Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sphynx

İndirdiğin program dosyaları arasında apk diye bir klasör var oraya atıyorsun apkları, sonra programı açında liste halinde geliyor oradan seçip install diyorsun bu kadar basit.

Telefon garantisi gitmesin diye 3310 gibi kullanmak istemiyorum ben telefonumu, (konuş, mesaj yolla, yılan oyna fazladan bi interneti var gibi oluyor bu telefonun 3310 a kıyasla, asıl android kullanımı uygulamaları vs.. root dan sonra başlıyormuş. Kimseye tavsiye etmiyorum önermiyorum garantinin gecersiz olması ve olası hatalı yüklemelerde cihazınızın bozulması gibi durumlar yaşamamanız için. Root yapacaksınız da benden örnek almayın ) root cıktı yakında unroot çıkar birşey olmaz. Donanım sorunu olunca ciddi bir durumda senin işletim sistemini görüp rootlu bu demez servis uğraşmaz bile yüksek ihtimalle ha derse de yapacak bisey yok az para verir özel serviste yaptırırım artık. Yazılım sorunu olursa hard format olmadı flashlarım olur biter.
    5230 kullanıyordum cok rahat flashlanıp CFW yükleniyordur ancak nokia nın sınırlı uygulama sayısı beni uyuz etti ayrıca garanti bitmesine 3-4 ay kaldı. Satıyorum temiz gayet kullanılır durumda ama ben sıkıldım.

Yapamadım ben bir türlü yardımcı olabilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 2 Ocak 2012; 2:02:29 >

• Cihazın Bassları gayet iyi temel olarak zaten, iyi bir kulaklık şart tabiki. Daha önce de yazmıştım sennheiser cx300II kulaklık kullanıyorum, iyi bir kulaklıktır çok çok iyi olmasa da orta üzeri bi kulaklık.
    Bugün sağlam kafayla bir kaç müzik programı bir kaç kulaklık denedim mini inceleme gibi açıklayayım. Eski telefonum 5230 da bu değerlendirmede görev aldı.

1) Ses kalitesi olarak tartışmam bile gerçek anlamda walkman telefon olmayı hak ediyor kalite, temizlik ve yükseklik olarak 10 numara.
    2) Player olarak orta seviye kalmış birazcık, detaylı ayarlar olsa ki bunların en başında kişisel ekolayzır geliyor, ikinci olarak farklı durumlara göre şarkıları listeleme taglar, isim, tür, eklenme sırası vs... ha çok mu kullanırım bu özellikler sanmam ama olsun istedim lazım olduğunda keşke olsaydı demeyiz. Telefonu sallayarak şarkı atlatma olsa güzel oluyor kullanışlı.
    3) Mood diye bir olay okumuştum bi yerde tam hatırlamıyorum ama, player şarkıları bpm yani hızlarını ve beat seviyelerini yani ritim( davul vuruşları gibi ) özelliklerini okuyarak parça türüne karar veriyor ( hareketli slow rock vs.. ) Listede mood yani mod unuzu seciyorsunuz ve player o an ki modunuza göre şarkıları çalmaya başlıyor... Çok yarayışlı mutlaka olsun isteyeceğim bir özellik.
    4) Sony live kulaklık (yurt dışı videolarda yanında çıktıgını sandıgımız) almayı düşündüm ingiltereden ancak 200 TL gibi bir fiyata geliyor neredeyse. Onun yerine alacaksam (ki çok para o kadar para veresim yok) BeatsAudio (HTC XL nin yanında gelen markadan) mu alsam 250TL civarından başlıyor fiyatları.
    5) Mart sonu Nisan başı gibi yeni güncelleme gelecek telefona o zamana kadar merakla bekleyeceğim MegaBass gibi bir özellik gelecekmi playera.
    6) Diğer müzik çalarların ek özellikleri gayet iyi ancak iş ses kalitesine gelince durum kötü, yani bass açınca mid ve tiz sesler eziliyor bass güzel geliyor ama şarkının akustik altyapısı çöpe gidiyor. Orkestra arkada minik bir zil çalıyorsa ya da derinlerden zayıf bir name verdiyse bunları duyamıyorsunuz başka playerlarda. Evet gümbür gümbür bass veriyor ama başka birşey vermiyor açıkcası.
    7) Bu aletin ses özelliğini "SERT" olarak tanımlarım - kişisel kanaatim. Şarkılardaki sesler böyle küt küt geliyor kulagıma en ince detayına kadar. Iphone veya benzeri cihazlar gibi "SOFT" yapıp kulak boyama işine girmemişler.

