Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon borsasından ucuza yaptırabilirsin diyenler oldu ama ne kadar sağlam olabilir bir fikrin var mı?

Sen orijinal parçayı al da taktırmak sorun değil. Elin yatkınsa bu tür işlere kendin bile takabilirsin.

Orjinal parçayı ucuza nerden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: kasvetli

Orijinalden alıntı: emrahsy

Telefon borsasından ucuza yaptırabilirsin diyenler oldu ama ne kadar sağlam olabilir bir fikrin var mı?

Sen orijinal parçayı al da taktırmak sorun değil. Elin yatkınsa bu tür işlere kendin bile takabilirsin.

Ebay
  • Orijinalden alıntı: emrahsy

Orijinalden alıntı: kasvetli

Orijinalden alıntı: emrahsy

Ebay

bence hiç bulaşmasın eğer bir teknik serviste bizzat çalışmadıysa işler bir sarpa sararsa daha fazla masrafta çıkabilir...
  • ebaydaki parcalar orj. degil diye biliyom.tahtakaledekilerden birazcik daha kaliteli sadece

• iyi akşamlar.arkadas Telefonu sifirlamak istiyorum benden pin kodu istiyor hattın pin kodu girdim ama olmadı yardım bana cı olumusunuz
  • Telefonu değiştirme zamanım geldi, düşünen pm yollayabilir.
  • arkadaşlar. Telefonu geçen sinirden yere attım. telefon bir daha açılmadı. Sonra garantiye gönderdim. garanti telefonu değiştirdi. Telefon yenisiyle değiştirilmiştir yazıyordu. İyi dedim yeni telefon kutusuyla felan gelir diye heveslendim. Ama teleservice cihazın yenisini göndermiş sadece. Arka kapağı da eskisini takıp yollamış. :D Telefonum yenilendi sizce android sürümünü yükselteyim mi.

bir de telefonun şarj cihazı kayıp oldu nerden bulabilirim orjinalini.
  • arkadaşlar bazen alt paneldeki dokunmatik geri tuşu resmen takılıyor..yani basmadığı zaman ana ekran tuşuna basınca yine çalışmaya başlıyor.. neden olabilir?

bir de mesajlarda saat kaçta geldiğini göstermek yerine sadece tarih gösteriyor nasıl ayarlayabilirim bunu??
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar...
    Live with walkman telefonumu android 4.0 sürümüne güncelledim ancak güncelledikten sonra tlfnum kasmaya başladı wifi kendi kendine açılmaya kamera bulanık çekmeye başladı. Eski 2.3 sürümünü root yapmadan yükleyebilirmiyim yardımcı olurmusunuz ??
  • İlk mesajda detaylı anlatım var aslında, root yapmadan basit bir şekilde yükleyebilirsin kısa bir işlemle.

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm aradığın cevap 5. mesajda.Bir iki okumayla anlarsın zaten.
  • takılma genelde nemli elle kullanımda oluyo sadece geri tuşunda
  • Selamlar.
    Arkadaşlar benim telefonun kulaklık girişi bozuldu.
    Bu parça değiştirilebiliyor mu?
    Yoksa sonsuza dek böyle mi kalacak artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molotofski

Selamlar.

önce farklı bi kulaklık dene olmazsa giriş için teknik servise götür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yambaxx

quote:

Orijinalden alıntı: Molotofski

Selamlar.

önce farklı bi kulaklık dene olmazsa giriş için teknik servise götür...

Hocam 10 çeşit kulaklık da denedim olmadı.
    Daha önce çaldığı kulaklarda da çalmıyor.
    Teknik servise götürsem yapabilirler mi?
  • kamerası çok kötü bu telefonun ya...en azından biraz iyi olsaydı bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

kamerası çok kötü bu telefonun ya...en azından biraz iyi olsaydı bari..

hava çok sisli ama genede güzel çekiyor bence. ama gece performansı pek iyi değil

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►

• selamlar. cihazı orijinal güncel ics sürümü ile kullanıyorum. cihaz bildiğiniz kasıyor. bu cihazı en verimli ve stabil kullanmak için nasıl kullanmam gerekir? root falan yapmadım hiç ama ne gerekiyorsa yapacağım. acayip canım sıkılıyor cihazın bu durumuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

selamlar. cihazı orijinal güncel ics sürümü ile kullanıyorum. cihaz bildiğiniz kasıyor. bu cihazı en verimli ve stabil kullanmak için nasıl kullanmam gerekir? root falan yapmadım hiç ama ne gerekiyorsa yapacağım. acayip canım sıkılıyor cihazın bu durumuna.

custom romları deneyin hocam

• selam arkadaslar. ekran koruyucu kullaniyormusunuz? soyle uygun fiyatli ve kullanisli bir koruyucu linki verebilecek olan varmi? ebay falan olmasin yurtici tercihimdir..

• 1 sene oldu telefonu alalı an itibariyle. 4.0'a yükselttim ben de Pc Suite ile, ama çok zorlanıyor telefon anlamsız takılmalara giriyor çözemedim. Garanti bitmeden ROM atmak ne kadar mantıklı sizce? Bir de, Gmail hesabımla senkronize telefon, ama Gmail hesabımda kişileri göremiyorum. Var mıdır bunun da hikmeti?
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.