Orijinalden alıntı: lordford50 öncelikle verdiğiniz site ve cevap için teşekkürler. soruyu tekrar tekrar okudum neresi abes olmuş anlayamadım. sizin gibi benimde dikkatimi çekti 600 tl civarında sunduğu özellikleriyle , aklıma takılan soruları öğrenip walkman almak istemiştim. sorumu da yeni konu başlığı açmamak için en uygun yer olarak burada sordum. tabiki daha iyi bir yerede taşınabilir. çoğu insan gibi benim içinde SAR değeri çok önemli. (N95: 0.58) google den araştırdım bulamadım. bilgisayar kurdu felan da değilim. deneyimli arkadaşlardan yardım istemiştim. sar değeri 050,060,075 bilemedin 090 . fakat 1.00 ın üzerinde ise bedava da olsa almam. tekrar verdiğiniz cevap için teşekkürler.
Sar değeri tam 1.0 olarak görünüyor bir kaç sitede. 1.0 ın üzerinde değil altında da değil tam 1 ne yapacaksın şimdi merak ettim ben olsam cok arada kalırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: atalay3650
Arkadaslar telefonu aldim cok memnunum ancak cektigim resimler bir sure sonra bozuluyr ve siliniyr sebebi sizce nedir?Boyle birsorunla karsilasan baska bir arkadas varmidir?
ben de o sorunla karsılastım. yeni hafıza kartı aldım düzeldi.
hiç de arada kalmadım. bu durumda bedava verseler alırım, bu güncel fiyatlar da kesinlikle almam , N95 le devam ederim. nasıl olsa her ay yeni bir telefon çıkıyor.... teşekkürler bilgi için .
Arkadaşlar bendede ilginç bir problem var. Biri eşimin diğeri benim 2 tane walkman'imiz var. Bunlarla wifi bağlantısı kurduğumuzda her ikiside ip adresi alıyor fakat son bağlananda kesinlikle veri trafiği olmuyor. İlk bağlanan sorunsuz bir şekilde net'e giriyor ama diğeri giremiyor. Sadece modemi resetleyip daha önce bağlanamayan telefonla bu defa ilk olarak wifi bağlantısı kurarsam nete girebiliyorum ama bu defa da diğer telefon bağlanamıyor. Bu sorunu çözmek için bir önerisi olan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsy
Arkadaşlar bendede ilginç bir problem var. Biri eşimin diğeri benim 2 tane walkman'imiz var. Bunlarla wifi bağlantısı kurduğumuzda her ikiside ip adresi alıyor fakat son bağlananda kesinlikle veri trafiği olmuyor. İlk bağlanan sorunsuz bir şekilde net'e giriyor ama diğeri giremiyor. Sadece modemi resetleyip daha önce bağlanamayan telefonla bu defa ilk olarak wifi bağlantısı kurarsam nete girebiliyorum ama bu defa da diğer telefon bağlanamıyor. Bu sorunu çözmek için bir önerisi olan varmı?
Bende modeme baglanınca pc düşüyordu sonra telefon düşüyor modem kendini resetliyordu. Modemi resetledim tekrar kurdum bir kac kere zorladım düzeldi. Otomatik ip değilde manuel ip verince sorun olmuyor demişler bazı forumlarda ama o ayarlar nasıl yapılıyor diye bakmadım. Manuel ip vererek deneyebilirsin telefon kablosuz ayarlarına girince telefonun sagındaki menü tusuna basınca gelişmiş ayarlar çıkıyor oradan ip ataması yapılabiliyor bir dene istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: sphynx
quote:
Bende modeme baglanınca pc düşüyordu sonra telefon düşüyor modem kendini resetliyordu. Modemi resetledim tekrar kurdum bir kac kere zorladım düzeldi. Otomatik ip değilde manuel ip verince sorun olmuyor demişler bazı forumlarda ama o ayarlar nasıl yapılıyor diye bakmadım. Manuel ip vererek deneyebilirsin telefon kablosuz ayarlarına girince telefonun sagındaki menü tusuna basınca gelişmiş ayarlar çıkıyor oradan ip ataması yapılabiliyor bir dene istersen.
Hem manual hemde auto ip'yi denedim defalarca ama sorun çözülmedi. Acaba superonline'ın modem ayarlarında mı bir sorun var diyorum. Komşu da superonline kullanıyor ama onun modemi benim kullandığımın bir eski modeli. Eve gidince birde onun modemine bağlanmayı denerim.
Modem ile de ilgili olabilir kullandığı protokoller vs.. Tam emin değilim ama aklıma gelen bir başka nokta şu. Telefon b/g/n protokollerini destekliyor benim modem de n draft var anca usb wireless alıcımda yok belki usb alıcı g ile baglanırken telefon n ile istek gonderince modem sapıtıyor olabilirmi ki acaba? Bir öteki nokta ben modemi resetlerken kullandığı frekans kanalı 1 den 11e aldım. Ondan sonra daha stabil baglandı belki bununla da bir ilgisi vardır. Sadece yaklaşım yapabiliyorum belki bir sonuç çıkartırız.
