Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şu :http://www.ebay.com/itm/Black-Soft-Gel-Skin-S-Line-TPU-Case-Sony-Ericsson-Live-Walkman-WT19i-/260972100158 koruyucu kapağı kullanıyorum da telefonda. bana biraz kaba geliyor yani fazla kalınlaştırıyor teli.

siz nasıl koruyorsunuz telefonu ? arka kapak korunmasa çabuk yıpranma olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 2 Ocak 2013; 22:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

ben şu :http://www.ebay.com/itm/Black-Soft-Gel-Skin-S-Line-TPU-Case-Sony-Ericsson-Live-Walkman-WT19i-/260972100158 koruyucu kapağı kullanıyorum da telefonda. bana biraz kaba geliyor yani fazla kalınlaştırıyor teli.

siz nasıl koruyorsunuz telefonu ? arka kapak korunmasa çabuk yıpranma olur mu acaba?

Bende ebaydan ecellin sekilli bi kilifini aldim deklansor tusuna basmak zor ama arkasi muthis oldu. Telefon ciddi olarak 1 kere dustu ondada bisi olmado

• quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

selam arkadaslar. ekran koruyucu kullaniyormusunuz? soyle uygun fiyatli ve kullanisli bir koruyucu linki verebilecek olan varmi? ebay falan olmasin yurtici tercihimdir..

Ben.gittigidiyordan almistm yazin 15 tl 3 tane zore marka mat... Fena degil

• Arkadaşlar telefona win 8 yüklemek mümkün mü? Veya win 8 gibi kullanabilir miyiz? Adw launcher tarzı bir program vasıtasıyla yani. Birader'in farklı marka bi telefonu var ve onda w8 yüklü çok iştah açıcı duruyor lâkin telefonumdan vazgeçmek istemiyorum ses kalitesi bile bi farklı çünkü. Lütfen bilen varsa bi el atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvetli

Arkadaşlar telefona win 8 yüklemek mümkün mü? Veya win 8 gibi kullanabilir miyiz? Adw launcher tarzı bir program vasıtasıyla yani. Birader'in farklı marka bi telefonu var ve onda w8 yüklü çok iştah açıcı duruyor lâkin telefonumdan vazgeçmek istemiyorum ses kalitesi bile bi farklı çünkü. Lütfen bilen varsa bi el atsın

Bir arkadaşımda nokia n8 var, o da bana nokia'ya android yüklenebilir mi diye sormuştu. Arkadaşım telefon hangi platform için üretildiyse sadece o işletim sistemini çalıştırır. Dolayısı ile isteğin maalesef mümkün değil. Launcher telefonu windows 8 yapmaz, windows 8 görünümüne sokar sadece (tabii win 8 görünümlü launcher varsa).

• quote:

Arkadaşlar telefona win 8 yüklemek mümkün mü? Veya win 8 gibi kullanabilir miyiz? Adw launcher tarzı bir program vasıtasıyla yani. Birader'in farklı marka bi telefonu var ve onda w8 yüklü çok iştah açıcı duruyor lâkin telefonumdan vazgeçmek istemiyorum ses kalitesi bile bi farklı çünkü. Lütfen bilen varsa bi el atsın

W8 launcher var ama pek guzel degil bi tek ana ekran iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Bir arkadaşımda nokia n8 var, o da bana nokia'ya android yüklenebilir mi diye sormuştu. Arkadaşım telefon hangi platform için üretildiyse sadece o işletim sistemini çalıştırır. Dolayısı ile isteğin maalesef mümkün değil. Launcher telefonu windows 8 yapmaz, windows 8 görünümüne sokar sadece (tabii win 8 görünümlü launcher varsa).

Işletim sistemi değişmeyeceğini biliyorum sanırım demek istediğimi anlamamışsın yine de sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

W8 launcher var ama pek guzel degil bi tek ana ekran iyi

Hocam onlara baktım sadece ana ekran üzerine dediğiniz gibi gelişmişi olsa çok iyi olurdu aslında kullanışlı bişey çünkü

• selamlar herkese...

ben telefonum için mat ekran koruyucu arıyorum ama piyasadaki gibi sahte matlardan değil, hani "buzlu cam" gibi olanlar var ya, hafif kalın, buğulu gibi ekran koruyucular.. şöyle tarif edeyim: ekrana baktığınızda size kendi yansımanızı göstermeyenlerden:)
    bu tip bi ekran koruyucu satan bi yer, bi marka bilen varsa paylaşabilirse sevinirim...

bir arkadaş kılıf sormuş ben sert arka kapak kullanıyorum(hard rubber case) diye geçiyor. memnunum.
    şu üründen...http://www.ebay.com/itm/HARD-RUBBER-CASE-COVER-FOR-SONY-ERICSSON-XPERIA-LIVE-WITH-WALKMAN-WT19i-RED-/250935977597?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6cf3267d alt ve üst kısmı boş olduğu için fazla büyütmüyor telefonu... koruyuculuğu da iyi.

