Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

arkadaşlar benim telefon birini ararken ya da biri beni aradığında açtığımda birden komple kapanıyor. var mı aranızda böyle bir sorun yaşayan? 2.3.4 kullanıyorum. acaba son sürüme mi güncellesem ne dersiniz o daha mı iyi?

yükleme sakın ama senin telefonun yazılımı 0 lama vakti gelmiş hacı bence tekrardan 2.3.4 flashla.

telefon kapanmıyor fakat arama yaparken ekran kararıyor ve ardından ana ekrana dönüyor.

bendeki komple kapanıyordu. neyse ki o sorun kendi kendine geçti. 2.3.4 e devam
    bu arada bizim telefonlar jelly bean güncellemesi alacak mı acaba

• iyi geceler lww kullanıcıları birkaç sorum olacak cevaplarsanız memnun kalırım lww kullanıcısıyım ve inanılmaz derecede bilgisizim :) birde telefon aldığım gün gibi root güncelleme hiçbişey yok
    1. Telefonun şarjı 15 saat gidiyor ama sürekli whatsapp kullanıyorum nerdeyse 15 saat birde telefonu şarja takıp uyuyorum dolmuş olsa bile ben uyurken çıkarma şansım olmuyor acaba normal midir task killer programı kullanmıyorum
    2. ics güncellemesi yapmalı mıyım şarja ve kullanıma etkisi nedir fotoğraf çekme kalitesinin düştüğü yazılmış başlıkta çok mu kötü ki ben çok memnunum telefonun çektiği fotoğraflardan özellikle gündüz fotoğrafları iyi ışıklı fotoğraflar çok harika beni tatmin ediyor yani çok mu bozulmuş
    3.ics güncellemesini yaparsam eskiye dönemezmişim sony nin sitesinde yazıyor ama forumda dönen arkadaşlar var kafam karıştı
    4.daha güçlü bir batarya alırsam yada ne kadarlık bir batarya almalıyım ki şarj sorunum çözülebilsin

cevaplarsanız yada cevaplarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: buttslammer

iyi geceler lww kullanıcıları birkaç sorum olacak cevaplarsanız memnun kalırım lww kullanıcısıyım ve inanılmaz derecede bilgisizim :) birde telefon aldığım gün gibi root güncelleme hiçbişey yok
    1. Telefonun şarjı 15 saat gidiyor ama sürekli whatsapp kullanıyorum nerdeyse 15 saat birde telefonu şarja takıp uyuyorum dolmuş olsa bile ben uyurken çıkarma şansım olmuyor acaba normal midir task killer programı kullanmıyorum
    2. ics güncellemesi yapmalı mıyım şarja ve kullanıma etkisi nedir fotoğraf çekme kalitesinin düştüğü yazılmış başlıkta çok mu kötü ki ben çok memnunum telefonun çektiği fotoğraflardan özellikle gündüz fotoğrafları iyi ışıklı fotoğraflar çok harika beni tatmin ediyor yani çok mu bozulmuş
    3.ics güncellemesini yaparsam eskiye dönemezmişim sony nin sitesinde yazıyor ama forumda dönen arkadaşlar var kafam karıştı
    4.daha güçlü bir batarya alırsam yada ne kadarlık bir batarya almalıyım ki şarj sorunum çözülebilsin

cevaplarsanız yada cevaplarınız için teşekkür ederim

Sarj suresi normal hatta iyi bile.
    Ics daha cok sarj yer ve kasıntıdır.
    Donulebiliyor icsden gbye.
    Daha guclu bi bataryası yok galiba. Ebaydakiler fake imiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benim bir sorum var internetten mp3 indirmek istediğimde walkmane yönlendriyor şarkıyı çalıyor ama telefona kaydetmiyor telefona kaydetmesini nasıl sağlayabilirim mp3leri? Alıntı ile cevaplarsanız memnun olurum tşkler şimdiden

• hocam çok teşekkür ederim cevaplar için ics ye geçme diyorsunuz yani batarya da almayayım :) çok mu fazla şarj yer acaba ics çok merak ediyorum aslında ama ne yapsam ki
  • WT19i kullanan lar dikkatli olsun :)

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►
  • Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. se walkman live telefonumu düşürdüm ve camı kırıldı. iç ekranda sorun yok dokunmatikte hala işliyor ama. ön cam tamamen çatlaklar içerisinde.. bunu değiştirmek için kasasını nereden temin edebilirim ya da elinde olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeverNova

Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. se walkman live telefonumu düşürdüm ve camı kırıldı. iç ekranda sorun yok dokunmatikte hala işliyor ama. ön cam tamamen çatlaklar içerisinde.. bunu değiştirmek için kasasını nereden temin edebilirim ya da elinde olan var mı?

