Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Arkadaşlar ana sayfadaki ekranların sayısını arttırabiliyomuyuz yahut da eksiltebiliyor muyuz ?

Yok mu sorumun cevabı ?

Öyle bir ayar yok ama belki o ekranlar doldukça kendisi otomatik açabilir denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

quote:

quote:

Arkadaşlar ana sayfadaki ekranların sayısını arttırabiliyomuyuz yahut da eksiltebiliyor muyuz ?

Yok mu sorumun cevabı ?

Öyle bir ayar yok ama belki o ekranlar doldukça kendisi otomatik açabilir denemek lazım.

Ana sayfa ekranını neyle ve nasıl doldurcaz ki? Widgetle doldursam dicem ama Zaten yer yoksa widget eklemiyo sayfaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 28 Aralık 2011; 3:49:22 >
  • Ya dün benim sipariş kısmında kargoya verilmeye hazır diyordu şimdi hiç birşey yazmıyor ?
  • Merhaba arkadaşlar.C.tesi günü indirimden aldım bu telefonu.Genel anlamda güzel bir telefon ancak telefon görüşmelerim esnasında karşı tarafın sesi anormal kötü geliyor.Boğuk,ekolu,sanki kuyudan konuşuluyormuş gibi ve mekanik bir ses var.Benim sesim karşıya normal gidiyor ama gelen ses de problem var.Bu telefonu kullanan diğer arkadaşlarda da aynı problem varmı merak ediyorum.Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler...
  • @Jaka
    Go Launher diye gir program var tema gibi kullanılıyor onu kurar biraz kurcalarsan ana ekran sayısını arttırabilirsin, güzel kullanışlı başka özellikleri de var tavsiye ederim

@contile
    Aynı sorun bende de var karşının sesi bana da kötü geliyor nedense, seri de mi sorun var yoksa bizde mi sorun var. Ses özellikleri ile ön plana çıkan bir telefon için çok kötü konuşma sesi, ortam da gürültülüyse işkence olabiliyor baze karşıyı duymak.
  • sphynx teşekkürler.Ben telefonu iade etmek için başvurdum,cevap bekliyorum.Eski telefonum k 700 i de mükemmel bir konuşma sesi var,onu kullanmaya devam ediyorum.sony ye sormuştum cevapta, bir yazılım ile problemin çözülebileceği söylenmiş ancak ben pek ihtimal vermiyorum.Walkman telefon yapacağız diye ses ve hoparlör sistemini ona göre ayarladılar,konuşma kalitesini unuttular bence...
  • Ben sevmiştim telefonu kıllandırdın şimdi beni, ben de mi iade etsem şimdi özünde telefon bu alet diğer özellikleri ekstra, asıl olması gereken özelliğini kullanamayacaksak geri kalanlar olsa ne olur olmasa ne olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

Evet aynı batarya cıktı...Benim tel de siyah ama kaymıyor sizin elinizde bi sorun olmasın :))

aynen. Acaba diyorum arka kapağıda mı farklı farklı satıyorlar.

Valla Arka kapakğı hiç güzel deil beğenmedim ben :S
  • Düzeldi ama yine kargoya verilmeye hazır yazıyor :)
    Bence konuşma olayı teknik bir hatadır bütün telefonlarda olmaz. 3210 gibi telefonlarda bile ses normal gelirken böyle bir telefonda olması çok saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: contile

Merhaba arkadaşlar.C.tesi günü indirimden aldım bu telefonu.Genel anlamda güzel bir telefon ancak telefon görüşmelerim esnasında karşı tarafın sesi anormal kötü geliyor.Boğuk,ekolu,sanki kuyudan konuşuluyormuş gibi ve mekanik bir ses var.Benim sesim karşıya normal gidiyor ama gelen ses de problem var.Bu telefonu kullanan diğer arkadaşlarda da aynı problem varmı merak ediyorum.Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler...

