Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartın içindeki exeleri pc takmadan telefondan dosya yöneticisi ile tek tek sil
    pc kartı bağlamışsan virus pcnede bulaşmıştır haberin olsun diğer HDD gizli konumdadır veya her an bulaşabilir bu virusu yazanın allah belasını versin :P
    birde kartındaki klasörler System Klasörü olmuştur bunu çözmek için nette anlatımlar var klasörleri geri normal izinlerine çevirmen gerekir
    uygulama içinde menuyu düzenleyerek istediğin uygulamaların yerini ayarlayabilirin menuye girince kare gibi olan yere tıklayıp ikonları istediğin şekilde sırala
  • S.aleyküm arkadaşlar ben bundan 3 hafta önce live with walkmanimi garantiye göndermiştim kasa değişimi istemiştim ama telefonumda gittiğinde 4.0.4 vardı. telefonum bugün geldi ama telefonun kasası değişmemiş hatta yazılımı da 2.3.4 yüklemişler. ben şimdi ne yapmalıyım? önerileriniz nelerdir ? şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

Hafıza kartımdaki klasörler exe şeklinde gözüküyor format atıyorum yine klasör açınca sorun çıkartıyor. Bilgisayarda virüs var diyicem ama harıcı hardisk'de böyle bir problem yok. Birde telefonu bilgisayara bağlayınca hafıza kartındaki uygulamaları menüde en sona atıyor bunu nasıl düzeltebilrim.

benimde başıma gelmişti orochi hocamın dediklerini yap düzelir veya linux işletim sistemin varsa bilgisayarında onda kısa yoldan temizleme var.

Budan sonra bilgisayardan sd karta bulaşmaması için atacağın şeyleri airdroid üzerinden yap derim.
  • Arkadaşlar telefonu modem olarak kullananlar var mı ? ben bi kaç kere denedim ama çok hızlı bir şekilde şarj gidiyor ve sanki telefon ısınıyor gibime geldi
    telefonu bu şekilde kullanmam da bi sakınca var mı acaba patlamasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Arkadaşlar telefonu modem olarak kullananlar var mı ? ben bi kaç kere denedim ama çok hızlı bir şekilde şarj gidiyor ve sanki telefon ısınıyor gibime geldi
    telefonu bu şekilde kullanmam da bi sakınca var mı acaba patlamasın :D

Telefonun ısınması ve şarjın çabuk tükenmesi normal. Aslında telefonda bir oyun oynarken, video izlerken veya müzik dinlerken de ısınır ama sürekli elimizde tuttuğumuz için ısı değişimini fark edemeyiz. O sebeple teleşlanacak bir durum yok.
  • Ayrıca telefonu bilgisayara bağladıktan sonra modem olarak kullanırsan şarj sorununu halledersin...
  • xperia T kilit Ekranı ve Modları Denemek isteyenler kilit ekranının çalışması için daha önceden verdiğim linkteki Xperia T Small Apps modunu yüklesinler

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1962691
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

xperia T kilit Ekranı ve Modları Denemek isteyenler kilit ekranının çalışması için daha önceden verdiğim linkteki Xperia T Small Apps modunu yüklesinler

Hocam sende xperia s'in numpad varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler Cm10'un fxp144 surumunu denemeyin bile abartmiyorum telefonun ana ekranindan baska bir yere giremiyorsunuz o kadar takiliyor.

Heriflere sorunlarini yazdim telefon can cekisiyor dedim bana verdikleri cevap zaten biliyoruz diye cevap atti. :) Gerci onlarda hakli ozgur bir grup sony nin yapmadigini onlar yapmaya calisiyorlar bir kac surum sonra hersey duzelir gibi...

• Ya arkadaşlar şarjım çok deli bitmeye başladı. Rise of the Walkman 2.1 mi ne atiliydi en son. Şimdiye kadar bişiy yoktu şimdi yapiyo. Gbye donsem duzelir mi? Hic kullanmsam sabah sarjdan cekince aksama kadar %40 falan yiyor. 3g flan kapali. Arkaplanda bisey calismiyo. Smartass v2 384-900kusur mhz ayarli.
    Bide en stabil en az sarj yiyen gb romu kimin vardi ve kernel ne atiyoduk? Unuttuk ya.
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 31 Ekim 2012; 0:32:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

xperia T kilit Ekranı ve Modları Denemek isteyenler kilit ekranının çalışması için daha önceden verdiğim linkteki Xperia T Small Apps modunu yüklesinler

yok orginal kullanıyorum XDA tema bölümünde olucak gözüme çarparsa link atarım

• quote:

quote:

quote:

Ben buldumda sadece hdpi lere var. Bir tane
    Romun icinde var adamdan istedim bos vaktim falan yok dedi salladi beni
    Tus takimi mavi falan

• quote:

kartın içindeki exeleri pc takmadan telefondan dosya yöneticisi ile tek tek sil
    pc kartı bağlamışsan virus pcnede bulaşmıştır haberin olsun diğer HDD gizli konumdadır veya her an bulaşabilir bu virusu yazanın allah belasını versin :P
    birde kartındaki klasörler System Klasörü olmuştur bunu çözmek için nette anlatımlar var klasörleri geri normal izinlerine çevirmen gerekir
    uygulama içinde menuyu düzenleyerek istediğin uygulamaların yerini ayarlayabilirin menuye girince kare gibi olan yere tıklayıp ikonları istediğin şekilde sırala

Eyvallah hocam.
  • Orochi reyiz final sürümü ben yeni yükledim güzel olmuş. Alet yağ gibi akıyo ama benim şarja çözüm bulamadım. ??
    Yardım ediver.
  • ParanoidAndroid kullanan var mı hiç? 2.52'sini yüklemeyi düşünüyorum. cm10 stabil olana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Orochi reyiz final sürümü ben yeni yükledim güzel olmuş. Alet yağ gibi akıyo ama benim şarja çözüm bulamadım. ??
    Yardım ediver.