30 yaşındayım 8-10 yaşlarımda dayımın yurt dışından getirdiği Walkman(SONY) ile müzik dinlemeye başladım o günden beri her daim mobil müzik çalarım olmuştur. Zaman zaman walkman (Sony, panasonic ve technics) zaman zaman cd çalar (Sony-sony-pioneer) son yıllarda ise cep telefonları ( k750i, 6300, 5230 ve live walkman). Bu kadar yıldan sonra biraz işitme sorunum var yüksek sesten dolayı. En kaliteli ses bu alette var diyebilirim.

Benden bir tavsiye: listenizde ki şarkıları 320 kbps olarak bulun mümkün oldugunca ve mp3gain diye bir program var onunla 98 desibel seviyesine getirin. 100 db gecmesin ses yükselir ancak kulaklık kaldırmayabilir, cızırtı yapar ya da patlayabilir.

Bravia Engine yok diyen arkadaşıma sesleniyorum. Olup olmadığını bilmiyorum açıkcası çok da önemsemiyorum ama aldıgım ekran goruntulerinde bir fark yok. Ayrıca BE nin acıklaması zaten video ve resim gösterimlerinde fark yarattıgını soyluyor. Aynı ekranı kullanmıyorlar zaten sanırım pronun çözünürlüğü daha yüksek. Ya da aydınlatma da farklılık vardır.

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►

• quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

İndirdiğin program dosyaları arasında apk diye bir klasör var oraya atıyorsun apkları, sonra programı açında liste halinde geliyor oradan seçip install diyorsun bu kadar basit.

Telefon garantisi gitmesin diye 3310 gibi kullanmak istemiyorum ben telefonumu, (konuş, mesaj yolla, yılan oyna fazladan bi interneti var gibi oluyor bu telefonun 3310 a kıyasla, asıl android kullanımı uygulamaları vs.. root dan sonra başlıyormuş. Kimseye tavsiye etmiyorum önermiyorum garantinin gecersiz olması ve olası hatalı yüklemelerde cihazınızın bozulması gibi durumlar yaşamamanız için. Root yapacaksınız da benden örnek almayın ) root cıktı yakında unroot çıkar birşey olmaz. Donanım sorunu olunca ciddi bir durumda senin işletim sistemini görüp rootlu bu demez servis uğraşmaz bile yüksek ihtimalle ha derse de yapacak bisey yok az para verir özel serviste yaptırırım artık. Yazılım sorunu olursa hard format olmadı flashlarım olur biter.
    5230 kullanıyordum cok rahat flashlanıp CFW yükleniyordur ancak nokia nın sınırlı uygulama sayısı beni uyuz etti ayrıca garanti bitmesine 3-4 ay kaldı. Satıyorum temiz gayet kullanılır durumda ama ben sıkıldım.

Yapamadım ben bir türlü yardımcı olabilir misin

Nerede sorun yaşadın söylersen daha kolay yardımcı olurum.
    Tele root atarken mi yoksa megabass ve BE yüklerken mi.
    Root için farklı yollar var benim kullandıgım bu program.
    https://****.com/files/3273210180/Root_Atma_v2.zip. rapid olacak site.

Önce PC Companion programını kur driverlar kurulsun. Sonra root programını ac bir tusa bas bekle. Sanırım boyleydi yani basit. tel kapanıp acılıyor root tamamdır.
    MegaBass için programı çalıştırdıktan sonra listeden seciyorsan yapacagın yuklemeyi auto reboot seç install de acılsın kapansın tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphynx -- 2 Ocak 2012; 2:53:10 >

• off ya donanım haber bu telfonu ne zaman video incelme yapcak yapsın artık
  • ya arkadaşlar biri Allah rızası için yardımcı olsun ben hala şarj olayındayım teli kullanamadım,vatana götürdüm değiştirdiler.bu da aynı! bi ayarı var da ban mi bilmiyorum.6 saat beklemedeydi tel kendi kendine kapanmış,şarjdan bi çekiyorum 99 dan 98 e iniyo nası bi iştir bu anlamıyorum.Millet oyun indirip yüklüyo internete giriyo benim tel 1 saat konuşmayla şarjı yarı yarıya iniyo.Napacam ben yani program yükleyim yüklemesine de yani o programda yüzde 300 artırmaz ya pil performansını! ben bi günü çıkaramıyorum yani sadece mesaj ve 1 saatlik konuşmayla offfffff....
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

ya arkadaşlar biri Allah rızası için yardımcı olsun ben hala şarj olayındayım teli kullanamadım,vatana götürdüm değiştirdiler.bu da aynı! bi ayarı var da ban mi bilmiyorum.6 saat beklemedeydi tel kendi kendine kapanmış,şarjdan bi çekiyorum 99 dan 98 e iniyo nası bi iştir bu anlamıyorum.Millet oyun indirip yüklüyo internete giriyo benim tel 1 saat konuşmayla şarjı yarı yarıya iniyo.Napacam ben yani program yükleyim yüklemesine de yani o programda yüzde 300 artırmaz ya pil performansını! ben bi günü çıkaramıyorum yani sadece mesaj ve 1 saatlik konuşmayla offfffff....

