Şimdi Ara

Sony Ericsson Neo'mu yoksa HTC Desire C' mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar. Bır telefon almayı dusunuyorum su anda nokıa e72 kullanıyorum. Benım telefonumu verıp yerıne sony erıcsson neo yada desıre c almayı dusunuyorum.aklımda bu ıkı telefon var ama artılarını ve eksılerını bılmıyorum. 700 ıle 800 lıra cıvarında butcem var. Sızce hangısını tercıh etmelıyım? Bana yardımcı olabılır mısınız? Bır de varsa tavsıye edebılecegınız baska bır model onerılerınıze acıgım. Sımdıden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLiJa SeBuS

Arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar. Bır telefon almayı dusunuyorum su anda nokıa e72 kullanıyorum. Benım telefonumu verıp yerıne sony erıcsson neo yada desıre c almayı dusunuyorum.aklımda bu ıkı telefon var ama artılarını ve eksılerını bılmıyorum. 700 ıle 800 lıra cıvarında butcem var. Sızce hangısını tercıh etmelıyım? Bana yardımcı olabılır mısınız? Bır de varsa tavsıye edebılecegınız baska bır model onerılerınıze acıgım. Sımdıden tesekkurler.

Benim tercihim herzaman hTc den yana ama desire c yi pek tutmuyorum 700-800 bütçe varsa hTc desire z yi araştır bence 800 mhz işlemci hızı 14.4 internet gezinme hızı bu oldukça yüksek,3.7 ekran boyutu fziksel klavyesi var. ebnce hTc desire z al derim ama ihtiyaçlarını söylersen sana daha uygun bir telefon bulabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.