Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: unitback

quote:

Orijinalden alıntı: unitback

selamlar arkadaşlar alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle, bende live almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişey var
    mesaj yazarken klavye düzeneği nasıl ? yan çevirince nasıl dik tutulunca nasıl? kullanan arkaşdaşlar yorum yazarsa hatta mesajlar bölümünde klavye şekillerini yan ve dik olarak resimlerini çekip koyabilirler mi ? şimdiden teşekürler

+1 arkadaşlar ilgililere duyurulur :)

Istedigin gibi. Qwerty ya da eski tip. Android konusunda bu tip sorunlar kafaniza takilmasin, biraz kurcalamaya merakliysaniz telefonu bastan asagi degistirebilirsiniz, markette zaten bir suru klavye secenegi var mesela orijinali begenmedin mi hemen yukle degissin

eyvallah kardeş teşekkür ettim

• Arkadaşlar bu telefonda dns ayarı varmıdır. direkizle.net' e nasıl gireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerled

Arkadaşlar bu telefonda dns ayarı varmıdır. direkizle.net' e nasıl gireceğim

Dns ayari icin root lazim. Sonra marketten setdns i yukleyin. Yalniz setdns acilisi biraz kastiriyordu. Evdeyken genel olarak direkt modemden dns ayari yaparsaniz daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar donanım haber bu ürünü video incelme yaptımı ?
  • quote:

quote:

Dns ayari icin root lazim. Sonra marketten setdns i yukleyin. Yalniz setdns acilisi biraz kastiriyordu. Evdeyken genel olarak direkt modemden dns ayari yaparsaniz daha iyi olur

Rolf nedir hocam yav

• Telefonun internet hızı çok iyi. 3g ile bağlanıp hız testi yaptım 4 mbps gösterdi :-) (şuan telefondan giriyorum)

• yaklaşık 1.5 yıl w715 kullanmış biri olarak cok rahat söyleyebilirim ki telefonumuzun clear bass li w715 in ses kalitesinden alt kalır hiç bi yanı yok ( HPM-77 kulaklıkla deneyin göreceksiniz)
  • pert 2. gün wifi patladı sanırım bağlandı gözüküyor ama sayfaları açamıyor :S
  • quote:

quote:

quote:

Rolf nedir hocam yav

rolf ne ya, root yazdım :) sony ericsson root etme diye arat bulursun, forumda da oması lazım root rehberi. telefonun sistem dosyalarına erişmen için kısacası

• quote:

Orijinalden alıntı: koboy_901

Telefonun internet hızı çok iyi. 3g ile bağlanıp hız testi yaptım 4 mbps gösterdi :-) (şuan telefondan giriyorum)

hakkaten interneti çok rahatmış. ben x10 mini de barnacle wifi tether kullanarak halletmiştim ama kurulumda bazen sorun çıkarıyordu veya ilk bağlantı geç oluyordu, walkman de ise çatır çutur giriyor. bağlanmak çok kolay. ben de şimdi hız testi yaptım, avea kullanıyorum 4.22mbps download, 1.50mbps upload

yalnız telefonun bişeyine de uyuz oldum: oyun oynarken (fruit ninja da özellikle) elim iki de bir alttaki dokunmatik tuşlara gidip durdu. millet habire dokunmatik diye tuttuyor ama her tuşun dokunmatik olması da iyi değil bence ya da ben eski kafalıyım bilemiyorum :)

• Elimde 6 adet ekran koruyucu var live with walkman için isteyenler özel mesaj göndersin.
  • şimdi x10 mini ile hız testi yaptım şaşırdım doğrusu, sonuçlar :

x10 mini : download 5.12 upload 1.63
    walkman: download 4.22 upload 1.50

yani x10 mini çakmış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rolf nedir hocam yav

rolf ne ya, root yazdım :) sony ericsson root etme diye arat bulursun, forumda da oması lazım root rehberi. telefonun sistem dosyalarına erişmen için kısacası

hocam onu telefonla yazdım o yüzden öyle oldu :D daha doğrusu yazamamışım gördüğün üzere :D:D teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

• quote:

pert 2. gün wifi patladı sanırım bağlandı gözüküyor ama sayfaları açamıyor :S

Sözümü Geri Alıyorum Pc ye bağlayıp sistem güncellemesi çektim düzeldi fazla akıldan olsa gerek kafası karışmış olabilir. :D Şuan iyi çalışıyor wi-fi si
  • Bende ilk bunu almayı düşünmüştüm ama neo aldım mutluyum :-D
    Ama tasarımı çok güzel duruyor ;)
  • telefon tim'lere gelebilir arkadaşlar bi turkcell mağazasına girdiğimde bişi göstercektim cihazla ilgili bu sony nin yeni modeli değil mi? bize de tanıtımı yapıldı ama ne zaman gelir bilmiyorum dedi ilgilenenlere....
  • ben bugn aldım arkadaşlar cihazı beyaz rengi kampanyaya girmiş kdv dahil 589 tl ye aldım :) siyahı 641 tl idi
    axess ve yapı kredi kartına 10 taksit yapılıyodu mesajı erken atma şansım olmadı arkadaşlar çünkü alıp işe gittim mesaim başladı hepimize hayırlı olsun :)

ayrıca içinden 2gb hafıza kartı çıktı arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unitback -- 31 Aralık 2011; 22:03:15 >
  • arkadaşlar, telefon süper kulaklık berbat... w810i kulaklığıyla birlikte kullanılabilecek şarkı geçişi sağlayabilecek bi uzatma kablosu varmı piyasada? mevcut kulaklıkla bi yol olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z@R@Ki

arkadaşlar, telefon süper kulaklık berbat... w810i kulaklığıyla birlikte kullanılabilecek şarkı geçişi sağlayabilecek bi uzatma kablosu varmı piyasada? mevcut kulaklıkla bi yol olmaz

Bende w810inin kulaklığı(hpm-70)i bu cihazın kulaklığına uyarladım.Cihazın kendi kulaklığının microfon kısmını açtım hpm70in de ucunu kesip oraya direk lehim yaptım ve orjinal fabrikasyon gibi oldu ve microfonda aynen çalışıyor

Sonuç:Nerdeyse w810i ile aynı sesi alıyorum megabasslı gibi tavsiye ederim elektroniğe eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.Fotoları paylaşıyorum buyrun ürettiğim kulaklığa bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

quote:

Orijinalden alıntı: Z@R@Ki

arkadaşlar, telefon süper kulaklık berbat... w810i kulaklığıyla birlikte kullanılabilecek şarkı geçişi sağlayabilecek bi uzatma kablosu varmı piyasada? mevcut kulaklıkla bi yol olmaz

Bende w810inin kulaklığı(hpm-70)i bu cihazın kulaklığına uyarladım.Cihazın kendi kulaklığının microfon kısmını açtım hpm70in de ucunu kesip oraya direk lehim yaptım ve orjinal fabrikasyon gibi oldu ve microfonda aynen çalışıyor

Sonuç:Nerdeyse w810i ile aynı sesi alıyorum megabasslı gibi tavsiye ederim elektroniğe eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.Fotoları paylaşıyorum buyrun ürettiğim kulaklığa bakın

helal olsun

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.