Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam aldım 589 lira 10 taksit yarında geçerli gidin alın arkadaşlar...İnternet sitesinde değil sadece mağazalarda...

http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/04011210Karisikilanlar.aspx?utm_source=Netbook&utm_medium=WebBanner&utm_content=03011210KarisikIlan&utm_campaign=04011210KarisikIlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

Bu akşam aldım 589 lira 10 taksit yarında geçerli gidin alın arkadaşlar...İnternet sitesinde değil sadece mağazalarda...

http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/04011210Karisikilanlar.aspx?utm_source=Netbook&utm_medium=WebBanner&utm_content=03011210KarisikIlan&utm_campaign=04011210KarisikIlan

inşallah yarın bende alırım çok teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEZA111 -- 5 Ocak 2012; 0:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: l&mtr

quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

İndirdiğin program dosyaları arasında apk diye bir klasör var oraya atıyorsun apkları, sonra programı açında liste halinde geliyor oradan seçip install diyorsun bu kadar basit.

Telefon garantisi gitmesin diye 3310 gibi kullanmak istemiyorum ben telefonumu, (konuş, mesaj yolla, yılan oyna fazladan bi interneti var gibi oluyor bu telefonun 3310 a kıyasla, asıl android kullanımı uygulamaları vs.. root dan sonra başlıyormuş. Kimseye tavsiye etmiyorum önermiyorum garantinin gecersiz olması ve olası hatalı yüklemelerde cihazınızın bozulması gibi durumlar yaşamamanız için. Root yapacaksınız da benden örnek almayın ) root cıktı yakında unroot çıkar birşey olmaz. Donanım sorunu olunca ciddi bir durumda senin işletim sistemini görüp rootlu bu demez servis uğraşmaz bile yüksek ihtimalle ha derse de yapacak bisey yok az para verir özel serviste yaptırırım artık. Yazılım sorunu olursa hard format olmadı flashlarım olur biter.
    5230 kullanıyordum cok rahat flashlanıp CFW yükleniyordur ancak nokia nın sınırlı uygulama sayısı beni uyuz etti ayrıca garanti bitmesine 3-4 ay kaldı. Satıyorum temiz gayet kullanılır durumda ama ben sıkıldım.

Yapamadım ben bir türlü yardımcı olabilir misin

Nerede sorun yaşadın söylersen daha kolay yardımcı olurum.
    Tele root atarken mi yoksa megabass ve BE yüklerken mi.
    Root için farklı yollar var benim kullandıgım bu program.
    https://****.com/files/3273210180/Root_Atma_v2.zip. rapid olacak site.

Önce PC Companion programını kur driverlar kurulsun. Sonra root programını ac bir tusa bas bekle. Sanırım boyleydi yani basit. tel kapanıp acılıyor root tamamdır.
    MegaBass için programı çalıştırdıktan sonra listeden seciyorsan yapacagın yuklemeyi auto reboot seç install de acılsın kapansın tamamdır.

ses kalitesine güzel demişin. peki gps nasıl ? ve şarjı kaç gün gidiyor. 4 gün gidermi
    ben sony ericsson xperia mni pro veya live walkman almayı düsünüyorum. en çok kullanacağım özellikler gps ve kulaklıkla muzik dinlemek pek internete girmem 600 civarı ne onerirsin. ses kalitesi ve gps güzel çalışan.?

8 gün gider sana

• https://market.android.com/details?id=com.easy.battery.saver&feature=trending-apps arkadaşlar bu program nası? kullanan var mı?

arkadaşlar bide ben wifiden markete girme girmeye çalıştığımda hesap oluştur diyo mevcut hesabımı açmaya çalışırken "sunucu ile sağlam bir Veri bağlantısı kurulamıyor" diyor halbuki çekim gücüde iyi? başka bir ayarı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

https://market.android.com/details?id=com.easy.battery.saver&feature=trending-apps arkadaşlar bu program nası? kullanan var mı?

arkadaşlar bide ben wifiden markete girme girmeye çalıştığımda hesap oluştur diyo mevcut hesabımı açmaya çalışırken "sunucu ile sağlam bir Veri bağlantısı kurulamıyor" diyor halbuki çekim gücüde iyi? başka bir ayarı mı var?

Gmail hesabı ile giriyorsunuz değilmi hotmail olmaz.

