Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melcom

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin.

Hocam görüntü bu şekilde.Sanırım dosya hatalı.

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►►

Aynı hatayı bende alıyorum bir türlü yükleyemedim.

http://www.mediafire.com/?dd42d6i6piky1yf Buradaki kernel'i mi denedin? Denemediysen bu kerneli dene sorun devam ederse söylersin ayrıntılı video çekerim bu arada bu romu yüklemeden önce bir kaç mesaj önce bu rom'u ayrıntılı şekilde inceledim bakmanı tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

quote:

quote:

http://www.mediafire.com/?dd42d6i6piky1yf Buradaki kernel'i mi denedin? Denemediysen bu kerneli dene sorun devam ederse söylersin ayrıntılı video çekerim bu arada bu romu yüklemeden önce bir kaç mesaj önce bu rom'u ayrıntılı şekilde inceledim bakmanı tavsiye ederim...

Aynı kerneli yükledim sorun kernelde değilmiş. Bu hatayı alan arkadaşalr önce Cyanogen 9 yüklerler ve daha sonra Cyanogen 10 a geçerlerse sorun çıkmıyor. Az önce denedim ve bu yolla kurabildim.

İncelemeni okudum arkadaşım teşekkür ederim güzel bir yazı olmuş. Fakat incelediğin 2 sayfa önceki FXP139.. mu yoksa şuan yayınlanan FXP142.. olan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

bu sefer iyi dayandı şarj :)
    http://db.tt/Ab1aAd51

3gün bir saat nedir ya... 1 gün dayansa satma düşüncelerimin hepsini silicem kafamdan.. ama yoğun kullanırım o ayrı :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı kerneli yükledim sorun kernelde değilmiş. Bu hatayı alan arkadaşalr önce Cyanogen 9 yüklerler ve daha sonra Cyanogen 10 a geçerlerse sorun çıkmıyor. Az önce denedim ve bu yolla kurabildim.

İncelemeni okudum arkadaşım teşekkür ederim güzel bir yazı olmuş. Fakat incelediğin 2 sayfa önceki FXP139.. mu yoksa şuan yayınlanan FXP142.. olan mı?

FXP142 incelemesi nerdeyse aynı sorunlar var 139 ile. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• ics ye geçtim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. şarjı daha iyi gitmeye başladı. wifi bağlanma süresi 1sn nin altına indi. görsellik arttı. çok bir değişiklik yok. kamera eskiden fotoğraf çekince bir foto 600 küsur yer kaplardı. şimdi 1.5 mb yi geçiyor. swype klavye kalktı. screen shot ta kalkmiş. güzel bir rehber uygulamasi vardı o da yok artık. eskiden çalışan oyunlardan şimdi atıyor. android 4 uyumsuz sanırım. görüntülü konuşma da gelmedi zaten. şimdi ben geri orjinal gb ye nasıl dönebilirim? biri yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu sattıgım kişi mortal kombat çalıştırmıyor bu diye geri gönderdi telefonu :) arkadaşlar hala lww almak isteyen varsa özel mesaj ile ulaşabilir. ciddi ciddi almak isteyen olursa kolaylık göstereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

küçük Değişiklikler yapmışlar

Dış Ses aynı
    SMS ledi çalışmıyor
    Kamerada Video Çekiminde Düzelme var
    Menu geçişleri hızlı
    yeni uygulama ve widget yok
    Baseband 77 yükseldi
    kernel aynı
    walkman aynı
    ana ekran menu düzeni aynı
    Rehber ve aramaya hızlı Giriyor

Benim için Fark Yapıcak Bir şey Yok GB ye Geri Dönüyorum :P

dış ses derken 2 hoparlorden gelen ses ics geçince düşüyormu.
    ahize nin sesi düşük mu geliyor. bunun çözümü yarmı (çihaza root yapmadan)
    birde live sound MH1 kullanıyorum bazı sitelerde kulaklığın mikrofon ve ses tuşlarının ics çalışmadığı yazıyor. ics livesound denyedinizmi yada deneyen varmı.
    kulaklık ses kalitesinde, ses yüksekliğinde ve walkmen programında bir değişiklik varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

telefonu sattıgım kişi mortal kombat çalıştırmıyor bu diye geri gönderdi telefonu :) arkadaşlar hala lww almak isteyen varsa özel mesaj ile ulaşabilir. ciddi ciddi almak isteyen olursa kolaylık göstereceğim.

