Bildirim
Sony Ericsson p950
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eeee ne bu şimdiii -
bilgi paylaşımı, yenilik haberi ve benzeri tanımlar yapılabilir -
yani kardeş bir açıklama yazsaydın diyorummm.... -
beğenmedim -
Yetersiz resimler daha çok prototip bir ürüne benzemesine neden oluyor. Ürünün son hali bu değilmiş gibi. -
+1 bu ne bişe anlamadım ne resim nede başka bişey var
quote:
Orjinalden alıntı: ozogul4
beğenmedim
-
Walla symbian olduktan sonra isterse 1 ghz islemci olsun oyuncaktandan oteye gidemez.
Tipide kotu ayrica. hem essek kadar para isterler ona. Onun yerine i-mate PDA2k alirim babalar gibi kullanirim.. -
Walla symbian olduktan sonra isterse 1 ghz islemci olsun oyuncaktandan oteye gidemez.
Tipide kotu ayrica. hem essek kadar para isterler ona. Onun yerine i-mate PDA2k alirim babalar gibi kullanirim.. -
Niyeki symbian dada divx,oyun,java,resim,program,internet,wi-fi,bt,infrared,word,excel var. -
sen windows mobile kullanmamaışsın anlaşılan, onun için ne desem boş yane...
quote:
Orjinalden alıntı: muhammedda
Niyeki symbian dada divx,oyun,java,resim,program,internet,wi-fi,bt,infrared,word,excel var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X