Zaten bu tip telefonların pil ömrü 1 gün . Ne konuda yardım edelim anlamadım , ayar olarak öyle sarjın az gideceği ayar seçeneği yok güç tasarrufu modu dışında . Telefonu güncelleştir ve sürekli şarj et yani değiştirdikleri telefonun da önceki gibi şarj probleminin olması ihtimali tesadüften öte geçemez heralde diye düşünüyorum başka bir problem var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 2 Ocak 2012; 13:44:53 >

• quote:

ya arkadaşlar biri Allah rızası için yardımcı olsun ben hala şarj olayındayım teli kullanamadım,vatana götürdüm değiştirdiler.bu da aynı! bi ayarı var da ban mi bilmiyorum.6 saat beklemedeydi tel kendi kendine kapanmış,şarjdan bi çekiyorum 99 dan 98 e iniyo nası bi iştir bu anlamıyorum.Millet oyun indirip yüklüyo internete giriyo benim tel 1 saat konuşmayla şarjı yarı yarıya iniyo.Napacam ben yani program yükleyim yüklemesine de yani o programda yüzde 300 artırmaz ya pil performansını! ben bi günü çıkaramıyorum yani sadece mesaj ve 1 saatlik konuşmayla offfffff....

Cihazın bekleme süresi çok uzun 4-5 gün normal kullanım süreside 2 gün bana rahat gidiyor.Galiba siz şebeke modunu yalnızca gsm sseçmediniz ondan su gibi içiyor.

• @syphnx

telefonun sesi bence de sert ama çok da değil. yani 0'ı nötr +5'i en Yumuşak, -5'i en Sert olarak skalada düşünürsek bence bu telefon -1 civarındadır. iphone ise +2 ya da +3 olabilir. yalnız bence biraz daha yumuşak olabilirdi. yani keşke iphone ile sony arasında bir cihaz olsaydı. sony nin eski walkman telefonlarından beri bu durum böyle. sertlik oranı pek değişmedi. bu durumu iyi bulmuyorum, çünkü iphone de saatlerce müzik dinleyince bile kulağınız yorulmuyor, rahatsız olmuyorsunuz ama walkman telefonlarda bu mümkün değil. üstelik az da olsa "s" lerde patlama olduğunu düşünüyorum.

hiç nokia n91 kullandınız mı? bence sertlik konusunda olsun, temiz ses olsun, ses yüksekliği olsun mutheşem bir bileşimdi. ben 15 dk falan dinleyebildim hala verdiği sahne efekti olarak aklımdadır
  • Bende -1 -2 civarı değerlendiririm telefonun sesini. n91 kullanmadım ama iphone baya dinledim de iphone da duyamadığım detayları bu telefonda duyunca cok hosuma gitti acıkcası. ICS ile güzel bir güncelleme bekliyorum telefon için. Evet biraz yoruyor müzik dinlerken ama ben gayet tatmin oluyorum dinlediğim süre içinde.
    Bu işler biraz da kişisel tercihlere bakıyor. Nokia ve müzik kelimelerini aynı cümlede kullanmıyorum . Kullandığınız kulaklığa göre de durum değişkenlik gösterecektir. Studio kulaklıklarla durum çok değişir öyle bir alet ile değerlendirmek lazım bütün alternatifleri iphone nokia sony vs... Kimi kulaklıklar sadece bass seslere yogunlasırken kimileri full range yani tiz mid bass dengesi saglamaya calısıyor. Yogun bass alıp diger detayları kacıracaksam pek bir anlamı yok benim icin dinledigim müziğin. Tercih meselesine kalıyor bir noktadan sonra olay.

