Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5TL ye gelir bir de sana kargolarım artık o ne kadar tutar bilmiyorum da bunları özelden yazarsan daha iyi olur toplu olarak sipariş edilenleri yazacam ben zaten.
  • BİRDE BEN ŞUNLARI BULDUM SİZCE HANGİSİNİ TAVVSİYE EDRSİNİZ ?(BAŞKA MODELLERDE ÖNEREBİLİRSİNİZ)

ACER Liquid e

samsung galaxy ace

sony ericson live with wallkman

hüwai x5 (çin olması kafmı karıştırıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekarus

BİRDE BEN ŞUNLARI BULDUM SİZCE HANGİSİNİ TAVVSİYE EDRSİNİZ ?(BAŞKA MODELLERDE ÖNEREBİLİRSİNİZ)

ACER Liquid e

samsung galaxy ace

ses kamera kalite 3ü sadece sonyde kardeş ben sadece walkman live derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekarus

BİRDE BEN ŞUNLARI BULDUM SİZCE HANGİSİNİ TAVVSİYE EDRSİNİZ ?(BAŞKA MODELLERDE ÖNEREBİLİRSİNİZ)

ACER Liquid e

samsung galaxy ace

acerde radyo yok ekran 256k wireless n draft yok android 2.1 var eski kalacak biraz ki 4.0 güncellemesi de gelecekmi belli değil kamerada flash yok görüntülü konusma yok
    samsung ace ön kamera yok, android ama sorunları cok markete giremiyor adam gibi, şebeke problemi olabiliyor flash desteği yok root istiyor haliyle garanti dışı kalıyor auto focus yok sanırım kamera cekimi pek iyi değil müzik ses kalitesi kötü
    huawei için birşey diyemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: koboy_901

ebayden alınca gelmesi uzun sürer
    urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-live-with-walkman-anti-glare-mat-e-50307807
    bu nasıl sizce ?

Firma Ankarada. Ben tel'den görüştüm elinde yokmuş. Bir hafta 10 güne kadar gelecek dedi. Gelince elden alacağım.
  • Merhaba arkadaşlar,malesef telefonumun arızası giderilmemiş.Dün vatan dan mesaj geldi,gittim sim kartı taktım,oradaki görevli ile bir deneme yaptık ,telefonları değiştik ,görevli de gelen sesin kötü olduğunu kabul etti.Tekrar servise gitti telefon.konuşma esnasında gelen ses çok kötü boğuk,derinden.Sim kart takıldıktan sonra 2. el oluyormuş,peki sim i takmadan nasıl deneyeceğiz bu telefonu.Teknik servis karar verecekmiş değişim veye iadeye,o zaman ''müşteri memnuniyetsizliği'' değil ''teknik servis insiyatifi'' desinler buna...Bir sonraki aşama tüketici mahkemesi olacak herhalde.... Sizin telefonlarınız da görüşme sesi normal mi arkadaşlar,yani gelen ses nasıl? net mi? yorumlarsanız sevirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: contile

Merhaba arkadaşlar,malesef telefonumun arızası giderilmemiş.Dün vatan dan mesaj geldi,gittim sim kartı taktım,oradaki görevli ile bir deneme yaptık ,telefonları değiştik ,görevli de gelen sesin kötü olduğunu kabul etti.Tekrar servise gitti telefon.konuşma esnasında gelen ses çok kötü boğuk,derinden.Sim kart takıldıktan sonra 2. el oluyormuş,peki sim i takmadan nasıl deneyeceğiz bu telefonu.Teknik servis karar verecekmiş değişim veye iadeye,o zaman ''müşteri memnuniyetsizliği'' değil ''teknik servis insiyatifi'' desinler buna...Bir sonraki aşama tüketici mahkemesi olacak herhalde.... Sizin telefonlarınız da görüşme sesi normal mi arkadaşlar,yani gelen ses nasıl? net mi? yorumlarsanız sevirim....

