Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bişey dikkatimi çekti mesaj yazarken ekranda titreme oluyor mu sizlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

quote:

Orijinalden alıntı: Z@R@Ki

arkadaşlar, telefon süper kulaklık berbat... w810i kulaklığıyla birlikte kullanılabilecek şarkı geçişi sağlayabilecek bi uzatma kablosu varmı piyasada? mevcut kulaklıkla bi yol olmaz

Bende w810inin kulaklığı(hpm-70)i bu cihazın kulaklığına uyarladım.Cihazın kendi kulaklığının microfon kısmını açtım hpm70in de ucunu kesip oraya direk lehim yaptım ve orjinal fabrikasyon gibi oldu ve microfonda aynen çalışıyor

Sonuç:Nerdeyse w810i ile aynı sesi alıyorum megabasslı gibi tavsiye ederim elektroniğe eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.Fotoları paylaşıyorum buyrun ürettiğim kulaklığa bakın

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z@R@Ki

arkadaşlar, telefon süper kulaklık berbat... w810i kulaklığıyla birlikte kullanılabilecek şarkı geçişi sağlayabilecek bi uzatma kablosu varmı piyasada? mevcut kulaklıkla bi yol olmaz

Bende w810inin kulaklığı(hpm-70)i bu cihazın kulaklığına uyarladım.Cihazın kendi kulaklığının microfon kısmını açtım hpm70in de ucunu kesip oraya direk lehim yaptım ve orjinal fabrikasyon gibi oldu ve microfonda aynen çalışıyor

Sonuç:Nerdeyse w810i ile aynı sesi alıyorum megabasslı gibi tavsiye ederim elektroniğe eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.Fotoları paylaşıyorum buyrun ürettiğim kulaklığa bakın

ustam, karpuz kabuğunu düşürdün şimdi aklıma kulaklık yerine uzatma kablosunu mundarlıcam şimdi. zaten ikitane vardı

• işlem sonunda bitti ve gayet başarılı oldu . orjinalinden bi farkı olduğunu sanmıyorum. tırnaklar için kusura bakmayın hassas lehimcilikte parmağın yanmaması için büyük öneme sahipler son resim hariç walkman live ile çekilmiştir biri beni ararsa mikrofon performansını da değerlendirebiliriz

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►

• bu kulaklık işini seriye baglayıp ticaretini yapın bence eski ericcson kulaklıklarla dandik walkman kulaklıklarını toplayın güzel fiyattan gider
  • beyler özellikle güç tasarruf modundayken ekranda titreme oluyor mu sizlerde? yada ekranın ışığını kısınca?
  • Bende şöyle bişe oluyo cihazın ekranı bir süre sonra ilk bi yarım sönüyorya orda orda titreme oluyor ekran tam yanarken sorun yok ama yarım sönünce bazen oluyor bu.
  • bende de olsada bende lehimlesem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 1 Ocak 2012; 14:44:24 >
  • Ben Samsung G-810'un kulaklıklarını kullanıyorum. Ses walkman'in kulaklıklarıyla kıyaslanamayacak kadar iyi. Ayrıca arama tuşu ve mikrofonuda sorunsuz çalışıyor.

• Beyler root yapan varmı cihazı yapsakmıki ya street fighter 4ü yükleyemiyorum rootsuz.Unroot çıktımı acaba geri dönebileceksek yapalım gitsin.

Çok kararsız kaldım ya bakın bu konuda adam megabass yüklemiş anlatıyor yapılışını.