• nokia yı ben de pek sevmem ama n91 de özel ses çipi vardı hala ucuza bulsam alırım o derece içimde ukde oldu o telefon. bir de yazmayı unuttum, kendi telefonum x10 mini ses karakteri olarak çok yakın ancak frekans grafiğine baktığınızda 30-40hz den daha düşük seslerde ani bir düşüş var. yani derin baslar neredeyse yok. x10 mini de ekolayzırdan ne kadar basları arttırsam da detaylı bir bas ses yakalayamadım. iphone frekans dağılımı konusunda daha başarılı. duyulabilir frekanslarda neredeyse tamamen düz bir dağılım sunuyor
  • Bende root yaptım megabassı yüklicem bakalım.Nasıl olsa rootun dönüşü varmış Pc companiondan yazılımı güncelliyince orjinale dönüyormuş denemedim ama denicem onuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 2 Ocak 2012; 21:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

quote:

Cihazın bekleme süresi çok uzun 4-5 gün normal kullanım süreside 2 gün bana rahat gidiyor.Galiba siz şebeke modunu yalnızca gsm sseçmediniz ondan su gibi içiyor.

evet sedace gsm değilmiş WCDMA/GSM seçiliymiş.Onuda yaptım.Ama akşam 5den bu saate şarjı yine %20 azaldı sadece mesajdan! anlamadım! sağol matrax-38 başka böyle var mı ki ayar arkadaşlar bela oldum biliyorum ama inanın çok canım sıkkın 10 gündür perişan oldum

• quote:

Bende şöyle bişe oluyo cihazın ekranı bir süre sonra ilk bi yarım sönüyorya orda orda titreme oluyor ekran tam yanarken sorun yok ama yarım sönünce bazen oluyor bu.

Ewet kardeşim bende öle özellikle ekranın ışıgını kısınca oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

evet sedace gsm değilmiş WCDMA/GSM seçiliymiş.Onuda yaptım.Ama akşam 5den bu saate şarjı yine %20 azaldı sadece mesajdan! anlamadım! sağol matrax-38 başka böyle var mı ki ayar arkadaşlar bela oldum biliyorum ama inanın çok canım sıkkın 10 gündür perişan oldum

tel.i ilk aldığınızda full şarj yaptınız mı? yalnız %100 değil, telefon durumunda %100 iken bile şarj oluyor yazar, o yazı Tam Dolu ya da doldu yazana kadar ilk şarjı yapmanız lazım. ya da pil bilgilerini sıfırlamanız gerekiyor ama bunun için bi recovery programı yüklemeniz lazım, o da root gerektiriyor yani biraz uzun iş

• quote:

Bende root yaptım megabassı yüklicem bakalım.Nasıl olsa rootun dönüşü varmış Pc companiondan yazılımı güncelliyince orjinale dönüyormuş denemedim ama denicem onuda.

benim x10 mini de megabass yüklü, dsp managerdan ekolayzır ayarlı, üstüne bir de poweramp in ekolayzırından ince ayar var, ses biraz daha yumuşak oldu ama bence şu anki sesinden tatmin oluyorsanız sadece dsp manager gibi birşey yükleyin işinizi oldukça görücektir. zaten ekolayzırların genel olarak sesin doğallığını bozduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

quote:

quote:

tel.i ilk aldığınızda full şarj yaptınız mı? yalnız %100 değil, telefon durumunda %100 iken bile şarj oluyor yazar, o yazı Tam Dolu ya da doldu yazana kadar ilk şarjı yapmanız lazım. ya da pil bilgilerini sıfırlamanız gerekiyor ama bunun için bi recovery programı yüklemeniz lazım, o da root gerektiriyor yani biraz uzun iş

telefonu ilk aldığımda kapalı olarak yaklaşık 4 saat şarj ettim! pil ikonu da tam dolu görünüyordu! yemin ediyoaum soğudum ya cihazdan şimdide kayıtları bluetoothla atıyorum kaydediyo kişi listesi çıkmıyo delirecem ya!

• arkadaşlar bide ben yatarken teli açık bırakıyorm sabah yani 7-8 saat sonra şarjı %40 azalıyo? illa kapamam mı lazım yani? ne bu kardeşim!
  • arkadşlar telfonun şarjı gerçekten okadar az mı gidiyo bide bişe sorcam

şarjı 1-2 gidiyomu

• şarjı az giden arkadaşlar 10 gün gibi pili bitirip telefon kapalı olarak tam şarj etsinler. programları kapatsanız bile arka planda çalışmaya devam edenler olabiliyor bunları kapatmak için advanced task killer yükleyin markette var.3g yi kullanmadığınız zamanda kapatın. x8 kullanıyorum şarj 1 gün dayanmıyordu 2.5 gün civarı gidiyor şimdi.
  • Cihazı root yapmıştım megabass ve bravia engine yükledim ikiside fos hiçbir fark oluşmuyor.Pc componiondan güncelledim orjinale döndü root gitti orjinal bootloader yükledi.En iyisi hiç root yapmamak kimse bulaşmasın çok gereksiz bişe zaten tüm oyunları proları kurabiliyoruz yani hiç boşuna cihazı hırpalamayın.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.