac adressini girerek çözdüm
    Vitamio Plugin ARMv7+NEON

https://market.android.com/details?id=io.vov.vitamio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImlvLnZvdi52aXRhbWlvIl0.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

quote:

Arkadaşım büyük ihtimalle bence modemden sorun olmuştur benim telde modeme bağlanırken sürekli düşüyodur istersen mac adress gir birde oyle dene istersen market ten indire bilirsin link program ismide

çok teşekkürler hocam pilindeki mevcut şarj tükendiği için şuanda şarjda kapalı halde 8 saat durması gerekiyormuş. şarjdan çıkartınca deneyeceğim. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: unitback

selamlar arkadaşlar alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle, bende live almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişey var
    mesaj yazarken klavye düzeneği nasıl ? yan çevirince nasıl dik tutulunca nasıl? kullanan arkaşdaşlar yorum yazarsa hatta mesajlar bölümünde klavye şekillerini yan ve dik olarak resimlerini çekip koyabilirler mi ? şimdiden teşekürler

+1 arkadaşlar ilgililere duyurulur :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

quote:

çok teşekkürler hocam pilindeki mevcut şarj tükendiği için şuanda şarjda kapalı halde 8 saat durması gerekiyormuş. şarjdan çıkartınca deneyeceğim. saygılar.

Hocam birşey daha soracağım yav ben kablonet kullanıyorum farklı mac adresi atayabiliyormuyum kablonette ?

• arkadaşlar donanım haber bu ürünü video incelme yaptımı ?
  • Bu aksam aldim, 1 saattir falan kurcaliyorum mest oldum :)

Yalniz vatanin musteriyi keriz yerine koymasina sinir oldum, cihazi aldiktan sonra kontrol ettigime dair bi kagit imzalamami istediler, teknik servis hizmeti vermediklerini kabul etmemi isteyen bir form ayni zamanda. Imzalamadim. Ben cihazi almisim bi de sorumluluktan kacmak icin sanki imzalamam gereken normal bisey gibi onume getiriyorlar. Aksine onceden servisini cok begendigim vatana yakistiramadim acikcasi.

Neyse telefona donelim, merak edilen sesi walkman kadar iyi olmasa da gayet iyi. Iphone sesi kadar temiz degil ama kotu denemez. Ses karakterleri farkli. Aslinda bunun sesi daha sert gelse de bence dogal gercek sese iphone dan daha yakin. Iphone biraz goz boyuyor, daha dogrusu kulak boyuyor :)

Hizi oldukca iyi. Benim x10 mini kagni gibi kaldi :) yani alinasi bir telefon. Xperia mininin beyazi yalniz daha guzel tasarima sahip. Bunun ise ekrani buyuk ve hoparloru iyi. Tasarim diyosaniz mini, fonksiyon diyosaniz walkman

• quote:

quote:

selamlar arkadaşlar alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle, bende live almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişey var

+1 arkadaşlar ilgililere duyurulur :)

Istedigin gibi. Qwerty ya da eski tip. Android konusunda bu tip sorunlar kafaniza takilmasin, biraz kurcalamaya merakliysaniz telefonu bastan asagi degistirebilirsiniz, markette zaten bir suru klavye secenegi var mesela orijinali begenmedin mi hemen yukle degissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar pil konusunda öncelikle telefonun update'ini yapmanızı öneriyorum kesinlikle yapınız.
    ayrıca arkadaşlarında dediği gibi kesinlikle pil kullana kullana daha performanslı hale gelir
    ayrıca uygulamadan uygulamaya geçerken home tuşunu değil uygulamadan direk kendiniz çıkınız. arka planda çalışır ve pilinizi tüketebilir
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.