• arkadaşlar merhaba,

telefonuma 8 gb hafıza kartı aldım yer yetmiyo diye fakat 6 gb boş olmasına rağmen uygulama yükleyemiyorum yeterli depolama alanı yok diye. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirac7

arkadaşlar merhaba,

telefonuma 8 gb hafıza kartı aldım yer yetmiyo diye fakat 6 gb boş olmasına rağmen uygulama yükleyemiyorum yeterli depolama alanı yok diye. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Uygulamayı telefon hafızasına yüklediği için telefon hafızasından dosya silmeniz lazım.
  • Arkadaşlar program tavsiyesi lazım :)
    Hem karşılıklı olarak telefon görüşmelerini hem de dış sesleri kaydedebilen bir program öneriniz var mı?
  • Meraba arkadaşlar, telefonunu satmak isteyen arkadaşlar varsa mesaj bıraksınlar :) ayrıca daha düşük bir modelle takas etmek isteyen olursa elimde değişim cihazı olarak gönderilen garantisi bitmiş bir xperia x8 var, cihazın donanım olarak hiç bir sorunu yoktur sadece kılcal çizikler var,
  • ikinci elini 350 liraya buldum arkadaşlar sizce alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangiyapati

ikinci elini 350 liraya buldum arkadaşlar sizce alayım mı?

Alınır elbette. 350 liraya daha iyisini zor bulursun.
  • Telefonun fiziksel bir sorunu yoksa kesin al, yazılımsal sorunlar nasıl olsa hemen hallediliyor ;)
  • çok teşekkürler yarın gidip alıyorum yazılımsal işler hallediliyorsa fiziksel şeyler zaten benim için önemli değil 0'da alsam ben çizik dolduruyorum kısa sürede :D
  • artık ics den sıkıldım az hız istiyorum...bekle beni gb:)
  • Ben geçtim orjinal gb'ye. En son Gb'deki gereksiz programları ve gereksiz system app'leri root app delete ile sildim. Rage v3.0 kernel attım. SetCpu ile min 249 mhz 806 mhz "smartass modda" ayarladım. Firefox,Youtube ve az grafik isteyen oyunlara 576 - 1100mhz "smartass", grafikli oyunlara 1200mhz "peerformance", ekran kapanınca 249-460mhz powersave profil atadım. Aletin hem şarjı baya gitmeye başladı hemde hızlandı ya. İşlemci kısık olmasına rağmen yağ gibi akıyo. Ancak yine bataryam az gidiyor. Birde iyi battery saver program bulmam lazım.

1- Daha yüksek kapasite batarya varmı?
    2- Mat ekran ekran filmi arıyorum bende. Bulan olursa pm atsın.
    3- Birde pil kullanımında ekran bende %90 civarı çıkıyor. Işık kısık, animasyonlar kapalı, zaman aşımı 30sn. Ev ekranında 3-5 widget var. Normal resim şeklinde ve siyah wallpaper var. Anlamadım bu kadar güç tüketimini.
    4- İyi bir battery saver önerisi bekliyorum.
    5- Ya birde 6-7 gün şarjı nasıl görüyorsunuz gözünüzü seveyim. Ben ellemeden akşamı zor görüyorum. Kaldıki benim bataryası büyük Nokia telefon 4 günü zorlatırsam görüyor. Bi tavsiye verin. Nasıl kullanıyorsunuz, ne ediyorsunuz.
    6- Son olarakta benim telefonun kenarlarındaki beyaz boyaların alayı atmakta. Sizdede varmı böyle bir problem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 28 Ocak 2013; 12:09:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Ben geçtim orjinal gb'ye. En son Gb'deki gereksiz programları ve gereksiz system app'leri root app delete ile sildim. Rage v3.0 kernel attım. SetCpu ile min 249 mhz 806 mhz "smartass modda" ayarladım. Firefox,Youtube ve az grafik isteyen oyunlara 576 - 1100mhz "smartass", grafikli oyunlara 1200mhz "peerformance", ekran kapanınca 249-460mhz powersave profil atadım. Aletin hem şarjı baya gitmeye başladı hemde hızlandı ya. İşlemci kısık olmasına rağmen yağ gibi akıyo. Ancak yine bataryam az gidiyor. Birde iyi battery saver program bulmam lazım.

1- Daha yüksek kapasite batarya varmı?
    2- Mat ekran ekran filmi arıyorum bende. Bulan olursa pm atsın.
    3- Birde pil kullanımında ekran bende %90 civarı çıkıyor. Işık kısık, animasyonlar kapalı, zaman aşımı 30sn. Ev ekranında 3-5 widget var. Normal resim şeklinde ve siyah wallpaper var. Anlamadım bu kadar güç tüketimini.
    4- İyi bir battery saver önerisi bekliyorum.
    5- Ya birde 6-7 gün şarjı nasıl görüyorsunuz gözünüzü seveyim. Ben ellemeden akşamı zor görüyorum. Kaldıki benim bataryası büyük Nokia telefon 4 günü zorlatırsam görüyor. Bi tavsiye verin. Nasıl kullanıyorsunuz, ne ediyorsunuz.
    6- Son olarakta benim telefonun kenarlarındaki beyaz boyaların alayı atmakta. Sizdede varmı böyle bir problem?

arkaplanda çalışan gereksiz şeyleri kapat, mesela ben yatmadan önce arkaplandaki gereksizleri kapatıyorum sahaba en fazla %4-5 harcamış oluyor.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.