Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iron_maiden_levent

quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Bende şöyle bişe oluyo cihazın ekranı bir süre sonra ilk bi yarım sönüyorya orda orda titreme oluyor ekran tam yanarken sorun yok ama yarım sönünce bazen oluyor bu.

Ewet kardeşim bende öle özellikle ekranın ışıgını kısınca oluyor

selamlar aynısı bende de oldu güç tasarrufu moduna aldıktan sora bi sorun mudur yoksa tasarrufla alakalı bişey midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekarus

arkadşlar telfonun şarjı gerçekten okadar az mı gidiyo bide bişe sorcam

şarjı 1-2 gidiyomu

kardeş cihazı alınca içerisindeki şarjı bitir telefon açılmayana kadar sora şarja tak taktığın saatten itibari ile 8 saat şarj et işte benim ikinci gün pil %45 te daha görüşme yaptım müzik dinledim durmadan mesajlaşıyorum gece gündüzde cihazım açık sadece şarjı sıfırlanınca kapalı şekilde şarj ettim 8 saat
    bence şarjı az gidiyor diyen arkadaşların sıkıntısı bu alır almaz şarj etmekten dolayı oluyor yıllardır sony kullanıcısıyım sıfır cihazda ilk yapılan şarj içersindeki şarjı bitirip 8 saatlik şarja takmayla olur böyle yaparsan sorun olmaz bekleme moduna geçiyor zaten kullanmadıgın sürelerde şarjı yemiyo öle zaten .. şahsen cihazdan memnunum; ses mükemmel, kamera ona keza, android walkman en mükemmel yanı da bu bence, daha ne olsun
    bu arada bişe daha söyleyim sana hafta sonunu bekle alacaksan vatanbilgisayarda %20 indirim oluyor fiyatlarda :)

• çok saol kardeş yardımın için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: baofu

Daha popüler bu telefon daha iyi yoktur, kaçırmayın:http://bit.ly/v8bCMP

bizde de o kadar para yoktur dostum 684$ diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: unitback

quote:

Orijinalden alıntı: iron_maiden_levent

quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Bende şöyle bişe oluyo cihazın ekranı bir süre sonra ilk bi yarım sönüyorya orda orda titreme oluyor ekran tam yanarken sorun yok ama yarım sönünce bazen oluyor bu.

Ewet kardeşim bende öle özellikle ekranın ışıgını kısınca oluyor

selamlar aynısı bende de oldu güç tasarrufu moduna aldıktan sora bi sorun mudur yoksa tasarrufla alakalı bişey midir?

Neyle alakalı olursa olsun bir sorun olduğu kesin ama donanımsal değil donanımsal olsa her zaman olurdu.Rahat olun basit bir yazılımsal sorun düzelir düzelmezsede önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

HATIRLATMA...

Ebay üzerinden kılıf kapak ekran koruyucu kablo kulaklık vs.. almak isteyen arkadaslar bana özelden msn adreslerinizi ve isteginiz ürün linkini yollarsanız sizi ekleyecegim msn üzerinden konusuruz gerekli durumlarda telefon da kullanabiliriz. Aklımdaki sipariş sistemi şu şekilde olacak belirteyim de meraklar azalsın.
    1) isteğiniz ürünü buluyorsunuz bana linkini yolluyorsunuz
    2) toplam maliyeti hesaplıyoruz beraber, sorun olmaması açısından
    3) masraflar için hesap numaramı veriyorum sizlere
    4) Ürünlerin siparişini yapınca sizlere ilgili resimleri varsa posta bilgilerini yolluyorum ki soru işaretleri kalmasın akıllarda
    5) ürünler geldikten sonra ptt kargo ile ya da daha ucuz yollu bir gönderi varsa ya da özellikle istediginiz baska bir yöntem varsa o şekilde vereceğiniz adreslere ürünleriniz yollanacaktır.
    Ebay deki bir satıcıdan tek bir kişi ürün aldıysa o ürün sahibi arkadasın adresini veririm direk eline ulasır iki kere kargo olmaz.
    6) Ürün ararken dünya çapına gönderi yapan satıcıları bulmanızı tavsiye ederim. Bazen sadece kendi ülkelerine satabiliyorlar.
    6) herkes ürününü kullanıp mutlu olacak...