http://naw32fsystem.blogspot.com/2011/11/adding-bravia-engine-megabass.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 1 Ocak 2012; 16:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unitback

ben bugn aldım arkadaşlar cihazı beyaz rengi kampanyaya girmiş kdv dahil 589 tl ye aldım :) siyahı 641 tl idi
    axess ve yapı kredi kartına 10 taksit yapılıyodu mesajı erken atma şansım olmadı arkadaşlar çünkü alıp işe gittim mesaim başladı hepimize hayırlı olsun :)

ayrıca içinden 2gb hafıza kartı çıktı arkadaşlar :)

nerden aldın arkadaşım ?
  • vatanbilgisayarın gazetelerde yayınlanan bir kampanyası vardı arkadaş büyük ihtimal o kampanyadan yararlanıp almıştır

ekleme: hatta bugünde geçerliymiş bende yeni gördüm. nakiti bulsam hızlıal.com da %15 indirim +20 tl yılbaşı indirimi var havale ile ödemeye 680 tl ye gelen neo v alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 1 Ocak 2012; 21:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil273563

quote:

Orijinalden alıntı: unitback

ben bugn aldım arkadaşlar cihazı beyaz rengi kampanyaya girmiş kdv dahil 589 tl ye aldım :) siyahı 641 tl idi
    axess ve yapı kredi kartına 10 taksit yapılıyodu mesajı erken atma şansım olmadı arkadaşlar çünkü alıp işe gittim mesaim başladı hepimize hayırlı olsun :)

ayrıca içinden 2gb hafıza kartı çıktı arkadaşlar :)

nerden aldın arkadaşım ?

kardeş vatanbilgisayar dan aldım alacaksan hafta sonunu bekle bence :) çünkü ben 1 hafta düşündüm 1 hafta da hafta sonunu bekledim :) neonun fiyatında indirim olsaydı alacaktım ama o 819 du sanırım , hafta sonları %20-25 arası indirim oluyor sabrdersen sevinrsin bence :) saygılar

• Arkadaşlar bende bugün bu teli aldım Vatan bilgisyardan sony ericson walkman with life tel çok güzelde bi sorunum var bluetoohtla gönderilen resim ve videoları falan almıyo , ben arkadaşa yollyabiliyom ama o bana yolladığı zaman dosya alınamadı deyip duruyo bi türlü düzeltemedik bu konuda bi bilgisi olan varmı acaba ben bişeyler gönderebiliyom ama bana gelen hiç bişeyi tel kabul etmiyo sorunum bu bluetooht olayı
  • HATIRLATMA...

Ebay üzerinden kılıf kapak ekran koruyucu kablo kulaklık vs.. almak isteyen arkadaslar bana özelden msn adreslerinizi ve isteginiz ürün linkini yollarsanız sizi ekleyecegim msn üzerinden konusuruz gerekli durumlarda telefon da kullanabiliriz. Aklımdaki sipariş sistemi şu şekilde olacak belirteyim de meraklar azalsın.
    1) isteğiniz ürünü buluyorsunuz bana linkini yolluyorsunuz
    2) toplam maliyeti hesaplıyoruz beraber, sorun olmaması açısından
    3) masraflar için hesap numaramı veriyorum sizlere
    4) Ürünlerin siparişini yapınca sizlere ilgili resimleri varsa posta bilgilerini yolluyorum ki soru işaretleri kalmasın akıllarda
    5) ürünler geldikten sonra ptt kargo ile ya da daha ucuz yollu bir gönderi varsa ya da özellikle istediginiz baska bir yöntem varsa o şekilde vereceğiniz adreslere ürünleriniz yollanacaktır.
    Ebay deki bir satıcıdan tek bir kişi ürün aldıysa o ürün sahibi arkadasın adresini veririm direk eline ulasır iki kere kargo olmaz.
    6) Ürün ararken dünya çapına gönderi yapan satıcıları bulmanızı tavsiye ederim. Bazen sadece kendi ülkelerine satabiliyorlar.
    6) herkes ürününü kullanıp mutlu olacak...

NOT : Bunun dışında da başka birsey getirmek isterseniz ebay üzerinden yardımcı olabilirim.
    NOT2:Matrax arkadasın yaptıgına benzer ara adaptörler kablolar mevcut bilginize.. gözüme ona benzer birsey takıldı emin degilim uygunlugu konusunda..
    NOT3: Alınacak ürünlerin linkini buraya koyarız ki başka almak isteyenlere fikir versin..

