Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatan diye hatırlıyordum ama buğün baktım ki çok daha yüksek olduğunu gördüm.
    aklımda vatan diye kalmış.
    fiyattan ziyade diğer konularda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 8 Ocak 2012; 14:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

bugünkü batarya testinde internet kapalı olarak kullandım

yaklaşık yarım saat konuşma
    sürekli mesajlaşma
    30 dk kadar oyun

saat : 08:00 da şarjdan çıkardım şuan yani 19:35 şarj %81

kamera kalitesi aydınlıkta iyi ama karanlıkta biraz sıkıntı

Popülizm,abarti olurda bukadar olmaz.
    Ekrani acmadan mi mesajlasiyorsun sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

arkadaşlar,
    3 yıldır kullandığım N95 TELEFONUMU 250-300 TL YE ELDEN ÇIKARIP ,
    Android , 3G li , görüntülü görüşme yapabilen ve 5 mp en az N95 kadar kaliteli çekim yapabilen,
    ve en önemlisi SAR DEĞERİ düşük telefon arıyorum.
    1,Sony Ericsson Live with Walkman,
    2,Sony Ericsson NEO V,
    3,Sony Ericsson NEO,
    4,Samsung S 5830 ACE,
    özellikle sar değeri ve başlıca farklılıkları hakkında aydınlatırmısınız.
    (geçen gün Sony Ericsson Live with Walkman i 570 tl ye görmüştüm ama nerde gördüm hatırlayamıyorum.)

sony ericsson mini pro sar degeri çok düşük bir telefon
  • teşekkürler
    mini pro; klavyeli model olduğu için direk elemiştim.
    benim bahsettiğim modeller hakkındaki değerlendirmeleriniz nelerdir.
  • arkdaşlar oyunlarda görüntü kalitesi ne durumda huwai x5 kadar varmı ????
  • Arkadaslar telefonu aldim cok memnunum ancak cektigim resimler bir sure sonra bozuluyr ve siliniyr sebebi sizce nedir?Boyle birsorunla karsilasan baska bir arkadas varmidir?
  • Telefonu almayı düşünüyorum öncelikle sorularım şunlar

Kasa kalitesi nasıl hafif bastırınca kenarlardan hafif gıcırdama sesleri geliyor mu?
    Telefonun işlemcisi 1ghz miydi?
    Dahili hafızası ne kadar?
    Flash desteği var mı?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 8 Ocak 2012; 22:25:30 >
  • hızı 1 bide flash destegi var

ama kasasını bilmiyorum
  • Peki telefona akustik atılıyor mu? Ya da kendi sesi tatmin edici mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Telefonu almayı düşünüyorum öncelikle sorularım şunlar

Kasa kalitesi nasıl hafif bastırınca kenarlardan hafif gıcırdama sesleri geliyor mu?
    Flash desteği var mı?

Teşekkür ederim.

1-Hayır
    2-Evet
    3-320mb
    4-Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Telefonu almayı düşünüyorum öncelikle sorularım şunlar

Flash desteği var mı?

Teşekkür ederim.

1-Hayır
    2-Evet
    3-320mb
    4-Evet

akustik atiliyor mu telefona?
  • Akustik derken?
    Her türlü ekolayzır dsp vs.. programla istedigin sekilde ayarlayabilirsin. Orijinalde çıkış olarak güçlü ve temiz.
  • http://imageshack.us/photo/my-images/703/dsc0016sf.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/835/dsc0017soa.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/846/dsc0018pz.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/811/dsc0019pu.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/718/dsc0021ua.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/856/dsc0022ko.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/41/dsc0023afi.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/811/dsc0026nm.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/441/dsc0027jl.jpg/

resimler tamamen karanlık ortamda telefonun kendi flashı ile çekilmiştir.
    yorumum ise telefondaki flashın inanılmaz derecede kuvvetli olduğu. nesneye uzak tamamen karanlık ortamda elbetteki mükemmel sonuç elde etmiyor kamera ancak yakın tamamen karanlıkta güzel kaliteli resimler elde edebilirsiniz.
    burada paylaşamadım ancak hafif ışıklı ortamlar da flash ile gerçekten güzel fotoğraflar alabiliyorsunuz kamera olarak orta/üst diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 9 Ocak 2012; 0:42:53 >