• evet gmail.oldu ama nası oldu bende anlamadım yukardaki programı yükledim ama nası işliyo pek anlamadım kafasına göre wifi giriyo veri trafiğini açıyo vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

https://market.android.com/details?id=com.easy.battery.saver&feature=trending-apps arkadaşlar bu program nası? kullanan var mı?

sende gördükten sonra indirdim dostum gayet başarılı bi program birçok seçeneği var bütün gece açıktı tel 8 saatte yaklaşık yüzde 5 şarjı gitmiş benimde gmail yoktu alıp girdim ama sendeki gibi bişey çıkmadı bende

• beyazlardaki ışık sızıntısı olayını ben yabancı sitelerde okumuştum.
    Türkiyeye giren model az farklı mı acaba?
    Beyaz da sıkıntı yoksa guzel gercektende.
    Ama hala siyah mı beyaz mı arasında kaldım ben de.
    En iyisi bir Vatan'a gidip gerceklerini karsılastırmak galiba.
    500-600 arası fiyat bu telefon için iyi gibi geliyor bana DEEPNDARK arkadasın fiyatından bulursak 589 TL'ye almış cok iyi di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYBARSM

beyazlardaki ışık sızıntısı olayını ben yabancı sitelerde okumuştum.
    500-600 arası fiyat bu telefon için iyi gibi geliyor bana DEEPNDARK arkadasın fiyatından bulursak 589 TL'ye almış cok iyi di mi?

Özellikle belirteyim ip4 ümü satıp android denemek için uygun fiyatlı bir telefon arıyordum neo v 3d alıcaktım 685 liraya ancak ,vatanda indirimi görünce özelliklerinede bakınca bu cihazı tercih ettim ekran farkı ve kasa farkı var diğer özellikler aynı, sağolsun forumda arkadaşlarımız tüm detayları ile anlatmışlar ,şunu söyleyebilirimki ben hala şoku atlatamadım , market direk açık herşey bedava anında iniyor aynı anda 8 uygulama indirdim banamısın demedi, tüm uygulamaları denedim hepsi sorunsuz dokunmatik ip4 kadar olmasada gayet başarılı ekran yine ip4 kadar olmasada başarılı ip 4 1700 lira bu cihaz 589 lira sanırım bu cihazı android fiyat/performans kralı ilan edebiliriz.

Bu arada bu akşama kadar geçerliymiş bu fiyat almak isteyenlerin bilgisine...

• quote:

Orijinalden alıntı: BAYBARSM

beyazlardaki ışık sızıntısı olayını ben yabancı sitelerde okumuştum.

Arkadaşım bende hem beyaz hem siyah var. Beyaz olanı eşim kullanıyor ve çok daha şık ve sorunsuz. Sorunsuz dedim çünkü siyahın arka kapağı çok kötü hep parmak izi kalıyor, beyazın arka kapağı kaygan plastikten ama kesinlikle daha iyi. Ayrıca ekran koruyucu bulamayınca iphone 3 için olanlardan aldım ve bu telefona göre kesip kullandım, tabii orijinali ile elde kesilmişi arasındaki farkı tahmin edersin. Benim siyah olanda 1-2 hava kabarcığı kaldı ve çok belli oluyor ama beyazda kesinlikle belli olmuyor. O yüzden tercih yapacaksan bence beyaz olanı seç ama yinede zevk senin zevkin.

• Arkadaşlar ben bu telefonu yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Telefonla ilgili yapabileceğim yorum şu. Öncelikle telefonla birlikte verilen kulaklıkla kaliteli bir müzik zevki beklemeyin. Bundna başka telefon bazen takılıyor genelde bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra ekran 3-4sn donuyor geri tusuna bassanda hemen tepki vermiyor . O yüzden bu parayla başka alternatiflerde düşünülebilir.
  • ebayden alınca gelmesi uzun sürer
    urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-live-with-walkman-anti-glare-mat-e-50307807
    bu nasıl sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koboy_901 -- 5 Ocak 2012; 18:55:29 >
  • http://www.ebay.com/itm/280773946273?ssPageName=STRK:null:IT
    bunu nasıl alabiliriz ?
    Edit: Sizdede telefonun geri tuşunun geç işlmesi yada basmaması gibi bir durum oluyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koboy_901 -- 5 Ocak 2012; 20:49:36 >
  • arkadşalar sizce alıyımmmı almıyımmı alteniriflermi arıyım
  • EBAY
    Arkadaşlar Ebay siparişleri için listeleri bana ulaştırısanız size maliyetleri çıkartacağım, yarın ve öbür gün siparişleri vereceğim. Ödeme ve sipariş şeklini bir iki sayfa önce yazmıştım.
    Ebayden biraz geç gelir ama çok daha ucuza gelir. Gittide ki ürünler baya pahalıya geliyor ebaye bakınca da size kalmış birşey tabiki.