Arkadaşlar sizin belirtiğiniz gibi bir sorunla ben karşılaşmadım aldığım günden bu yana telefondan memnunum ses oldukça net ve anlaşılır geliyor bence sizin telefonda sorun var ben telefonla görüşmeler yaptığımda seslen ilgili bir sıkıntı yaşamadım bence siz once teknik servise bir yollayın büyük ihtimalle yazılımsal ola bilir

• Beyazejder alınca bilgisayara bağlarsan güncelleme istiyor onu yaptın mı sen?
  • Bir soru sormak istiyorum kampanya zamanı alanlar kaç günde geldi telefonu?(Biliyorum çok yazdım ama kafama takıldı hala yollamıyorlar :( )
  • quote:

Orijinalden alıntı: koboy_901

Bir soru sormak istiyorum kampanya zamanı alanlar kaç günde geldi telefonu?(Biliyorum çok yazdım ama kafama takıldı hala yollamıyorlar :( )

bana da gelmedi için rahat olsun :) kampanya döneminde alınan ürünler 10 gün içerisinde gönderilecektir diyorlar..
  • koboy_901 o kampanyanın olduğu gün internette kargo teslimatında alım sırası göz önünde bulundurulacaktır mahiyetinde bir açıklama vardı.Ama seninde cuma öğlen sipariş verdiğini biliyorum.Bugün teslim olması gerekirdi sanırım.Vatanı arayıp bilgi alsan ya da ups den kargo durumunu öğrensen?
  • arkadaşlar sesle ilgili benimde bi sıkıntım yok çok net ses alabiliyorum yalnız,teli şarjdan 18.30 da çıkardım ve şuan %58 şarj var 2 saatlik bir görüşme 5-10 mesajlaşma hepsi bu.Normal mi bu kadar çabuk azalması? Arkada açık olan tüm uygulamalara yukardaki çubuğu indirerek mi bakıyoruz? Çünkü ne internet açık ne ağ kurdum hatta bişileri kapadım veri ağı erişimi kapalı konuma getirdim bu nedemek? Şarj olayı canımı sıktı açıkcası şimdi bukadar konuşmaya en azından %80 falan gerekmezmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

koboy_901 o kampanyanın olduğu gün internette kargo teslimatında alım sırası göz önünde bulundurulacaktır mahiyetinde bir açıklama vardı.Ama seninde cuma öğlen sipariş verdiğini biliyorum.Bugün teslim olması gerekirdi sanırım.Vatanı arayıp bilgi alsan ya da ups den kargo durumunu öğrensen?

Ben cumartesi öğlende sipariş verdim belki ondanda kaynaklanabilir."Kargoya Verilmeye Hazır" yazması çok sinir bozucu bişey ya. Madem hazır versenize demi
  • yanlış biliyomuşum o zaman,e bana teslim edildiğinde eve geldiğimde hala kuryede yazıyodu yani teslim olduktan 5 saat sonrasıda bu kayıt vardı.
    Arkadaşlar bana cevap verecek olan yok mu? Ne yapmalıyım ben?
  • ben vatanı da aradım iletişim formunu da doldurdum aynı cevap geldi.. hiçbirşey söylemiyorlar sadece 10 gün içerisinde gönderilecektir diyorlar..

@biraylakadam
    çalışan uygulamaları görmen için ana ekranda ortdaki tuşa uzun basınca acılıyor dıye hatırlıyorum görev yöneticisinin.
  • arkadaşlar 3 saatte şarj %50 ye indi?
  • Sevgili Aylakdam
    Bu tür akıllı telefonların pili en fazla 2 gün gidiyor benim bildigim kadarı ile. Konusma süreleri 4-6 saat civar oluyor ortalama ki sen zaten 2 saat ile yarısı kadarını kullanmışsın. Bekleme durumunda harcanan enerji var mesajları da saymazsak bana normal geldi pil durumu. Ben günlük bilgisayara bağlıyorum zaten, şarkı at resimleri al android markete git vs... o arada şarj oluyor ki bu akıllı telefonlar zaten sürekli bilgisayara baglanıyor. Gün içinde sorunsuz donmadan takılmadan rahat rahat müziğimi, internetimi konuşmamı mesajlaşmamı yapayım yeter bana. Yatarken takarım şarja sabah alırım sorun olmaz...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.