NOT : Bunun dışında da başka birsey getirmek isterseniz ebay üzerinden yardımcı olabilirim.
    NOT2:Matrax arkadasın yaptıgına benzer ara adaptörler kablolar mevcut bilginize.. gözüme ona benzer birsey takıldı emin degilim uygunlugu konusunda..
    NOT3: Alınacak ürünlerin linkini buraya koyarız ki başka almak isteyenlere fikir versin..

selamlar kardeş şu kılıfın siyah olanın almak istiyorum orda grey olarak geçiyor ama
    http://www.ebay.com/itm/New-TPU-Gel-Cover-case-Sony-Ericsson-WT19i-Live-Walkman-/170716287821?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27bf7bd34d

1.99$ fiyatında ücretsiz kargo diyor

• Arkadaşlar bu telefonla wi-fi ile youtubden nasıl video indiriyoruz bilenler acil cvp lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerled -- 3 Ocak 2012; 18:23:43 >
  • Arkadaşlar belki abes bir soru olacak ama görüntülü konuşma nasıl yapacağım ? 3g yi nereden açacağım ve kişiyi ararken herhangi bir seçenek çıkmıyor görüntülü konuşma hakkında :/

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

arkadaşlar bide ben yatarken teli açık bırakıyorm sabah yani 7-8 saat sonra şarjı %40 azalıyo? illa kapamam mı lazım yani? ne bu kardeşim!

Arkadaşım söyleyeceklerimi uygula gece boyunca sarj en fazla %8-9 gidecek. (Bende en fazla bu kadar gidiyor )
    Ben telefonu alırken 8 saat sarja falan takmadım yaptığım bi kaç ayarla şarjım 2 güne kadar rahat gidiyor.
    Öncelikle MENÜ-DESTEK-ARAÇLAR-PİL TASARRUFU bölümünde en altta arka plan verilerini kapatmanı öneririm.(açıksa gps yide kapatın) yine bu kısımdan ekran zaman aşımı süresini 15 saniyeye indirmek işe yarıyor
    İnterneti kullanmadığın zaman AYARLAR-KABLOSUZ ÖZELLİĞİ-MOBİL AĞLAR-VERİ ETKİN kutucuğundaki tick i kaldırın.
    Ve eğer youtube veya facebook programlarını kullandıysan işin bitince kapatmak için AYARLAR-UYGULAMALAR-UYGULAMALARI YÖNET kısmından bunları durdurmanı öneririm özellikle facebook arka planda çalıştığı zaman güncelleme yapmasa bile cok pil kullanıyor.
    Deneyince farkı göreceksin
    Edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkartalfb -- 3 Ocak 2012; 22:35:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

İndirdiğin program dosyaları arasında apk diye bir klasör var oraya atıyorsun apkları, sonra programı açında liste halinde geliyor oradan seçip install diyorsun bu kadar basit.

Telefon garantisi gitmesin diye 3310 gibi kullanmak istemiyorum ben telefonumu, (konuş, mesaj yolla, yılan oyna fazladan bi interneti var gibi oluyor bu telefonun 3310 a kıyasla, asıl android kullanımı uygulamaları vs.. root dan sonra başlıyormuş. Kimseye tavsiye etmiyorum önermiyorum garantinin gecersiz olması ve olası hatalı yüklemelerde cihazınızın bozulması gibi durumlar yaşamamanız için. Root yapacaksınız da benden örnek almayın ) root cıktı yakında unroot çıkar birşey olmaz. Donanım sorunu olunca ciddi bir durumda senin işletim sistemini görüp rootlu bu demez servis uğraşmaz bile yüksek ihtimalle ha derse de yapacak bisey yok az para verir özel serviste yaptırırım artık. Yazılım sorunu olursa hard format olmadı flashlarım olur biter.
    5230 kullanıyordum cok rahat flashlanıp CFW yükleniyordur ancak nokia nın sınırlı uygulama sayısı beni uyuz etti ayrıca garanti bitmesine 3-4 ay kaldı. Satıyorum temiz gayet kullanılır durumda ama ben sıkıldım.