şarjın Benle Alakası Yok :) Kernel İle Alakalı kerneli Değiştir KRSH V2 veyada Rage 3.2 Kullan
    birde XDA da gördüm baya popüler olmuş Mesa v2 deneyebilirsin

kernel değiştirmeden önce Bataryayı bitirp kapalı şekilde full şarj edip dene ben şuan Stock Kernelsiz 587 rom kullanıyorum 2.5 günü gördüm :P

quote:

quote:

quote:

quote:

Tus takimi mavi falan

arama ekranını RİSE OF WALKMAN FİNAL sürümünde alabilirsin Bende aradım buldum ama sorun çıkardı Final sürümündeki işe yarıyor
    bu apkları alıcaksın

ContactsImport
    Phonebook
    SemcContactsProvider
    SemcPhone
    SemcTelephonyProvider

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_Horror

ParanoidAndroid kullanan var mı hiç? 2.52'sini yüklemeyi düşünüyorum. cm10 stabil olana kadar.

paranoid CM tabanlıdır yanlış değilsem 9.1 veya 10 tabanlıydı CM den pek bir farkı yok sadece yapan eleman bir kaç farklı mod ekliyor
    CM10 tam oturması baya alır ancak
    FXP141 veya 142 dene en sorunsuz olanlar bunlardı ama benim kendi görüşüm Hız olarak Stock veya Stock tabanlı Custom romlar daha iyi
    hem Uygulama uyumluluğu olsun hemde Stabillik için en sağlamı ama Zevk senin bende Cm baya kullandım ama Hataları Çok
    Yinede CM kullanıcam Diyorsan 9 veya FXP 9.1 dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 1 Kasım 2012; 1:43:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Orochi reyiz final sürümü ben yeni yükledim güzel olmuş. Alet yağ gibi akıyo ama benim şarja çözüm bulamadım. ??
    Yardım ediver.

şarjın Benle Alakası Yok :) Kernel İle Alakalı kerneli Değiştir KRSH V2 veyada Rage 3.2 Kullan
    birde XDA da gördüm baya popüler olmuş Mesa v2 deneyebilirsin

kernel değiştirmeden önce Bataryayı bitirp kapalı şekilde full şarj edip dene ben şuan Stock Kernelsiz 587 rom kullanıyorum 2.5 günü gördüm :P

quote:

quote:

quote:

quote:

Tus takimi mavi falan

arama ekranını RİSE OF WALKMAN FİNAL sürümünde alabilirsin Bende aradım buldum ama sorun çıkardı Final sürümündeki işe yarıyor
    bu apkları alıcaksın

ContactsImport
    Phonebook
    SemcContactsProvider
    SemcPhone
    SemcTelephonyProvider

quote:

ParanoidAndroid kullanan var mı hiç? 2.52'sini yüklemeyi düşünüyorum. cm10 stabil olana kadar.

paranoid CM tabanlıdır yanlış değilsem 9.1 veya 10 tabanlıydı CM den pek bir farkı yok sadece yapan eleman bir kaç farklı mod ekliyor
    FXP141 veya 142 dene en sorunsuz olanlar bunlardı ama benim kendi görüşüm Hız olarak Stock veya Stock tabanlı Custom romlar daha iyi
    hem Uygulama uyumluluğu olsun hemde Stabillik için en sağlamı ama Zevk senin bende Cm baya kullandım ama Hataları Çok

Hocam acaba bos bi vaktinde bunlari upload edermisin? Cunku telin int hizi dustu row u indiresiye sarj biter :D

• Beyler telefonu bir kere düşürdüm camı çatladı, kasasında da soyulmalar var. Tamiri 150 civarı bi paraya denk geliyor elden çıkarmayı düşünüyorum tekrar. Bu telefondan sonra alınacak hangi model müzik kalitesi ve kullanım kalitesi açısından pişmanlık yaşatmaz?

Desire C ve Desire X beatsaudio düşünüyorum, aratır mı WT19i yi?
  • quote:

quote:

ParanoidAndroid 2.52 acayip kastı ana ekrandan başka hiçbiryere giremedim. BeautySense yükledim öyle şansa şimdilik görüşüm şu ana kadar kullandığım en iyi rom her yönden tavsiye ederim. 4302 aldı 1.6ghz smartass'de stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky_Horror -- 1 Kasım 2012; 15:59:39 >

• Zevkler ve renkler Farklı Ben Stock takılıyorum şarj yönünden Çok iyi ama Yeni Modların hepsi Entegre ettim şekil oldu
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.