Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

Sorunun tam olarak ne oldugunu ayrintili yazarsan yardimci olabiliriz. Mesela hata mi aliyorsun hata aliyorsan ne yaziyor ya da nasil yukseltecegini mi bulamadin falan filan...

yok hata falan almıyorum. Pek bilmediğimden bir şeyin eksikliğinden mi kaynaklanıyor onu da bilemedim. işlemcinin frekans değerlerinde maksimum 1024 çıkıyor hata falan yok yani. Düşürebiliyorum hızı ama artmıyor.

Kernelden kaynaklıdır rage 3.0 ı yükle dikkat et bi oc li bi ocsiz versiyonu var

Peki hangisini yuklemeliyim farklarını bilmiyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunun tam olarak ne oldugunu ayrintili yazarsan yardimci olabiliriz. Mesela hata mi aliyorsun hata aliyorsan ne yaziyor ya da nasil yukseltecegini mi bulamadin falan filan...

yok hata falan almıyorum. Pek bilmediğimden bir şeyin eksikliğinden mi kaynaklanıyor onu da bilemedim. işlemcinin frekans değerlerinde maksimum 1024 çıkıyor hata falan yok yani. Düşürebiliyorum hızı ama artmıyor.

Kernelden kaynaklıdır rage 3.0 ı yükle dikkat et bi oc li bi ocsiz versiyonu var

Peki hangisini yuklemeliyim farklarını bilmiyorum da

al bunu yükle kardeş :) yükledikten sonra no-frills cpu control ile kolayca oc yapabilirsin(bana kalırsa yapma cünkü oc=fazla şarj yemek demek telefon 1ghz hayli hayli yetiyor)
    http://s2.dosya.tc/server20/Bu5DGl/rage_kernel_live_with_walkman.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 22 Ekim 2012; 11:57:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

al bunu yükle kardeş :) yükledikten sonra no-frills cpu control ile kolayca oc yapabilirsin(bana kalırsa yapma cünkü oc=fazla şarj yemek demek telefon 1ghz hayli hayli yetiyor)
    http://s2.dosya.tc/server20/Bu5DGl/rage_kernel_live_with_walkman.zip.html

tamam sağol :)) fazla şarj konusunda haklısın tabi de bende her zaman yükseltmiyorum mesela asphalt falan oynarken hız bildiğin fark ediyor, onun gibi şeyler için işte :)

• arkadaşlar size kötü bir haberim var

gpu oc yapmak istedim bi an ve araştırmaya koyuldum
    meğersem bizim adreno 205 oc desteklemiyormuş
    bunu ancak Live OC yöntemiyle yapabilirmişiz(tabi kernelin desteklemesi gerekiyor)
    ve malesef bizim rage kerneller desteklemiyor... destekleyen kernel biliyor musunuz
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1853669

Performans artışı sağlamak isteyenler incelesin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsscorps

quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

quote:

Orijinalden alıntı: allien72

quote:

Orijinalden alıntı: gsscorps

selam,
    orjinal rom kullanmaya devam eden arkadaşlara müjde... Konuşurken kulağınızın hoparlöre basıp herkesin sizi dinlemesi olayı bitti... İşte çözümü :
    HD caller ID bu programı android marketinden indirebilirsiniz. bedava bir program. pek çok ayar imkanı da sunuyor. ben kısa mesaj ile ilgili olan kısmı iptal ettim. çağrılarım yeni bir arayüz ile istediğim açma kapama (ikonu sürükleyerek yada tek basımla) butonları ile yapabiliyorum. hoparlör ve diğer detayları ister gizliyorum istersem ekranın alt kısmında çıkmasını sağlayabiliyorum. oh be... rahatladım :) herkese geçmiş olsun....

Çok teşekkür ederim bilader, Valla ilaç gibi geldi bu program. Herkese bilgisayar gibi tlfnum var demek istiyordum ama sırf bu konuşurken hoparlör açılmasından, ses kesilmesinden demek gelmiyordu içimden. İşte bu formun en güzel yanı da bu....