Contile işin ilginç tarafı konuşma sesi şu ana kadar kullandığım sonylerin içinde en iyi olanı bu net ve ses yüksekliği gayet güzel senin teldeki problem umarım çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: contile

Merhaba arkadaşlar,malesef telefonumun arızası giderilmemiş.Dün vatan dan mesaj geldi,gittim sim kartı taktım,oradaki görevli ile bir deneme yaptık ,telefonları değiştik ,görevli de gelen sesin kötü olduğunu kabul etti.Tekrar servise gitti telefon.konuşma esnasında gelen ses çok kötü boğuk,derinden.Sim kart takıldıktan sonra 2. el oluyormuş,peki sim i takmadan nasıl deneyeceğiz bu telefonu.Teknik servis karar verecekmiş değişim veye iadeye,o zaman ''müşteri memnuniyetsizliği'' değil ''teknik servis insiyatifi'' desinler buna...Bir sonraki aşama tüketici mahkemesi olacak herhalde.... Sizin telefonlarınız da görüşme sesi normal mi arkadaşlar,yani gelen ses nasıl? net mi? yorumlarsanız sevirim....

Telefonum kızartma tenceresinin içine düşmeden önce gelen ses harikaydı.

• bende bir süre araştırma yaptıktan sonra bu fiyatlarda en uygun telefonun bu olduğuna karar verdim , fakat aklımda yinede soru işaretleri var, çünkü bazı arkadaşlar görüşme sırarsındaki ses kötü diyor bazıları iyi , kimi ekran kötü diyor kimi mükemmel , ses harika diyende var hayal kırıklığı diyende, ben telefon alırsam çöpe gidene kadar kullanırım, açıkcası bilmiyorum birazdaha bekliyeceğim alırsam siyah olanını almayı düşünüyorum, arka kapakta iz çıkıyormuş nasıl bir iz acaba bir fotoğraf koymanız mümkünmü ? hepinizin değerli yorumlarınızı bekliyorum.

telefonu kullanan arkadaşlar sizce almalımıyım ?
  • Kulaklık arayan arkadaşlar için... Bir bakın derim, frekans aralığı gayet iyi.

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&ID=22054&b=Pioneer-Kulak-Klipsli-Kulakici-Kulaklik-SE-E03-2-X1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 6 Ocak 2012; 17:16:16 >
  • alınası bi telefon gibime geldi alanlar memnunmu
  • arkadaşlar benimde baya hoşuma gitti, almayı düşünüyorum, müzik dinlemeyi çok sevdiğim için ve diğer özellikleri ile beraber oldukça iyi durduğu için almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlardan ses kalitesini anlatmalarını rica edeğim (kendi kulaklığı önemli değil). Birde yazı yazmak (SMS ve internette) nasıl, qwert klavye yan yatıryormu. parmaklar biraz büyük olunca insan düşünmeden edemiyor. :) son olarak bilgisayar ile uyumlu birşekilde çalışıyor mu internet vesair. 6 senedir aynı telefonu kullanınca telefon teknolojisininden çok uzak kaldım. :D Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NygusKL

bende bir süre araştırma yaptıktan sonra bu fiyatlarda en uygun telefonun bu olduğuna karar verdim , fakat aklımda yinede soru işaretleri var, çünkü bazı arkadaşlar görüşme sırarsındaki ses kötü diyor bazıları iyi , kimi ekran kötü diyor kimi mükemmel , ses harika diyende var hayal kırıklığı diyende, ben telefon alırsam çöpe gidene kadar kullanırım, açıkcası bilmiyorum birazdaha bekliyeceğim alırsam siyah olanını almayı düşünüyorum, arka kapakta iz çıkıyormuş nasıl bir iz acaba bir fotoğraf koymanız mümkünmü ? hepinizin değerli yorumlarınızı bekliyorum.