Yapamadım ben bir türlü yardımcı olabilir misin

Nerede sorun yaşadın söylersen daha kolay yardımcı olurum.
    Tele root atarken mi yoksa megabass ve BE yüklerken mi.
    Root için farklı yollar var benim kullandıgım bu program.
    https://****.com/files/3273210180/Root_Atma_v2.zip. rapid olacak site.

Önce PC Companion programını kur driverlar kurulsun. Sonra root programını ac bir tusa bas bekle. Sanırım boyleydi yani basit. tel kapanıp acılıyor root tamamdır.
    MegaBass için programı çalıştırdıktan sonra listeden seciyorsan yapacagın yuklemeyi auto reboot seç install de acılsın kapansın tamamdır.

ses kalitesine güzel demişin. peki gps nasıl ? ve şarjı kaç gün gidiyor. 4 gün gidermi
    ben sony ericsson xperia mni pro veya live walkman almayı düsünüyorum. en çok kullanacağım özellikler gps ve kulaklıkla muzik dinlemek pek internete girmem 600 civarı ne onerirsin. ses kalitesi ve gps güzel çalışan.?

• quote:

Orijinalden alıntı: ***İnTeRcEpToR***

Arkadaşlar belki abes bir soru olacak ama görüntülü konuşma nasıl yapacağım ? 3g yi nereden açacağım ve kişiyi ararken herhangi bir seçenek çıkmıyor görüntülü konuşma hakkında :/

şimdiden teşekkürler.

Öncelikle android telefonlar sebeke üerinden görüntülü konuşmayı desteklemiyor ancak skype vs. programlarla bu mümkün , 3g yi ise kablosuz ve ağ ayarlarından mobil ağ ayarlarına gir ve ağ modundan Wcdma tercihli /gsm i sec sonra ağ operatorlerinden yanında 3g yazan operatorunu sec
  • quote:

Orijinalden alıntı: l&mtr

quote:

quote:

quote:

İndirdiğin program dosyaları arasında apk diye bir klasör var oraya atıyorsun apkları, sonra programı açında liste halinde geliyor oradan seçip install diyorsun bu kadar basit.

Telefon garantisi gitmesin diye 3310 gibi kullanmak istemiyorum ben telefonumu, (konuş, mesaj yolla, yılan oyna fazladan bi interneti var gibi oluyor bu telefonun 3310 a kıyasla, asıl android kullanımı uygulamaları vs.. root dan sonra başlıyormuş. Kimseye tavsiye etmiyorum önermiyorum garantinin gecersiz olması ve olası hatalı yüklemelerde cihazınızın bozulması gibi durumlar yaşamamanız için. Root yapacaksınız da benden örnek almayın ) root cıktı yakında unroot çıkar birşey olmaz. Donanım sorunu olunca ciddi bir durumda senin işletim sistemini görüp rootlu bu demez servis uğraşmaz bile yüksek ihtimalle ha derse de yapacak bisey yok az para verir özel serviste yaptırırım artık. Yazılım sorunu olursa hard format olmadı flashlarım olur biter.
    5230 kullanıyordum cok rahat flashlanıp CFW yükleniyordur ancak nokia nın sınırlı uygulama sayısı beni uyuz etti ayrıca garanti bitmesine 3-4 ay kaldı. Satıyorum temiz gayet kullanılır durumda ama ben sıkıldım.

Önce PC Companion programını kur driverlar kurulsun. Sonra root programını ac bir tusa bas bekle. Sanırım boyleydi yani basit. tel kapanıp acılıyor root tamamdır.
    MegaBass için programı çalıştırdıktan sonra listeden seciyorsan yapacagın yuklemeyi auto reboot seç install de acılsın kapansın tamamdır.

ses kalitesine güzel demişin. peki gps nasıl ? ve şarjı kaç gün gidiyor. 4 gün gidermi
    ben sony ericsson xperia mni pro veya live walkman almayı düsünüyorum. en çok kullanacağım özellikler gps ve kulaklıkla muzik dinlemek pek internete girmem 600 civarı ne onerirsin. ses kalitesi ve gps güzel çalışan.?