Zamanında ciddi ciddi almak istemiştim ama cevap bile vermediniz.
  • selamın aleyküm

arkadaşlar benim bir sorum var;

ben şimdi marketten bi kaç (yani yaklaşık 5-6 sayfa ) prog. oyun vs. indiriyorum. ve sürekli "depolama alanı az" bildiri gelip, indirdiğim işlemleri kesiyor. elimde 16gb kart var ve yarısı bile dolu değil. bu indiridklerimi karta nasıl kurabilirim? hem güncelleme yaparken kaybolma olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem91

selamın aleyküm

ben şimdi marketten bi kaç (yani yaklaşık 5-6 sayfa ) prog. oyun vs. indiriyorum. ve sürekli "depolama alanı az" bildiri gelip, indirdiğim işlemleri kesiyor. elimde 16gb kart var ve yarısı bile dolu değil. bu indiridklerimi karta nasıl kurabilirim? hem güncelleme yaparken kaybolma olmaz.

aleyküm selam,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=tr Bu program senin işini görür. Nasıl çalışdığını felan anlatmayayım nasıl olsa türkçe.

• quote:

quote:

selamın aleyküm

aleyküm selam,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=tr Bu program senin işini görür. Nasıl çalışdığını felan anlatmayayım nasıl olsa türkçe.

sağolasın dostum. alıntıyı görrü görmez indirdim. denemek için beklettim seni kusura bakma. indirdim ama bi çok prog. (43 tane) taşınamaz diyerek taşıyamadı. üstelik programlar da brnim indirdiğim programlar.

ena azından senin sayende nerde nasıl arıyacağımı buldum :D önerilen prog. var sol altta. onlara bakıyorum şimdi

• quote:

quote:

quote:

selamın aleyküm

aleyküm selam,

sağolasın dostum. alıntıyı görrü görmez indirdim. denemek için beklettim seni kusura bakma. indirdim ama bi çok prog. (43 tane) taşınamaz diyerek taşıyamadı. üstelik programlar da brnim indirdiğim programlar.

ena azından senin sayende nerde nasıl arıyacağımı buldum :D önerilen prog. var sol altta. onlara bakıyorum şimdi

Tam yardımcı olamamışız ama sen halletmişsin anlaşılan

Bu arada millethttp://www.bilisimdehayat.com/category/android/oyunlar/ Bu sitede oyun arşivimi yayınlıyorum. Şimdilik az biraz oyun var ama bugünde dahil olmak üzere hergün oyun yüklemeye devam edicem. Arada uygulamada paylaşıcam bakarsınız artık. Hergün girin siteye hergün yeni bir oyun görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

telefonu sattıgım kişi mortal kombat çalıştırmıyor bu diye geri gönderdi telefonu :) arkadaşlar hala lww almak isteyen varsa özel mesaj ile ulaşabilir. ciddi ciddi almak isteyen olursa kolaylık göstereceğim.

hocam herkes ciddiyim diyor ama işte karşılaştıgım durumu görüyorsunuz. adam mortal kombat çalıştırmıyor vazgeçtik diye geri gönderdi telefonu.
  • quote:

quote:

quote:

hocam herkes ciddiyim diyor ama işte karşılaştıgım durumu görüyorsunuz. adam mortal kombat çalıştırmıyor vazgeçtik diye geri gönderdi telefonu.

umarım imeisine bişi yapmamışlardır
    veya parçalarına

• şu romu deneyen oldu mu?
    sanırım bootloader kilidi açılmadan da yüklenebiliyormuş? yoksa yanlış mı anlamışım?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32411696#post32411696

• quote:

şu romu deneyen oldu mu?
    sanırım bootloader kilidi açılmadan da yüklenebiliyormuş? yoksa yanlış mı anlamışım?

daha doğrusu bazı romlardan bootloader kilidi açık veya kapalı olmasına göre farklı kurulumlar var.
    artık bootloader kilidi açmaya gerek yok mu? yani garanti açısından bir problem olmadan rom yüklenebilcek mi?

• quote:

şu romu deneyen oldu mu?

2.1 sürümü için kilidi hem açık hem de kapalı telefonlar için diyor.

Henüz inceleyen olmadı herhalde forumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohan12 -- 28 Ekim 2012; 0:12:01 >
  • konudaki rom Stock tabanlıdır Bootlaoderi kapalı şekilde atılabilir tek farkı şu olur
    romu kullandığınız kernelin özellikleri aktif olmaz

romu kullanmak için ICS 587 sürümüne geçip telefonu rootlayın daha sonra benim rom root anlatımındaki Xrecovery Programı ile veyada marketten X-part programını kullanarak cihaza CWM clock work mod recovery yükleyip konuda locked bootloaderler için yazılmış yönergeleri uygulayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

quote:

quote:

umarım imeisine bişi yapmamışlardır
    veya parçalarına

adamın çalıştıgı iş merkezinin bulundugu ilçede 2 tane polis arkadaşım var. öyle bi şey yaptıysa ki sanmam çok canını yakarım 3 5 kuruş için değmez falan demem

• Hafıza kartımdaki klasörler exe şeklinde gözüküyor format atıyorum yine klasör açınca sorun çıkartıyor. Bilgisayarda virüs var diyicem ama harıcı hardisk'de böyle bir problem yok. Birde telefonu bilgisayara bağlayınca hafıza kartındaki uygulamaları menüde en sona atıyor bunu nasıl düzeltebilrim.
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.