Aaa cidden benim de işimi gördü. Artık mikrofon kapanmasına, hoparlör açılmasına son.

iyi sevindim...
    pek çok kişinin işine yaramış :)
    pek bi mutlu oldum :)
    daha güzelini bulursam buradan bildiririm. telefon çalınca açsak bile (1sn olmasa da) yarım saniye bir tereddütlük oluyor ama ciddi derece problemi çözüyor.
    çağrı geliyor gibi sahte çalma numarası yapan program ve sessiz bir odada bile olsanız lokantada, alışveriş merkezinde, istasyonda ve bunun gibi mekanlarda gibi gösteren arka fon seslerine sahip program işinize yararmı :P hehe

Arkadaşlar,
    daha önceden tavsiye ettiğim HD Caller ID isimli program bir süre sonra tam sürüme geçin diyerek rahatsız ediyor. bende araştırdım. bu problemi yaşamayacağınız farklı bir program daha buldum. adı Ultimate call Screen. aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. boşlukları siliniz.

http://www.apk mania.co/2012/08/ultimate -call-screen- hd-pro-v700- apk.html

Bu programla çağrı gelme ve çağrı yapma ekranında farklı bir görünüm elde edebileceksiniz. hoparlörün yanlışlıkla kulağınıza deyip aktif hale gelmesi ve herkesin o anda görüşmenizi dinlemesi problemini çözmüş olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsscorps -- 23 Ekim 2012; 17:12:10 >

• quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1853669

Performans artışı sağlamak isteyenler incelesin:)

yapmayın arkadaslar bosverin benim telefonu göçertti apps2sd...romu yeniden yüklemek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

WT19i kullanan lar dikkatli olsun :)

sahibinden.com'a satılığamı çıktı şimdi bu telefon :)))
  • arkadaslar gb mi iyi ics mi iyi jb mi iyi
    aradıgım unsurlar sarj ve stabilite
  • quote:

arkadaslar gb mi iyi ics mi iyi jb mi iyi

Jelly Bean nasıl nerden kurarız hocam? Ve siz hangi romu kullanıosnz? Bende hala rise of walkman var ve telefon bootloader'ı açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

arkadaslar gb mi iyi ics mi iyi jb mi iyi

Jelly Bean nasıl nerden kurarız hocam? Ve siz hangi romu kullanıosnz? Bende hala rise of walkman var ve telefon bootloader'ı açık

bende x-walkman ultimate var gb romu.xda-developers sitesinde vardır jb

• xda'da bizim telefon ne diye geçiyor ya da ayrı bir başlığı yok sanırım?
  • quote:

xda'da bizim telefon ne diye geçiyor ya da ayrı bir başlığı yok sanırım?

aynen yok xperia mini pro ray falan olan yerde
  • quote:

quote:

Ya da GB orjinal roma geri mi dönsem? Veya sony'nin çıkardığı official ics rom nasıl? Rootlu falan kullanmak için?

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 24 Ekim 2012; 19:50:00 >
  • quote:

quote:

quote:

Ya da GB orjinal roma geri mi dönsem? Veya sony'nin çıkardığı official ics rom nasıl? Rootlu falan kullanmak için?

gb dön x-walkman rom kur.cihaz iyi benim şuan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gb dön x-walkman rom kur.cihaz iyi benim şuan.

Pil süresi hoş değil ics'de yoksa güzel cihaz:)

• Arkadaşlar bugün CyanogenMod10 jelly bean romunu ayrıntılı olarak eksilerini ve artılarını ele aldım yarında Hem orochi'nin romunu([ROM: GB WT19i] X-WALKMAN ULTIMATE) ve CyanogenMod9.1 sürümünün artılarını eksilerini yazıcam. İnşallah yardımcı olabilirim merak eden arkadaşlara.

Buradan bakabilirsiniz.http://www.bilisimdehayat.com/2012/10/freexperia-cyanogenmod10-live-with-walkmanjelly-bean-inceleme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohan12 -- 25 Ekim 2012; 1:22:18 >
  • quote:

Arkadaşlar bugün CyanogenMod10 jelly bean romunu ayrıntılı olarak eksilerini ve artılarını ele aldım yarında Hem orochi'nin romunu([ROM: GB WT19i] X-WALKMAN ULTIMATE) ve CyanogenMod9.1 sürümünün artılarını eksilerini yazıcam. İnşallah yardımcı olabilirim merak eden arkadaşlara.

Buradan bakabilirsiniz.http://www.bilisimdehayat.com/2012/10/freexperia-cyanogenmod10-live-with-walkmanjelly-bean-inceleme/

Hemen inceliyorum sagolun.

• bu sefer iyi dayandı şarj :)
    http://db.tt/Ab1aAd51

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin.

Hocam görüntü bu şekilde.Sanırım dosya hatalı.

Aynı hatayı bende alıyorum bir türlü yükleyemedim.
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.