4 gün mü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l&mtr

quote:

quote:

quote:

4 gün mü

telefonu çok fazla kullanmam. günde en fazla 30 dk konuşma 1 saat müzik dinlerim. internet!e falan girmem pek sık mesaj çekmem arada gps kullanırım o kadar
    bu şartlar altında 4 gün götüremez miyiz kurtarmazmı?

• @l&mtr
    Telefon tercih meselesi bu fiyata piyasada alınabilecek en iyi telefon bu bence daha iyisi olsaydı onu alırdım zaten. 2 gün gider pili anca. Sesi bana göre çok kaliteli ama senin beklentin ve zevkin nasıldır bilemem. Daha önce ses hakkında konuştuk arkadaşlarla biraz sert gelebilir sesi keyif meselesi. BeatsAudio kulaklık aldıracak arkadaş kanıma girmek üzere hadi hayırlısı...
    GPS denemedim henüz aklıma bile gelmedi açıkcası araçta kullanacaksan daha büyük ekranlı birsey alabilirsin GPS için. En güzeli bir teknoloki markete git seçeneklerini önüne koyarak karar vermen olur bence. Ben telefonumdan çok memnunum ama kişisel tercihler önemli bu konuda yanlış yönlendirmiş olmak istemem.
  • Ses kalitesi ne kadar güzel desekde bi w810u dinliyorum bi bunu arada dağlar var.Sonyericssona mail attım çok acil Megabass güncellemesi bekliyoruz diye.Sizde atın beyler getirelim şu güncellemeyi çok mu zor sanki xda da adamlar xperia serisine yapmış sonyericssonmu yapamayacak
  • Beyler cihaza winamp pro yükledim w810daki megabassın aynısını elde ettim mutlaka yükleyin 2.parti müzik çalara hiç güvenmemiştim ama şaşırttı beni.Android marketteki 1.2.9 sürümün tam sürümünü bulup yükleyin marketteki demo ekolizer ayarı yaptırmıyor.Yükledikten sonra ekolizeri açın baştan 2. ve 3. çubuğu en yukarı çekin başka hiçbirine dokunmayın en ince ayrıntısına kadar denedim en derin bass bu şekil.Tam istediğim şekil valla sanatçının sesini kısıyo ve düşük frekanslı derin bass veriyor.Şuan elimde w810da var karşılaştırdım birebir aynı.
  • Pazar günü Vatan'dan kardeşime aldık benim se x8 göre daha oturaklı ele daha iyi oturan bir telefon mini yada mini pro alacaktık sonradan ekranı büyük ve görüntülü konuşma özelliği bizi bu modele yöneltti yanlız anlamadığım 512 mb ram in 320 mb nın uygulamalarda kullanabilmesi geri kalanını nerede kullanıyor mini-mini prolarda damı bu şekilde şekilde???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEXTER41 -- 4 Ocak 2012; 16:48:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***İnTeRcEpToR***

Arkadaşlar belki abes bir soru olacak ama görüntülü konuşma nasıl yapacağım ? 3g yi nereden açacağım ve kişiyi ararken herhangi bir seçenek çıkmıyor görüntülü konuşma hakkında :/

şimdiden teşekkürler.

Öncelikle android telefonlar sebeke üerinden görüntülü konuşmayı desteklemiyor ancak skype vs. programlarla bu mümkün , 3g yi ise kablosuz ve ağ ayarlarından mobil ağ ayarlarına gir ve ağ modundan Wcdma tercihli /gsm i sec sonra ağ operatorlerinden yanında 3g yazan operatorunu sec

ilginize teşekkür ederim .)

• Uzuuun zamandır bu telefonu bekliyordum ve çıktı.Bir an acaba Türkiye'ye gelmeyebilir mi diye bile düşündüm ama geldi.
    Şimdi de neden sadece Vatan Bilgisayar satıyor merak ettim dogrusu.
    Tabi boş yere 50 TL 70 TL vermek akıllıca gelmedi bana.
    Indirime girdiği bir gun almayı düşünüyorum.
    Her iki renkte hoşuma gitmişti ama Işık sızıntısı sebebiyle beyazdan vazgeçtim gibi.
    Alan herkese hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.