bende live kullanan biri olarak sana elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmak isityorum 1 oncelikce senin telefondan ne beklediğin çok onemli ben nacizane kendi görüşümü anlatayım telefonla ilgili telefonu alalı yaklaşık 2 hafta oldu interneti fazla kullanırım sürekli netteyim oyle çok konuşan biri değilim mesaj fazla yazan biride değilim genel kullanım amacım internet anlıyacağın günün nerdeyse tamamı netteyim

1 telefonun dokunmatiği oldukça iyi
    2 şarjı oldukça güzel gidiyor
    3 telefonla goruşmede ben karşı tarafı oldukça iyi duyuyorum karşı tarafta beni
    4 elde oyle deve gibi durmuyor :) tasarımı bana göre çok başarılı
    5 hareket halinde resim çektim çok başarılı hd kamerasıyla evde çekim yaptım çok iyi sesleri çok güzel alıyor
    6 innernet te Dolphin browser HD ile kullandım sayfa açılık hızı bilgisayar kadar olmasada iyi :) ve bir çok ekleti özelliğide var
    7 uygulamalar arası geçişleri iyi ve şarj^'da soyle birşey diye bilirim dün gece 04:30 şarj %95 di 12:00 da tele baktığımda %3 gitmişti :)

kotu yanları is
    ekranda koruyucu olmadığı için gayet belirgin iz bırakıyor :) koruyu şart :)
    yanlarda ses açma ve kapama ve kamera tuşları var o kapağa dahil bu oldukça kotu bence
    arka kapakta biraz iz bırakıyor malesef

benim şimdilik diyeceklerim bunlar Herkesin görüşüne saygı duyarım ama senin beklentin bu telefonun sana uyup uymadığı belirler bence Yardımcı olduysam ne mutlu bana şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: omerkartalfb

quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

arkadaşlar bide ben yatarken teli açık bırakıyorm sabah yani 7-8 saat sonra şarjı %40 azalıyo? illa kapamam mı lazım yani? ne bu kardeşim!

Arkadaşım söyleyeceklerimi uygula gece boyunca sarj en fazla %8-9 gidecek. (Bende en fazla bu kadar gidiyor )
    Ben telefonu alırken 8 saat sarja falan takmadım yaptığım bi kaç ayarla şarjım 2 güne kadar rahat gidiyor.
    Öncelikle MENÜ-DESTEK-ARAÇLAR-PİL TASARRUFU bölümünde en altta arka plan verilerini kapatmanı öneririm.(açıksa gps yide kapatın) yine bu kısımdan ekran zaman aşımı süresini 15 saniyeye indirmek işe yarıyor
    İnterneti kullanmadığın zaman AYARLAR-KABLOSUZ ÖZELLİĞİ-MOBİL AĞLAR-VERİ ETKİN kutucuğundaki tick i kaldırın.
    Ve eğer youtube veya facebook programlarını kullandıysan işin bitince kapatmak için AYARLAR-UYGULAMALAR-UYGULAMALARI YÖNET kısmından bunları durdurmanı öneririm özellikle facebook arka planda çalıştığı zaman güncelleme yapmasa bile cok pil kullanıyor.
    Deneyince farkı göreceksin
    Edit:imla.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bunları biraz denedim ama işe yarayım yaramadığını bilmiyordum dun denemesi yaptım ve işe yaradı çok sağol
    zaman AYARLAR-KABLOSUZ ÖZELLİĞİ-MOBİL AĞLAR-VERİ ETKİN kutucuğundaki tick i kaldırın. :)

• ya arkadaşlar bu telefonda ses kaydedici yok mu ?? ya da ses kayıt için önerebileceğiniz bir program varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

quote:

Orijinalden alıntı: NygusKL

bende bir süre araştırma yaptıktan sonra bu fiyatlarda en uygun telefonun bu olduğuna karar verdim , fakat aklımda yinede soru işaretleri var, çünkü bazı arkadaşlar görüşme sırarsındaki ses kötü diyor bazıları iyi , kimi ekran kötü diyor kimi mükemmel , ses harika diyende var hayal kırıklığı diyende, ben telefon alırsam çöpe gidene kadar kullanırım, açıkcası bilmiyorum birazdaha bekliyeceğim alırsam siyah olanını almayı düşünüyorum, arka kapakta iz çıkıyormuş nasıl bir iz acaba bir fotoğraf koymanız mümkünmü ? hepinizin değerli yorumlarınızı bekliyorum.

bende live kullanan biri olarak sana elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmak isityorum 1 oncelikce senin telefondan ne beklediğin çok onemli ben nacizane kendi görüşümü anlatayım telefonla ilgili telefonu alalı yaklaşık 2 hafta oldu interneti fazla kullanırım sürekli netteyim oyle çok konuşan biri değilim mesaj fazla yazan biride değilim genel kullanım amacım internet anlıyacağın günün nerdeyse tamamı netteyim

1 telefonun dokunmatiği oldukça iyi
    2 şarjı oldukça güzel gidiyor
    3 telefonla goruşmede ben karşı tarafı oldukça iyi duyuyorum karşı tarafta beni
    4 elde oyle deve gibi durmuyor :) tasarımı bana göre çok başarılı
    5 hareket halinde resim çektim çok başarılı hd kamerasıyla evde çekim yaptım çok iyi sesleri çok güzel alıyor
    6 innernet te Dolphin browser HD ile kullandım sayfa açılık hızı bilgisayar kadar olmasada iyi :) ve bir çok ekleti özelliğide var
    7 uygulamalar arası geçişleri iyi ve şarj^'da soyle birşey diye bilirim dün gece 04:30 şarj %95 di 12:00 da tele baktığımda %3 gitmişti :)

kotu yanları is
    ekranda koruyucu olmadığı için gayet belirgin iz bırakıyor :) koruyu şart :)
    yanlarda ses açma ve kapama ve kamera tuşları var o kapağa dahil bu oldukça kotu bence
    arka kapakta biraz iz bırakıyor malesef

benim şimdilik diyeceklerim bunlar Herkesin görüşüne saygı duyarım ama senin beklentin bu telefonun sana uyup uymadığı belirler bence Yardımcı olduysam ne mutlu bana şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

gerçketen çok teşekkür ederim, bundan önce sony ericsson k700i kullanıyordum ilk çıktığında almıştım ve uzun bir süre kullandım artık değiştirme vakti geldi tabiki teknolojiyede ayak uydurmak lazım. Kısacası bu tür telefonlara yabancıyım , ilk android telefonum olacak, müzik dinlemeyi gerçekten severim, kötü yanlarına baktığımda telefon için ekran koruyucu ve kılıf alacağımdan bi sorun oluşturmaz gibi geldi.

bukadar detaylı bir bilgi verdiğin için tekrar teşekkür etmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apertura

fiyat 737 lira diyo ya !

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_wt19i_blk-walkman-live-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=57635

%8 İndirim
    WorldCard 5 Taksit, WorldCard 10 Taksit, Axess 5 Taksit, Axess 10 Taksit, Havale 575 TL+KDV 679 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Z@R@Ki

quote:

Orijinalden alıntı: Apertura

fiyat 737 lira diyo ya !

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_wt19i_blk-walkman-live-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=57635

%8 İndirim
    WorldCard 5 Taksit, WorldCard 10 Taksit, Axess 5 Taksit, Axess 10 Taksit, Havale 575 TL+KDV 679 TL

hocam ödeme seçenekleri diye bi yer varya ordan kafam karıştı
    quote:

%8 İndirim
    WorldCard 5 Taksit, WorldCard 10 Taksit, Axess 5 Taksit, Axess 10 Taksit, Havale, Kredi Kartı Tek Ödeme 625 TL+KDV 737 TL

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.