Oncelikle gecmis olsun. Ebayda bulunabilir.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. se walkman live telefonumu düşürdüm ve camı kırıldı. iç ekranda sorun yok dokunmatikte hala işliyor ama. ön cam tamamen çatlaklar içerisinde.. bunu değiştirmek için kasasını nereden temin edebilirim ya da elinde olan var mı?

Sagolasın kimsenin başına gelmez inşallah. resmen depresyona girdim ebay ingilizce oldugu için birşey anlamadım açıkçası türk sitelerindede bir ize rastlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: buttslammer

hocam çok teşekkür ederim cevaplar için ics ye geçme diyorsunuz yani batarya da almayayım :) çok mu fazla şarj yer acaba ics çok merak ediyorum aslında ama ne yapsam ki

Çok şarj yer ve eğer rom'lu bir ics kullanmazsan ics çok ama çok kasıyor kafayı yiyorsun çok rahatsız edici açıkçası. Yukarıda da sormuşsun ics den jb nasıl geçilir kafam karıştı gibisinden ek program sayesinde ve orochi'nin anlatımı sayesinde geri dönebilirsin jb'de...
  • quote:

quote:

quote:

Sagolasın kimsenin başına gelmez inşallah. resmen depresyona girdim ebay ingilizce oldugu için birşey anlamadım açıkçası türk sitelerindede bir ize rastlayamadım.

Uzulmeye gerek yok olan olmus.

Garantide parasıyla degisirler sanırım. Pc gecince kasa linklerini atarım sarjım bitmek uzere.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Garantide parasıyla degisirler sanırım. Pc gecince kasa linklerini atarım sarjım bitmek uzere.

Çok sagolasın hocam ilginden dolayı. bekliyorum.

• Arkadaslar ben suan cm10 u kullaniyorum ve gayette memnunum ama oyunlarda fark ettim ki sag ve sola cevirme sensorleri cok zayif gec donuyor bunu nasil duzeltebilir miyim?

Duzeltebilirsem nasil?

• Beyler benim telefonda rise of walkman final vardı sonra ben iki gün önce telefonu gb'nin sonu 58li surumune döndürüp orochi'nin yayınladığı bi mesaja göre rootladim ama bir şeyi eksik yaptım galiba işlemci hızını asirtamiyorum bi yardım etseniz?

• sony ericsson live sound (mh1) kulaklığın ses tuşları ve mikrofonu ics de çalışıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

Beyler benim telefonda rise of walkman final vardı sonra ben iki gün önce telefonu gb'nin sonu 58li surumune döndürüp orochi'nin yayınladığı bi mesaja göre rootladim ama bir şeyi eksik yaptım galiba işlemci hızını asirtamiyorum bi yardım etseniz?

Sorunun tam olarak ne oldugunu ayrintili yazarsan yardimci olabiliriz. Mesela hata mi aliyorsun hata aliyorsan ne yaziyor ya da nasil yukseltecegini mi bulamadin falan filan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

Sorunun tam olarak ne oldugunu ayrintili yazarsan yardimci olabiliriz. Mesela hata mi aliyorsun hata aliyorsan ne yaziyor ya da nasil yukseltecegini mi bulamadin falan filan...

yok hata falan almıyorum. Pek bilmediğimden bir şeyin eksikliğinden mi kaynaklanıyor onu da bilemedim. işlemcinin frekans değerlerinde maksimum 1024 çıkıyor hata falan yok yani. Düşürebiliyorum hızı ama artmıyor.
  • çok teşekkür ederim cevap için sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

yok hata falan almıyorum. Pek bilmediğimden bir şeyin eksikliğinden mi kaynaklanıyor onu da bilemedim. işlemcinin frekans değerlerinde maksimum 1024 çıkıyor hata falan yok yani. Düşürebiliyorum hızı ama artmıyor.

Kernelden kaynaklıdır rage 3.0 ı yükle dikkat et bi oc li bi ocsiz versiyonu var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sagolasın hocam ilginden dolayı. bekliyorum.

http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Screen-White-Tools-for-Sony-Ericsson-Live-with-Walkman-WT19i-BVLT366-/180999304700?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a246635fc

http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Panel-Glass-Sony-Ericsson-WT19-WT19i-Live-with-Walkman-/170731689987?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c066d803

dostum kasa bulamadım ama sanırım ön cama bunlar takılıyor

sen gene bi servise yolla parasıyla yaptırmak istiyorum falan de yada bi fiyat öğren

arkadaslar bu bataryalar orjinal midir?

http://www.ebay.com/itm/2pcs-New-EP500-Battery-USB-Charger-For-Sony-Ericsson-WT19i-WT19a-WT19-akku-/270922457447?pt=PDA_Accessories&hash=item3f143ca167

edit:*replikaymıs sanırım.altında yazıyor*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 22 Ekim 2012; 10:23:35 >

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.