@koboy_901
    Bazen bende de geri tuşu çalışmıyor menü tuşuna basıp çıkıyorum zaten menüye gitmek istediğim zaman böyle bir sorun oluyor o yüzden pek sorun etmiyorum ( nasıl bir cümle kurduysam )

@rampy
    Bu fiyat aralığında daha iyi bir alternatif bulamadım az aşağısındakiler işe yaramaz, az yukarsındakiler 800 den başlıyor zaten ondan sonra 1000 liralara adam gibi telefonlar var onları düşünürüm açıkcası ekonomik ve performanslı bir telefon bana göre. Bende görüşme yaptıktan sonra takılma vs... olmuyor yazılımını tekrar yükle istersen bir de öyle dene bakalım. Olmadı garantiye ver istersen bazı şikayetleri var telefonun ama görüşme sonrası kilitlenme bir tek sende var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bekarus

arkadşalar sizce alıyımmmı almıyımmı alteniriflermi arıyım

Alternatiflere bir bak ciddi ciddi alternatif birsey bulursan bize de söyle merakımız giderilsin ki ben cok baktım bunda karar kıldım ama tercih ve ihtiyaç meselesidir bu işler ama sen gene de bakıp kararını söylersen memnun olurum.
  • quote:

EBAY
    Arkadaşlar Ebay siparişleri için listeleri bana ulaştırısanız size maliyetleri çıkartacağım, yarın ve öbür gün siparişleri vereceğim. Ödeme ve sipariş şeklini bir iki sayfa önce yazmıştım.
    Ebayden biraz geç gelir ama çok daha ucuza gelir. Gittide ki ürünler baya pahalıya geliyor ebaye bakınca da size kalmış birşey tabiki.

@koboy_901
    Bazen bende de geri tuşu çalışmıyor menü tuşuna basıp çıkıyorum zaten menüye gitmek istediğim zaman böyle bir sorun oluyor o yüzden pek sorun etmiyorum ( nasıl bir cümle kurduysam )

@rampy
    Bu fiyat aralığında daha iyi bir alternatif bulamadım az aşağısındakiler işe yaramaz, az yukarsındakiler 800 den başlıyor zaten ondan sonra 1000 liralara adam gibi telefonlar var onları düşünürüm açıkcası ekonomik ve performanslı bir telefon bana göre. Bende görüşme yaptıktan sonra takılma vs... olmuyor yazılımını tekrar yükle istersen bir de öyle dene bakalım. Olmadı garantiye ver istersen bazı şikayetleri var telefonun ama görüşme sonrası kilitlenme bir tek sende var sanırım.

Bendede geri tuşu mesaj yazdıktan sonra geri gderkn sorun çıkartıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: bekarus

arkadşalar sizce alıyımmmı almıyımmı alteniriflermi arıyım

bence al kardeş son 10 dk n var 589 tlye almak için koş vatanbilgisayara :):D
  • quote:

Orijinalden alıntı: koboy_901

http://www.ebay.com/itm/280773946273?ssPageName=STRK:null:IT
    bunu nasıl alabiliriz ?
    Edit: Sizdede telefonun geri tuşunun geç işlmesi yada basmaması gibi bir durum oluyormu ?

kredi kartınla bir paypal hesabı açman gerek

bendehttp://www.ebay.com/itm/170755386118?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 bunun siparişini verdim bugun

• quote:

EBAY

@koboy_901

@rampy

http://www.ebay.com/itm/6x-Clear-Screen-Guard-Protector-Film-Sony-Ericsson-Live-Walkman-WT19i-/280773946273?pt=PDA_Accessories&hash=item415f6e6ba1
    ne kadara getirebilirsin?
    Bide dikkat ettim normalde geri tuşu ağırlaştığında müzik açtım alet kendine geldi. Walkman açınca toparlıyor

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.