Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apertura

fiyat 737 lira diyo ya !

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_wt19i_blk-walkman-live-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=57635

kardeş netten almayla ugraşma bence yarın git vatan a orda elden al siyahının fiyatı 679 oluyor beyazı indirimli oluyor hep 589 tl 10 taksit bonus ve yapıkrediye netten ugraşma bence

• cihazın kamerasından örnek fotolar göremiyoruz hiç ??? var mı bir sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

cihazın kamerasından örnek fotolar göremiyoruz hiç ??? var mı bir sebebi

Evet var çok müthiş çünkü gerek yok göstermeye
  • Bende vatan kampanyasından 5 ocak ta bu telefonu siyah renk 589 liraya aldım, cihazı 1 gün kullandım ekran koruma bandı dahi çıkarılmadı isteyen olursa aldığım fiyattan 589tl satmak istiyorum, almak isteyen pm atsın (cihaz kutu içeriği fatura, garanti belgesi, şarj, kulaklık, kullanma klavuzu) istanbul kadıköydeyim.
  • Arkadaşlar biraz komik gelecek sorularım ama ben ilk defa android telefonu live with walkmanle kullanmaya başladım. Şimdi benim hattımda internet paketi yok ve wi-fi'mde yok ben android markete giremeyecek miyim. Bilgisayardan indirip atma gibi bir çözüm yolu yok mu ?

Telefon hakkında ki gözlemlerime gelince dokunmatiği gerçekten inanılmaz güzel. İnşallah zaman geçtikçe algıda sorun olmaz. Telefon çok hafif gerçekten tasarımı da çok hoş. Sony yine farkını konuşturmuş. Şarjı tamamen bitmeden şarj etmiyorum. Yeni olduğu için çok kurcalıyorum yinede 1 gün sürüyor şarjın bitmesi. Telefon hakkında merak ettiğiniz bir şey varsa almayı düşünen arkadaşlarla paylaşabilirim .

İyi forumlar
  • beyler telefonda ses kaydediciyi bulamadım yok galiba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEZA111

beyler telefonda ses kaydediciyi bulamadım yok galiba ???

Arama sırasındaki konusmalarımı kaydedeceksin yoksa dışarıdan mı ses kaydedeceksin. Ki her ikisi içinde markette bir sürü uygulama olması lazım. Marketten ararsan bulursun bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryWarior

Arkadaşlar biraz komik gelecek sorularım ama ben ilk defa android telefonu live with walkmanle kullanmaya başladım. Şimdi benim hattımda internet paketi yok ve wi-fi'mde yok ben android markete giremeyecek miyim. Bilgisayardan indirip atma gibi bir çözüm yolu yok mu ?

Telefon hakkında ki gözlemlerime gelince dokunmatiği gerçekten inanılmaz güzel. İnşallah zaman geçtikçe algıda sorun olmaz. Telefon çok hafif gerçekten tasarımı da çok hoş. Sony yine farkını konuşturmuş. Şarjı tamamen bitmeden şarj etmiyorum. Yeni olduğu için çok kurcalıyorum yinede 1 gün sürüyor şarjın bitmesi. Telefon hakkında merak ettiğiniz bir şey varsa almayı düşünen arkadaşlarla paylaşabilirim .

İyi forumlar

gps nasıl ne kadar sürede uydulara bağlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

quote:

Arama sırasındaki konusmalarımı kaydedeceksin yoksa dışarıdan mı ses kaydedeceksin. Ki her ikisi içinde markette bir sürü uygulama olması lazım. Marketten ararsan bulursun bence..

Dışarıdan ses kaydedicem baktım da bulamadım...
  • quote:

quote:

quote:

https://market.android.com/details?id=com.mobitourist.irecorder
    işini görecektir sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

https://market.android.com/details?id=com.mobitourist.irecorder
    işini görecektir sanırım

teşekkürler bi sorum daha var maalesef...bluetooth tan uygulama dosyası gönderdim yükledim telefona ama o kurulum dosyasını telefonda bulamıyorum birde ses kaydedicinin kaydettiği seside bulamıyorum :(

• :) kullanmadım o özelliklerini bilemiyorum o yüzden.
  • live with walkman hd oyunları kasmadan rahatça oynatabilirmi ?
  • evet aynı soruyu ben de soracaktım, bu telefonu almayı düşünüyorum ama oyunlarda vs kasma durumu oluyor mu hiç?
  • pes 2012 ve monopoly oynadım ben kasma olmuyor hiç gayet güzel daha yüksek boyutlu oyun denemedim ama
  • örnek fotolar görelim birazda , fotosuz sıfır bir konu benim gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: unitback

quote:

Orijinalden alıntı: Apertura

fiyat 737 lira diyo ya !

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_wt19i_blk-walkman-live-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=57635

kardeş netten almayla ugraşma bence yarın git vatan a orda elden al siyahının fiyatı 679 oluyor beyazı indirimli oluyor hep 589 tl 10 taksit bonus ve yapıkrediye netten ugraşma bence

Gidip magazadan alınca bonusa peşin fiyatına 10 taksit oluyor mu? Nette bonusa çok bindiriyor da.

• quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

evet aynı soruyu ben de soracaktım, bu telefonu almayı düşünüyorum ama oyunlarda vs kasma durumu oluyor mu hiç?

Dostum oyun açısından problem yok bildiğimiz gibi cihazın çözünürlüğü 320x480 yani düşük ama bu eksik bize performans olarak dönüyor oyunlarda, sonuçta küçük telefon ekranında çözünürlük kalitesi pek anlaşılmıyor ama akıcılık anlaşılıyor.Çok güzel akıcı çalışıyor oyunlar.
  • arkadaşlar wifi ile dns ayarlarını değiştirebiliyorum ancak 3g de dns ayarı değiştirebiliyo muyuz bu telefonda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

arkadaşlar,
    3 yıldır kullandığım N95 TELEFONUMU 250-300 TL YE ELDEN ÇIKARIP ,
    Android , 3G li , görüntülü görüşme yapabilen ve 5 mp en az N95 kadar kaliteli çekim yapabilen,
    ve en önemlisi SAR DEĞERİ düşük telefon arıyorum.
    1,Sony Ericsson Live with Walkman,
    2,Sony Ericsson NEO V,
    3,Sony Ericsson NEO,
    4,Samsung S 5830 ACE,
    özellikle sar değeri ve başlıca farklılıkları hakkında aydınlatırmısınız.
    (geçen gün Sony Ericsson Live with Walkman i 570 tl ye görmüştüm ama nerde gördüm hatırlayamıyorum.)

dostum 570 liralık yer aklına gelince banada hatırlatırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apertura -- 8 Ocak 2012; 14:48:10 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.