Şimdi Ara

Sony Ericsson P990i ile ilgili herşey(Tartışma,Oyun,Program,Tema vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar p990i uyumlu program,oyun,tema vb şeyleri burda paylaşalım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: x3

http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-p990p990i-themes/1/

http://www.zedge.net/themes/809/sony-ericsson-p990-themes/

http://www.mobile88.com/cellphone/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-P990i/themes.asp

işte işinize yarayacak birkaç site.Tema,oyun vs buradan temin edebilirsiniz
    yeni konu açıcana p1 w960 g900 w950 m600 yada p990 konularını güncelleyebilirdin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: rezalet forum

yeni konu açıcana p1 w960 g900 w950 m600 yada p990 konularını güncelleyebilirdin ;)

Alıntıları Göster
    Genelde karışık verilmiş konular bende sadece program,tema vb uygulamaları paylaşmak amacıyla açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3 -- 15 Mart 2010; 19:39:17 >
  • quote:

Genelde karışık verilmiş konular bende sadece program,tema vb uygulamaları paylaşmak amacıyla açtım

bu tarz bi başlık benimde vardı o konularda paylaşman daha yararlı oluca için dedim bu konuyuda takip et her türlü çabana ragmen arka sayfalara düşücek zaten ;)

forumdaki uıq3 kullanıcıları seturkey.e gitti belkide son UIQ3 kullanıcılarından biride bendim ki bende p990ımı sattım gitti ve w960 dışında bi cihazlada geri dönmeyi düşünmüyorum zaten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezalet forum

quote:

bu tarz bi başlık benimde vardı o konularda paylaşman daha yararlı oluca için dedim bu konuyuda takip et her türlü çabana ragmen arka sayfalara düşücek zaten ;)

forumdaki uıq3 kullanıcıları seturkey.e gitti belkide son UIQ3 kullanıcılarından biride bendim ki bende p990ımı sattım gitti ve w960 dışında bi cihazlada geri dönmeyi düşünmüyorum zaten:)

Alıntıları Göster
    http://www. persian-forums.com/f75/

bu sitede uiq3ler için ne ararsan var zaten türklerde mevcut burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 16 Mart 2010; 15:40:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uraltay85

http://www. persian-forums.com/f75/

bu sitede uiq3ler için ne ararsan var zaten türklerde mevcut burada

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_9059151/mpage_104//tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

http://forum.donanimhaber.com/m_9059151/mpage_104//tm.htm

Alıntıları Göster
    merhaba p990i hakkında bilgi nerden edinebiliriz arkadaşalr
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecik06

merhaba p990i hakkında bilgi nerden edinebiliriz arkadaşalr

Alıntıları Göster
    Negibi bir bilgi arıyorsun?
  • quote:

Negibi bir bilgi arıyorsun?

Alıntıları Göster
    eywallah x3 cok saol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenji-uA

eywallah x3 cok saol :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bana P800 telefonum için ekran lazım, çok acil değil, bulabileceğim veya bildiğiniz bir yer varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostangel -- 14 Haziran 2010; 13:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostangel

arkadaşlar bana P800 telefonum için ekran lazım, çok acil değil, bulabileceğim veya bildiğiniz bir yer varmı.

Alıntıları Göster
    Telefon çıkması üzerinden uzun süre gectiği için bulmakta zorluk cekebilirsin.İnternetten bak diğer türlü zor bulursun.
  • quote:

Telefon çıkması üzerinden uzun süre gectiği için bulmakta zorluk cekebilirsin.İnternetten bak diğer türlü zor bulursun.

Alıntıları Göster
    Bu arada benim telefonumda bozuldu tamirde şuan,ilk gönderdiğimde yapamadılar bidaha gönderdim.Telefon resmen kafayı yedi kendi kendine kapanıp acılıyor,cagrı yapıyorum kilitleniyor,kulaklıgı takıyorum reset atana kadar görmüyor 2-3 kerede format atıldı ama değişen birşey yok neden olabilir acaba?

Galiba artık çöpe gitme zamanı geldi

• quote:

Bu arada benim telefonumda bozuldu tamirde şuan,ilk gönderdiğimde yapamadılar bidaha gönderdim.Telefon resmen kafayı yedi kendi kendine kapanıp acılıyor,cagrı yapıyorum kilitleniyor,kulaklıgı takıyorum reset atana kadar görmüyor 2-3 kerede format atıldı ama değişen birşey yok neden olabilir acaba?

Galiba artık çöpe gitme zamanı geldi

Alıntıları Göster
    kullandığın telefon p800 mü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostangel

kullandığın telefon p800 mü acaba?

Alıntıları Göster
    Hayır p990i.Ama artık kullanmıyorum tamir edilemedi 250 tl karşılığında se w995 verecekler.Ama garanti olsaydı para ödemek zorunda kalmayacaktım.Zaten işi buraya getirene kadar çok uğraştım bakalım hayırlısı.
    Ayrıca w995 kullanıcıları telefonlarından memnunlarmı? Yorumları bekliyorum
  • quote:

Hayır p990i.Ama artık kullanmıyorum tamir edilemedi 250 tl karşılığında se w995 verecekler.Ama garanti olsaydı para ödemek zorunda kalmayacaktım.Zaten işi buraya getirene kadar çok uğraştım bakalım hayırlısı.

Hocam ben P990İ kulllanıyorum,gayet de memnunum ama şimdi sıkıldım değişiklik olsun diye Xperia serilerinden bir tane alabilirim.Ya da Vivaz serilerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

quote:

Hocam ben P990İ kulllanıyorum,gayet de memnunum ama şimdi sıkıldım değişiklik olsun diye Xperia serilerinden bir tane alabilirim.Ya da Vivaz serilerinden

Alıntıları Göster
    Aslında vindows mobile işletim sistemine sahip cep bilgisayarlarından denenmek lazım.Daha güzel ve köklü bir değişiklik olur bence.

• quote:

Aslında vindows mobile işletim sistemine sahip cep bilgisayarlarından denenmek lazım.Daha güzel ve köklü bir değişiklik olur bence.

Alıntıları Göster
    ben birçok yere baktım ama zor gibi p800 için ekran arıyorum, olurya belki denk gelir satan olur.
  • Dogrusu p800 iyi dayanmis. Artik yeni telefon alma zamani gelmis.Yenisine saglik :)
  • quote:

Dogrusu p800 iyi dayanmis. Artik yeni telefon alma zamani gelmis.Yenisine saglik :)
    @ghostangel
    Asya Telekom..
    Ancak orada bulabilirsin... Bulabilirsen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.