Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arslanbek_161112

kardeş geçmiş olsun.. aynısından bende de var vatandan almıştım... ama kapağı çok çizildi biraz hor kullandım, satıyım dedim 250 lira verdi telefoncular. internete koydum 400 liraya kimse almıyor aylardır.. kapak arıyorum piyasada yok.. bulamazsam satacağım 250 ye. kapak ararken senin telefonu gördüm eğer ekranını yaptıramazda satacak olursan ben alıyım seninkinin kapağını benimkine takıyım.. tabi çiziği yoksa !. eğer satmayı düşünürsen , memduh.f35@gmail.com mail adresime mesaj at..

ebay'den alsana kapak 5-10 tl ye
  • selamın aleyküm beyler.

benim bir sorum var.

bende Live with Walkman var yaklaşık 5 aydır. bunu garanti kapsamında nasıl bozabilirim? öyle bi bozmalıyım ki, onaramayıp, bana sıfır cihaz göndermeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem91

selamın aleyküm beyler.

benim bir sorum var.

bende Live with Walkman var yaklaşık 5 aydır. bunu garanti kapsamında nasıl bozabilirim? öyle bi bozmalıyım ki, onaramayıp, bana sıfır cihaz göndermeliler.

aynen
  • Arkadaşlar neredeyse 3-4 aydır (süresini unuttum cidden ) Orochi'nin ROM'unun eski bir sürümünü kullanıyordum. ICS tabanlıydı biliyorsunuz ki. JB çıkacak muhabbetlerinden beri, özellikle de JB yüklü Galaxy Nexus videolarını izlediğimden beri dokunmadım. Dokunmaya da üşeniyordum zaten.

Son zamanlarda fena halde şişmeye başlamıştı. Nedenini bilemiyorum ama tak ettirecek noktaya gelmişti adeta. JB ROM'ları ise henüz stabil değiller. Hiç bulaşmak istemedim. Dedim bari stabil sürümü yayınlanmışken Cyanogenmod 7.2'yi kurayım şuna. Hay kurmaz olaydım! Yağ gibi oldu, akıyor namussuz. Hayatımda bu kadar stabil bir ROM kullandığımı hatırlamıyorum. Bir de öyle güzel yapmışlar ki, öyle ince ayarları koymuşlar ki, bayıldım. Hatta tüm ayarları bulana kadar şarjı yarıladım diyebilirim. Gingerbread 2.3.7 üzerine kurulmuş ROM'lardan birisi. Olmuş bu dedim, mutlaka deneyin, denetin. Efektlerle falan çok çabuk bitiyor şarj ama tasarruflu kullanılırsa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben şimdilik yedek pillerle dolaştığımdan pek umursamıyorum. 3600 mAh pil hesabı.

Tek tek yazamayacağım özelliklerini ama söyleyebileceğim şey; deneyin. Pişman olmayacağınıza eminim.

Bu arada eBay'den Koreli bir satıcıdan aldığım Samsung 32GB Class 10 kart da taş gibi, sorunsuz kullanıyorum. eBay'den almayı düşünenlere not olsun.

• cm7.2 guzelde yedek pil tasimak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hala 2.3.4 sürümündeyim memnunum da aslında en son yayınlanan sürüme geçeyim mi ne dersiniz arkadaşlar? daha stabil olur mu sıkıntılar var mı yayınlanan son sürümde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

ben hala 2.3.4 sürümündeyim memnunum da aslında en son yayınlanan sürüme geçeyim mi ne dersiniz arkadaşlar? daha stabil olur mu sıkıntılar var mı yayınlanan son sürümde?

Stabil olmaz, geçme.

Arkadaşlar, Cyanogenmod 7.2'yi Rage Kernel ile kullanıyorum, meğerse CM için kernel yayınlamış bu adam. Şarj sorunu ortadan kalktı. Ayrıca root edenler için marketten Pimp My ROM uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum. Bomba bir uygulama. ROM'unuz için müthiş derecede detaylı ince ayarlar sunuyor. Buna ekstra pil ömrü veya ekstra performans dahil. Boot ekranını bile uğraşmadan değiştirebiliyorsunuz. Deneyin kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

ben hala 2.3.4 sürümündeyim memnunum da aslında en son yayınlanan sürüme geçeyim mi ne dersiniz arkadaşlar? daha stabil olur mu sıkıntılar var mı yayınlanan son sürümde?

Stabil olmaz, geçme.

Arkadaşlar, Cyanogenmod 7.2'yi Rage Kernel ile kullanıyorum, meğerse CM için kernel yayınlamış bu adam. Şarj sorunu ortadan kalktı. Ayrıca root edenler için marketten Pimp My ROM uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum. Bomba bir uygulama. ROM'unuz için müthiş derecede detaylı ince ayarlar sunuyor. Buna ekstra pil ömrü veya ekstra performans dahil. Boot ekranını bile uğraşmadan değiştirebiliyorsunuz. Deneyin kesinlikle.

Pimp my rom ile batırdım telefonu Şu an rom ve kernel kurmak için geldim (: Tabi o tamamen benim kendi özgüvenim ile yaptığım hareketlerden kaynaklandı

Şimdi düşünüyorum ICS'e devam mı diye.