Modem ile de ilgili olabilir kullandığı protokoller vs.. Tam emin değilim ama aklıma gelen bir başka nokta şu. Telefon b/g/n protokollerini destekliyor benim modem de n draft var anca usb wireless alıcımda yok belki usb alıcı g ile baglanırken telefon n ile istek gonderince modem sapıtıyor olabilirmi ki acaba? Bir öteki nokta ben modemi resetlerken kullandığı frekans kanalı 1 den 11e aldım. Ondan sonra daha stabil baglandı belki bununla da bir ilgisi vardır. Sadece yaklaşım yapabiliyorum belki bir sonuç çıkartırız.
Frekans değiştirmeyi de denedim ama sorun onda da değil. Telefonlar manual'de de auto'da da ip alabiliyorlar ama son olarak bağlanan tel.de veri akışı gerçekleşmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: narsistim
Merhaba arkadaşlar. Sırf bu telefon için, bu mesajı yazabilmek için üye oldum, o kadar sıkıştım yani. Bundan öncesinde Galaxy Gio'yu araştırdım bir süre. Kayseri Forum'da açılan Mediamarkt'ta mağaza açılış indirimiyle 460 liraya satılıyordu fakat benim elime para geçene kadar stoklar tükendi. Gio'nun normal fiyatı da neredeyse 600 lira. Bu paraya değmeyeceğini düşünerek farklı alternatiflere yöneldim ve Live Walkman'la karşılaştım. Şarj konusu kafama takılan nokta. Bazıları berbat, bazıları çok iyi demiş kime inanmalıyım? Telefonla fazla konuşmam genelde mesajlaşırım(günde 40-50 mesaj). Günde taş çatlasa 1 saat internete girerim. Oyun falan da oynamam ama toplam 2-3 saat müzik dinlerim. Bu şekilde 2 günü çıkarır mı telefon? Bir diğer konu dokunmatiğinin hassaslığı. Gio araştırırken dokunmatiğinin son derece hassas olduğunu söylemişlerdi. Bu konu da önemli benim için. I-phone performansı beklemiyorum tabi ki ama. Son olarak, beni bu telefona getiren şeyin müzik telefonu olması. Müzik benim her şeyim. Sizce walkman telefon olarak diğer telefonlara nazaran fark yaratıyor mu? Genelde rock-metal tarzı müzikler dinliyorum, bass çok da önemli bir kriter değil benim için. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
şarj konusu ve ben:) merhaba arkadaşım:) şarj konusunda diğer arkadaşlarında dediği gibi int olayı girince 2 gün biraz zorlar.ama o dediklerinle 1.5 günü çıkarırısın.Gio ile bunu hiç kıyaslama bence ses kalitesinden ben çok memnunum! Dokunmatiğine gelince iphone kadar mı bilmiyorum ama,piyasadaki 1-1.500 civarı telefonlarla yarışır,gayet hassas.Ekolayzır için arkadaşlar program yüklüyolar ben pek inceleme yapamadım o ayar ve iyi bi kulaklıkla çok iyi bi seviyeye gelir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sphynx
Frekans değiştirmeyi de denedim ama sorun onda da değil. Telefonlar manual'de de auto'da da ip alabiliyorlar ama son olarak bağlanan tel.de veri akışı gerçekleşmiyor.
Evet kesin belli oldu. Sorun benim modemde. Telefonlar komşunun modemine sorunsuzca bağlanıp veri indirebiliyor. Şimdi sorunun hangi ayarlarda olduğunu bulmam gerek :(
Hangi ayarın olduğunu bulursan ve yazarsan çok makbule geçer ihtiyacı olan olur belki onlar için de çözüm olmuş olur. Modemin marka ve modeli ile de alakalı olabilir durum.. yani çözülemeyedebilir belki
@emrahsy modemin şifreleme sistemi WPA ysa WEP yapıp dene bir de.
ya arkadaşlar bu telfon ne zaman her yerde satılmaya başlıyacak yha off tek vatan da var
quote:
Orijinalden alıntı: biraylakadam şarj konusu ve ben:) merhaba arkadaşım:) şarj konusunda diğer arkadaşlarında dediği gibi int olayı girince 2 gün biraz zorlar.ama o dediklerinle 1.5 günü çıkarırısın.Gio ile bunu hiç kıyaslama bence ses kalitesinden ben çok memnunum! Dokunmatiğine gelince iphone kadar mı bilmiyorum ama,piyasadaki 1-1.500 civarı telefonlarla yarışır,gayet hassas.Ekolayzır için arkadaşlar program yüklüyolar ben pek inceleme yapamadım o ayar ve iyi bi kulaklıkla çok iyi bi seviyeye gelir.
Cevap için teşekkürler. Bir günü çıkarması bile bi şey tabi ki android telefonlar için haklısın. Şu anda creative ep630 kulaklık kullanıyorum. Sağlam kulaklıktır. Kulaklık arayan arkadaşlara ısrarla tavsiye ediyorum. Kablosu çok narin görünse de beni bir senedir idare etti ve hâlâ kullanıyorum. Hepsiburada'da indirimde kaçırmayın derim.