• arkadaşlar,
    3 yıldır kullandığım N95 TELEFONUMU 250-300 TL YE ELDEN ÇIKARIP ,
    Android , 3G li , görüntülü görüşme yapabilen ve 5 mp en az N95 kadar kaliteli çekim yapabilen,
    ve en önemlisi SAR DEĞERİ düşük telefon arıyorum.
    1,Sony Ericsson Live with Walkman,
    2,Sony Ericsson NEO V,
    3,Sony Ericsson NEO,
    4,Samsung S 5830 ACE,
    özellikle sar değeri ve başlıca farklılıkları hakkında aydınlatırmısınız.
    (geçen gün Sony Ericsson Live with Walkman i 570 tl ye görmüştüm ama nerde gördüm hatırlayamıyorum. vatan dı galiba.)
  • Sar değeri üzerinde bir yerinde yazmıyor google dan bakıp karşılaştırabilirsin bence abes bir soru olmuş burada, yersiz. Androidler de yazılım olarak 3G görüntülü görüşme zaten yok. Skype vs.. programlarla yapabiliyorsun çok da başarılı. n95 çekim kalitesini bilemiyorum ama gündüz gayet güzel foto çekiyor alet. Kamera kayıdı da gayet iyi. Android 4 ile gelecek sanırım 3G görüntülü görüşme. Genel olarak 600 tl ye çok iyi cihaz diğerleri ile karsılastırmak bile ayıp oluyor. Ne ararsan var bu fiyata gayet dolu, sadece kulaklığı kötü müzik dinlemek için.
  • Telefon karşılaştırması yapabileceğiniz bir site hangi telefonun nesi iyi nesi kötü detaylı karşılaştırabilirsiniz
    http://www.phonerated.com/compare_the_sony_ericsson_live_with_walkman_with_other_phones#
  • bundan önceki telefonum k850i ydi. onun kamerası bundan epey güzeldi.. tek hayal kırıklıgım o oldu.. gerçi pek karsılastıralacak telefonlar değil kamera acısından. Verdiğim paraya değdi.
  • Merhaba arkadaşlar. Sırf bu telefon için, bu mesajı yazabilmek için üye oldum, o kadar sıkıştım yani. Bundan öncesinde Galaxy Gio'yu araştırdım bir süre. Kayseri Forum'da açılan Mediamarkt'ta mağaza açılış indirimiyle 460 liraya satılıyordu fakat benim elime para geçene kadar stoklar tükendi. Gio'nun normal fiyatı da neredeyse 600 lira. Bu paraya değmeyeceğini düşünerek farklı alternatiflere yöneldim ve Live Walkman'la karşılaştım. Şarj konusu kafama takılan nokta. Bazıları berbat, bazıları çok iyi demiş kime inanmalıyım? Telefonla fazla konuşmam genelde mesajlaşırım(günde 40-50 mesaj). Günde taş çatlasa 1 saat internete girerim. Oyun falan da oynamam ama toplam 2-3 saat müzik dinlerim. Bu şekilde 2 günü çıkarır mı telefon? Bir diğer konu dokunmatiğinin hassaslığı. Gio araştırırken dokunmatiğinin son derece hassas olduğunu söylemişlerdi. Bu konu da önemli benim için. I-phone performansı beklemiyorum tabi ki ama. Son olarak, beni bu telefona getiren şeyin müzik telefonu olması. Müzik benim her şeyim. Sizce walkman telefon olarak diğer telefonlara nazaran fark yaratıyor mu? Genelde rock-metal tarzı müzikler dinliyorum, bass çok da önemli bir kriter değil benim için.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

Sar değeri üzerinde bir yerinde yazmıyor google dan bakıp karşılaştırabilirsin bence abes bir soru olmuş burada, yersiz. Androidler de yazılım olarak 3G görüntülü görüşme zaten yok. Skype vs.. programlarla yapabiliyorsun çok da başarılı. n95 çekim kalitesini bilemiyorum ama gündüz gayet güzel foto çekiyor alet. Kamera kayıdı da gayet iyi. Android 4 ile gelecek sanırım 3G görüntülü görüşme. Genel olarak 600 tl ye çok iyi cihaz diğerleri ile karsılastırmak bile ayıp oluyor. Ne ararsan var bu fiyata gayet dolu, sadece kulaklığı kötü müzik dinlemek için.

öncelikle verdiğiniz site ve cevap için teşekkürler.
    soruyu tekrar tekrar okudum neresi abes olmuş anlayamadım.
    sizin gibi benimde dikkatimi çekti 600 tl civarında sunduğu özellikleriyle ,
    aklıma takılan soruları öğrenip walkman almak istemiştim.
    sorumu da yeni konu başlığı açmamak için en uygun yer olarak burada sordum.
    tabiki daha iyi bir yerede taşınabilir.
    çoğu insan gibi benim içinde SAR değeri çok önemli. (N95: 0.58)
    google den araştırdım bulamadım.
    bilgisayar kurdu felan da değilim. deneyimli arkadaşlardan yardım istemiştim.
    sar değeri 050,060,075 bilemedin 090 . fakat 1.00 ın üzerinde ise bedava da olsa almam.
    tekrar verdiğiniz cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: narsistim

Merhaba arkadaşlar. Sırf bu telefon için, bu mesajı yazabilmek için üye oldum, o kadar sıkıştım yani. Bundan öncesinde Galaxy Gio'yu araştırdım bir süre. Kayseri Forum'da açılan Mediamarkt'ta mağaza açılış indirimiyle 460 liraya satılıyordu fakat benim elime para geçene kadar stoklar tükendi. Gio'nun normal fiyatı da neredeyse 600 lira. Bu paraya değmeyeceğini düşünerek farklı alternatiflere yöneldim ve Live Walkman'la karşılaştım. Şarj konusu kafama takılan nokta. Bazıları berbat, bazıları çok iyi demiş kime inanmalıyım? Telefonla fazla konuşmam genelde mesajlaşırım(günde 40-50 mesaj). Günde taş çatlasa 1 saat internete girerim. Oyun falan da oynamam ama toplam 2-3 saat müzik dinlerim. Bu şekilde 2 günü çıkarır mı telefon? Bir diğer konu dokunmatiğinin hassaslığı. Gio araştırırken dokunmatiğinin son derece hassas olduğunu söylemişlerdi. Bu konu da önemli benim için. I-phone performansı beklemiyorum tabi ki ama. Son olarak, beni bu telefona getiren şeyin müzik telefonu olması. Müzik benim her şeyim. Sizce walkman telefon olarak diğer telefonlara nazaran fark yaratıyor mu? Genelde rock-metal tarzı müzikler dinliyorum, bass çok da önemli bir kriter değil benim için.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Bence Çıkartır 1.5 rahat da 2 olur mu kesin birsey diyemem. Şarj konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar bazı ayarları yaptıktan sonra o sıkıntılarından kurtuldular. Bu tarz telefonlar 1-2 gün zaten şarj süresi ben çok kurcalarım görüşme de yaparım 1.5 gün rahat gidiyor, aldıgımdan beri full kullanamadım sürekli markete giriyorum haliyle bilgisayara baglıyorum şarj oluyor o arada.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.