• quote:

quote:

Stabil olmaz, geçme.

bundaki camera modlari falan gercekten etkilimi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

bundaki camera modlari falan gercekten etkilimi hocam

Kamera ile ilgili ayarları hiç ellemedim hocam. Sadece JPEG kalitesini %100 yapma olayı vardı, onu yaptım. Onun da etkilerini gözlemleyecek fırsatım olmadı. :)
  • Arkadaşlar konunun yeri burası değil biliyorum ama sizindd görmenizi istedim. Sony nin yeni çıkarmış olduğu linkteki (http://m.gsmarena.com/sony_xperia_e-5149.php) bu telefonun özellikleri bizimkinden düşük olduğu halde direk 4.1 ile satışa sunuluyor . Herkesin telefonu 1 senelik daha garantisi bitmeden atıl duruma düşüyor. Yokmudur bunu şikayet edeceğimiz bir yer yerli yabancı link . Paylaşalım lütfen,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartcell

Arkadaşlar konunun yeri burası değil biliyorum ama sizindd görmenizi istedim. Sony nin yeni çıkarmış olduğu linkteki (http://m.gsmarena.com/sony_xperia_e-5149.php) bu telefonun özellikleri bizimkinden düşük olduğu halde direk 4.1 ile satışa sunuluyor . Herkesin telefonu 1 senelik daha garantisi bitmeden atıl duruma düşüyor. Yokmudur bunu şikayet edeceğimiz bir yer yerli yabancı link . Paylaşalım lütfen,

Ne şikayeti? Bizim telefon neredeyse 1,5 yıldır piyasada. Yeni çıkarttıkları telefonuda zamana uygun olarak çıkaracaklar elbette.

• Zamana uygun olarak çıkarsında hiç olmazsa öncekilere de güncelleme versin. Hani 512 mb ics için yetersizdi. Niye yeni çıkardıklarıda 512 üstelik 4.1 le çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zamana uygun olarak çıkarsında hiç olmazsa öncekilere de güncelleme versin. Hani 512 mb ics için yetersizdi. Niye yeni çıkardıklarıda 512 üstelik 4.1 le çalışıyor.

Arkadaşım cep telefonu dediğin 1-2 senede eskiyor. 2 senede bir yenisini alacaksın ki üretici kazansın. Bütün eski modelleri güncellerse bu adamlar nasıl kazanacak? Zaten LWW her telefoncuda satılan bir tel. değildi. Birtek vatan getirdi, satabildiği kadar sattı.
  • quote:

Arkadaşlar konunun yeri burası değil biliyorum ama sizindd görmenizi istedim. Sony nin yeni çıkarmış olduğu linkteki (http://m.gsmarena.com/sony_xperia_e-5149.php) bu telefonun özellikleri bizimkinden düşük olduğu halde direk 4.1 ile satışa sunuluyor . Herkesin telefonu 1 senelik daha garantisi bitmeden atıl duruma düşüyor. Yokmudur bunu şikayet edeceğimiz bir yer yerli yabancı link . Paylaşalım lütfen,

Atıl durum ne demek yahu? Kullanmasını bilen 5 sene daha rahatlıkla kullanır telefonunu.

• quote:

quote:

Atıl durum ne demek yahu? Kullanmasını bilen 5 sene daha rahatlıkla kullanır telefonunu.

Aynen katılıyorum. Ben tel.'i aldığımdan beri ortalama haftada bir kere şarj ediyorum halen de öyle. Sadece sony'nin ics güncellemesini yükledim yani rootsuz. Telefonu telefon olarak kullandığımdan şarjı da uzun gidiyor. Elde çok tutulmadığı için de ezik çiziği de olmuyor. Biraz pazarlama konuşması gibi oldu ama gerçekten kullanmasını bilene uzun süre gidecek bir telefon.

• Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım. Demek istediğim, sinirlendiğim konu ; bir firmanın tamamen satış politikasından ötürü güncellemeleri sadece yeni cihazlarına verecek olması değil … Daha önce kendi yayınlamış olduğu bültenlerde; bazı donanımların yetersiz kalacağı bahanesiyle güncelleme vermeyeceğini söylediği telefonlardan bile daha düşük donanıma sahip telefonlara 4.1 verecek olması..

Açık açık ilan edersin kardeşim ben bu modellere güncelleme çıkarmıyorum… Kimsede ağzını açıp bir laf edemez şirketin politikası budur… İstemezsen almazsın… Ama 2-3 ay sonra daha düşük profilli bir telefona en son güncellemeyi verirsen o kadar müşterini enayi yerine koymuş olursun. Benim dediğim buna karşı hep beraber sesimizi çıkaralım. Yoksa daha çok 1-2 senede bir telefon almaya devam ederiz.

Ayrıca telefona Mesut hocam ve Jay Jay sayesinde istediğin romu çakabiliyorsun. Görsellik , ses hertürlü yeniliği takip edebiliyoruz yada en azından deneyebiliyoruz. Jay Jay'in dediği gibi kullanmasını bilen 5 sene rahat kullanır. Zaten sadece telefon için kullanılacak bir telefon değil .Mesela konuşmak için Nokia 1100 serileri mükemmel ..Şarjı çok , çok uzun gidiyor..

• Jay JAy, 7.2 linkini yollarmısın bi zahmet.
  • Arkadaşım yine yanlış düşünüyorsun. Bizim telefonları aldığımızda android'in GB versiyonu yüklüydü ve ICS güncellemesi geleceğini vaat ettiler ve sözlerinde de durdular. Telefonu laptop gibi düşün. Örneğin ben laptopu aldığımda vista yüklüydü ve win7 güncellemesi vereceklerini vaat ettiler bende win7'ye yükselttim. E şimdi win8 çıktı. Eskimiş laptop için bana hadi win8 güncellemesini de verin mi diyeceğim? Sonuçta adamlar neyi vaat ettilerse ondan sorumlular. Sony tarafından bizim telefonlara JB için bir güncelleme duyurmadılar ve güncellemek zorunda da değiller. Ama bu sen telefonunu JB'ye güncelleyemezsin anlamına gelmiyor. Rootlarsın, rom atarsın JB'li olur telefonun.
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.