Bildirim
Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
quote:
Orjinalden alıntı: celerm
USB Yes, v2.0
Mevcut SonyEricsson data portu üzerinden yapılan bağlantıyı kastediyor olma ihtimali yüksek.
bence de zaten miniUSB ya da microUSB derdi. -
quote:
quote:
USB Yes, v2.0
Mevcut SonyEricsson data portu üzerinden yapılan bağlantıyı kastediyor olma ihtimali yüksek.
Taktın sen de USB portuna Sana veriyorlar işte kendi kablosunu, ha standart kabloyu takmışsın ha kendi kablosunu.. Başka yerde kendi kablosunu bulamayabilirim diyeceksin; bulamazsanda hafıza kartına atarsın ya da Bluetooth ile atarsın artık ne yapalım
Arayüzünde PlayStation'ın XMB arayüzünden alıntılar da görüyoruz
Aslına bakarsanız kamerasındaki MP sayısı(abartısı) dışında bu cihazın daha iyisi piyasada dolu. Bizim genlerimizde geride olanı desteklemeye yönelik bir şeyler var. O yüzden bu heyecan
-
abooovvv sony ericsson ne yapmış öle...renoir.de yalan oldu x1de ben bunu beklerim arkadas :D tek sorun lens kapa gibi duruyor cepteeyken açılırmı o....
ama harbi dünden beri se.ye laf atanların yüzünü bunu gördüklerinde görmek isterim alın size paçavra n97
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 15 Şubat 2009; 23:10:49 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Figure
MP sayısı (abartısı) dışında bu cihazın daha iyisi piyasada dolu.
HD video kaydı varsa, bu cümleni geri almak zorunda kalabilirsin... -
quote:
quote:
quote:
USB Yes, v2.0
Taktın sen de USB portuna Sana veriyorlar işte kendi kablosunu, ha standart kabloyu takmışsın ha kendi kablosunu.. Başka yerde kendi kablosunu bulamayabilirim diyeceksin; bulamazsanda hafıza kartına atarsın ya da Bluetooth ile atarsın artık ne yapalım
Arayüzünde PlayStation'ın XMB arayüzünden alıntılar da görüyoruz
Aslına bakarsanız kamerasındaki MP sayısı(abartısı) dışında bu cihazın daha iyisi piyasada dolu. Bizim genlerimizde geride olanı desteklemeye yönelik bir şeyler var. O yüzden bu heyecan
bence yanılyorsun cihaz senin o bahsettiğin diğer aletlere göre çok hoş bir dizayna sahip
-
@wolverine55
O kısmı göreceli.
HD videodan umutlu olsam o sözü söylemezdim ama Sony Ericsson ve HD video..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 15 Şubat 2009; 23:19:03 > -
quote:
Orjinalden alıntı: _extreme_
quote:
MP sayısı (abartısı) dışında bu cihazın daha iyisi piyasada dolu.
HD video kaydı varsa, bu cümleni geri almak zorunda kalabilirsin...
Samsung Acme'de de HD video kaydı var deniliyor. Yarın belli olacak herşey.
quote:
buna katılırım işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 15 Şubat 2009; 23:20:12 >
-
Yine konferanstan tanıtım videosu:http://www.youtube.com/watch?v=qt0vnBcyXto -
quote:
@wolverine55
O kısmı göreceli.
valla video umurunda olmayanlardanım :D gerisi olsun fazla ses etmem :D -
quote:
Açıkcası kendi standartlarını takip edeceklerine herkesin takip ettiği standartları takip etmelerini tercih ederdim.
Örneğin hafıza kartı, MemoryStick, yanlış bilmiyorsam aynı kapasite ve hızdaki microSDHC'lerden çok daha pahalı oluyor, değil mi?
Sonra.. Niye sürekli yanımda cihaza özel kablo taşıyayım ki? Hangi arkadaşıma gidersem gideyim mutlaka mini/microUSB den en az biri çıkıyor, ikisinden biri varsa %50 şans demek, %0 dan iyidir. Ayrıca P990i'deki SE data portu ve Nokia'lardaki Pop-Port ile yaşadığım sıkıntıları anımsayınca, konnektör yerine jack yapıdaki arabirim bağlantılarını tercih etmem gayet anlayışla karşılanmalı.
