Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=tr&lc=tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Bu arada, cihazda MemoryStick yok.
    microSDHC var

Kapağın üzerinde yazan da o.
    Demek ki Xperia gibi bu cihazı da kendileri üretmediler

O zaman video çekimi de farklı olabilir

İnşallah...

XaPoX, evet ve bu kadar hızlı 1 şekilde.

• cihazın üretim aşamasında olduğu ve yakın zamanda çıkacağı kesin.s.e sadece bu cihaza odaklanmış olsa gerek tr sayfalarına bukadar hızlı bir şekilde eklenmesi çok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 16 Şubat 2009; 1:11:48 >
  • inşallah üretim dağıtımıda bu kadar hızlı olur.
    xperia ya c905e benzemez
  • Tr sitesine bile eklendigine göre yakın zamanda tanışacagız bu ürünle sony çalışmaya başladı sonunda İnş fiyatlarda cok ucuk olmaz
  • capacitive ekran,multitouch falan varmı acaba?
    262.000renkli se lerin 16m nokialardan iyi ekranı olduğı
    2mp se lenslerin 5mp lik n95ten iyi foto çektiğini düşünürsek dokunmatiği güzelse alınır bu cihaz.gerçi türkiyeye girme süresi x1 e benzerse o zamana kadar iphone v5 falanda cıkabilir :):)
  • Güzel cihaz,
    Tasarımı fazlası ile LG yi andırsada bu konuda fazla yapıcak bir şey yok malesef zira kullanılmayan tasarım kaldımı bilmem.Benim hoşuma gitmeyen bir kaç şey var :

- Apple bile inadından vazgeçti gerçek 3.5 kulaklık girişi kullanıyor.SE halen yanlışlarından ders almamış.
    - Cihazı şimdi tanıtıp sene sonuna ancak kör topal bir işletim sistemi ile çok limitli sayıdaki ülkede satışa çıkarabilirler (Bundan önceki tüm üst klas SE cihazlarında böyle oldu)
    Eğer bu gecikme işi halen devam eder ve sinir bozucu bir 'yavaşlıkta' cihaz söz konusu olursa SE son sadık kullanıcılarınıda Nokia ya kaptırabilir.Zira bu alanda Nokia SE nin önüne geçti.
  • Sanırım resistive muhtemelen multitouch da yok bunlar suan için iphone a özgü(öylede kalacak gibi hala kullanan yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 16 Şubat 2009; 1:27:50 >
  • Lütfen turi'ye telefon falan vermeyin Beni masrafa sokuyor durduk yere
  • Gerçekten kaliteli bir cihaz çıkarmış se gene hayırlı olsun şimdiden ancak millet başlamış gene atıp tutmaya bakıyorumda , bahaneler hazır "3.5 yok , video hd değil , mini usb yok vs ..." (bunlar arttırılır)

1- 3.5 tamam olsa güzel olurdu ancak 3 cmlik aparatlar var yarım parmak kadar bunu 2 liraya alır halledersiniz bu sorunu
    2- hd video, arkadaşım Filmmi çekeceksin cep telefonuyla? madem profesyonel takılacaksan alırsın bir profesyonel makine çekersin videonu.
    3- Mini usb demiş arkadaşlar( standart usb çıkışı ) e arkadaşım taşı yanında kablonu çok mu zor her şey ayağınıza gelmez allah aşkına herkesde var demişsin ne alakası var internet kafeye gidince oradadamı var o kablodan ? tabikide yok düşük bir ihtimal.

Bunlar tabikide bahaneler alacak adam tek tek bu sorunları yazdığım gibi en basitinden çözer bunlar sorun olsa zaten bu firma bunları düşünürdü bu kadar akılsız olmasa gerek SONY den bahsediyoruz her neyse yeter bu kadar şimdilik umarım zamanında ülkemize yeni cihazlarla beraber giriş yapar .

• cihaz çok güzel direkt 32 gb m2 destekli çıkıyor deniyor bir kaç forumda,ben 16 lık m2 bulsam w595 de deniycemde yok.
  • Böyle bir ürünün tutulmaması için üretilen bahaneler boşuna bencede..Tek merak ettigim yanı fiyatı 1500+ mı olur - mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 16 Şubat 2009; 1:52:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: perperek

cihaz çok güzel direkt 32 gb m2 destekli çıkıyor deniyor bir kaç forumda,ben 16 lık m2 bulsam w595 de deniycemde yok.

Arkadaşım k790 açtığına göre 16gb m2 yi w595 tabikide açar yeni cihaz sonuçta
  • cihazın boyutları: 111 x 54 x 15 mm
    ancak ağırlık ile ilgili henüz bir bilgi verilmemiş...
  • Boyutlar böyleyse harika olacak tşkler bilgi için
  • harbi atın intikamı olmuş
  • Hayret ki eksizsiz gibi olacak busefer, genelde en büyük eksik wifi olurdu.
  • gözel gözel

Sony Ericsson IDOU özellikleri
    NETWORK: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 900 / 2100
    BOYUTLAR: 111 x 54 x 15 mm
    EKRAN: 360 x 640 pixel, 3.5 inch 16M renkli TFT dokunmatik ekran (Accelerometer sensor)
    HAFIZA: microSD (TransFlash)
    DATA: GPRS: Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE: Class 10, 236.8 kbps
    3G: HSDPA, 3.6 Mbps
    HSCSD: Var
    WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
    Bluetooth: v2.0 with A2DP
    USB: v2.0
    KAMERA: 12.1 MP, 4256 x 2832 pixel, autofocus, xenon flash, video, video LED flash, ikincil VGA görüntülü konuşma kamerası
    DİĞER: GPS, A-GPS, geo-tagging, yüz ve gülümseme filtresi, MP3/AAC/MPEG4 player, Google maps, handsfree, RDS'li FM Radyo, Java MIDP 2.0

http://www.teknokampus.com/Sony.Ericsson.IDOU-h-773.asp

• quote:

Orjinalden alıntı: scarface_

harbi atın intikamı olmuş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.