• quote:

Beyler root yapan varmı cihazı yapsakmıki ya street fighter 4ü yükleyemiyorum rootsuz.Unroot çıktımı acaba geri dönebileceksek yapalım gitsin.

Çok kararsız kaldım ya bakın bu konuda adam megabass yüklemiş anlatıyor yapılışını.

Yaptın mı bunu kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Beyler root yapan varmı cihazı yapsakmıki ya street fighter 4ü yükleyemiyorum rootsuz.Unroot çıktımı acaba geri dönebileceksek yapalım gitsin.

Yaptın mı bunu kardeş?

Evet yaptım
    burada daha detaylı anlatımı var:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346190

bravia engine geldi menude acıp kapatılabiliyor, mega bass içinde sistem dosyalarının içine gömülüyormuş ek bir ayar olarak görünmüyor.
    Telefondan bir sorun yok çalışıyor gayet. ayrıca o programda apk installer özelliği var tıklayınca tele kuruyor programı hemencik.

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

quote:

quote:

Yaptın mı bunu kardeş?

Evet yaptım

bravia engine geldi menude acıp kapatılabiliyor, mega bass içinde sistem dosyalarının içine gömülüyormuş ek bir ayar olarak görünmüyor.
    Telefondan bir sorun yok çalışıyor gayet. ayrıca o programda apk installer özelliği var tıklayınca tele kuruyor programı hemencik.

nasıl yapıyoruz ? Apk kutucuğunu işaretleyip install mi diyoruz telefon bağlıyken bir de bunu nasıl geri alabiliyoruz root cihazı garanti dışı bırakıyor sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 2 Ocak 2012; 1:22:18 >

• quote:

quote:

quote:

Yaptın mı bunu kardeş?

Evet yaptım

Helal olsun yaptın ha peki benim için mega bass çok önemli aynı w810i gibi gümbür gümbür veriyomu sesi birde illaki bi seçenek olmalı megabasın ayrıca bravia engine bu cihazda kendinde olduğu söyleniyordu yokmuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 2 Ocak 2012; 1:26:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptın mı bunu kardeş?

Evet yaptım

Helal olsun yaptın ha peki benim için mega bass çok önemli aynı w810i gibi gümbür gümbür veriyomu sesi birde illaki bi seçenek olmalı megabasın ayrıca bravia engine bu cihazda kendinde olduğu söyleniyordu yokmuymuş

Bravia engine yok walkman live da . 8. sayfa da bir video var orda mini pro ve başka bir modelle walkman live ı karşılaştırmış ekranda belirgin bir parlaklık ve netlik varkı var bravialı olanlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 2 Ocak 2012; 1:31:07 >

• İndirdiğin program dosyaları arasında apk diye bir klasör var oraya atıyorsun apkları, sonra programı açında liste halinde geliyor oradan seçip install diyorsun bu kadar basit.

Telefon garantisi gitmesin diye 3310 gibi kullanmak istemiyorum ben telefonumu, (konuş, mesaj yolla, yılan oyna fazladan bi interneti var gibi oluyor bu telefonun 3310 a kıyasla, asıl android kullanımı uygulamaları vs.. root dan sonra başlıyormuş. Kimseye tavsiye etmiyorum önermiyorum garantinin gecersiz olması ve olası hatalı yüklemelerde cihazınızın bozulması gibi durumlar yaşamamanız için. Root yapacaksınız da benden örnek almayın ) root cıktı yakında unroot çıkar birşey olmaz. Donanım sorunu olunca ciddi bir durumda senin işletim sistemini görüp rootlu bu demez servis uğraşmaz bile yüksek ihtimalle ha derse de yapacak bisey yok az para verir özel serviste yaptırırım artık. Yazılım sorunu olursa hard format olmadı flashlarım olur biter.
    5230 kullanıyordum cok rahat flashlanıp CFW yükleniyordur ancak nokia nın sınırlı uygulama sayısı beni uyuz etti ayrıca garanti bitmesine 3-4 ay kaldı. Satıyorum temiz gayet kullanılır durumda ama ben sıkıldım.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.