Hafıza kartı microSD olmak zorunda olmasa bile, artık mobil cihazlarda normal USB girişleri ve 3.5/2.5 mm kulaklık girişleri standart oldu. Apple'a da kendi standartlarını oturtmaya çalıştığı için kızıyorum, SonyEricsson'a da.. Olan, farklı markaya terfi edince tonla aksesuarın elinde kaldığı biz kullanıcılara oluyor...
-
12.1mp ve Xenon'u 1 arada gördük.
Ayrıca 3.5" 16M ekran olduğu söyleniyor.
Bu cihazda eksik 1şeyler olmalı. -
quote:
quote:
Açıkcası kendi standartlarını takip edeceklerine herkesin takip ettiği standartları takip etmelerini tercih ederdim.
Örneğin hafıza kartı, MemoryStick, yanlış bilmiyorsam aynı kapasite ve hızdaki microSDHC'lerden çok daha pahalı oluyor, değil mi?
Sonra.. Niye sürekli yanımda cihaza özel kablo taşıyayım ki? Hangi arkadaşıma gidersem gideyim mutlaka mini/microUSB den en az biri çıkıyor, ikisinden biri varsa %50 şans demek, %0 dan iyidir. Ayrıca P990i'deki SE data portu ve Nokia'lardaki Pop-Port ile yaşadığım sıkıntıları anımsayınca, konnektör yerine jack yapıdaki arabirim bağlantılarını tercih etmem gayet anlayışla karşılanmalı.
Hafıza kartı microSD olmak zorunda olmasa bile, artık mobil cihazlarda normal USB girişleri ve 3.5/2.5 mm kulaklık girişleri standart oldu. Apple'a da kendi standartlarını oturtmaya çalıştığı için kızıyorum, SonyEricsson'a da.. Olan, farklı markaya terfi edince tonla aksesuarın elinde kaldığı biz kullanıcılara oluyor...
oda dogru ama sony.de bi aple.da birer dev kendi borularının ötmesini istiyorlar...
-
gerçekten çok güzel cihazmış -
2010 yılında ülkemize gelir. 2010 nun hangi çeyreğinde olur bilemem. Video kaydındada HD beklemiyorum çünkü sonyericsson. Samsungun modellerinden daha çok umutluyum açıkçası. Türk insanına değer veren şu anda bir Samsung var. Nokia ise tüm dünyada geriden geliyor artık. -
quote:
Orjinalden alıntı: m35
oda dogru ama sony.de bi aple.da birer dev kendi borularının ötmesini istiyorlar...
Kullanıcılar boykot edip tercih etmese bizim borumuz öter
Ama nerde...
Neyse, cihazın diğer özelliklerini gölgelemeyelim bu muhabbetlerle,
cihaz saydığımız eksiklerine rağmen cidden başarılı olacak bir cihaz. -
heyyyy!!!!
SONYERICSSON yeniden doğuyorrr -
Bunlar çok önceden planlanmış şeyler; yıllık takvim vs... "Kendimizi kurtaralım." diye son dk'da çıkartılmış şeyler değil. Çıkana kadar cihaz SE dağılabilirde.
Bu arada HD varsa -ki bilmiyoruz- OMAP3 gibi sağlam 1 işlemci vardır ya da olması lazım. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: m35
Kullanıcılar boykot edip tercih etmese bizim borumuz öter
Ama nerde...
Neyse, cihazın diğer özelliklerini gölgelemeyelim bu muhabbetlerle,
cihaz saydığımız eksiklerine rağmen cidden başarılı olacak bir cihaz.
aga öle deme sony protesto edilirmi yav:D ben sonysiz yapamicam bu gidişle cihaz bak şoktayım hala:D -
Dizaynı gerçekten güzel olmuş kamera konusunda zaten iyi bir firma bu konudada kendini geliştiriyor ama video kayıt konusu belirsiz umarım ondada yenilikler vardır, çok güzel ve iyi özellikleri olmasına rağmen şu anki bilgilere göre olağanüstü denilecek boyutta olmadığını düşünüyorum ama sonuçta başarılı ve çok talibi olabilecek bir tel gibi, Özellikle yurtdışında sektör oldukça hareketlenecek gibi, burdada firmaların yaklaşımlarına göre hareket olabilecek ancak, çok rahat gelir yada gelecek denen telleri bazen uzun süre göremiyoruz, umarım bundan sonra daha iyi olur ve bizdede aynı hareketlilik yaşanır sektör adına
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X