Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnş yakın zamanda işlemcisi ve video özellikleri gün yüzüne cıkar...yav kafayımı yedim ne baktıkca bakasım geliyor icada
  • quote:

Orjinalden alıntı: dota

Gerçekten kaliteli bir cihaz çıkarmış se gene hayırlı olsun şimdiden ancak millet başlamış gene atıp tutmaya bakıyorumda , bahaneler hazır "3.5 yok , video hd değil , mini usb yok vs ..." (bunlar arttırılır)

1- 3.5 tamam olsa güzel olurdu ancak 3 cmlik aparatlar var yarım parmak kadar bunu 2 liraya alır halledersiniz bu sorunu
    2- hd video, arkadaşım Filmmi çekeceksin cep telefonuyla? madem profesyonel takılacaksan alırsın bir profesyonel makine çekersin videonu.
    3- Mini usb demiş arkadaşlar( standart usb çıkışı ) e arkadaşım taşı yanında kablonu çok mu zor her şey ayağınıza gelmez allah aşkına herkesde var demişsin ne alakası var internet kafeye gidince oradadamı var o kablodan ? tabikide yok düşük bir ihtimal.

Bunlar tabikide bahaneler alacak adam tek tek bu sorunları yazdığım gibi en basitinden çözer bunlar sorun olsa zaten bu firma bunları düşünürdü bu kadar akılsız olmasa gerek SONY den bahsediyoruz her neyse yeter bu kadar şimdilik umarım zamanında ülkemize yeni cihazlarla beraber giriş yapar .

Yıllarca Se kullandım ve bence en sağlam cep telefonu üreticisidir öncelikle...

Ancak müzik dinlemeyi seven biri olarak şu 1. maddeye hiç katılmıyorum: Dönüştürücü aparat kullanmaya kalktığında (O dandik 2 liralıklarla özellikle) ses kalitesi bariz şekilde düşüyor bu bir...

Hadi kullanmayalım aparat diyerek se orijinal dönüştürücüsüne cx300 taktık diyelim, cebinde bir tomar kablo ile gezmek zorunda kalıyorsun bu iki..

Dolayısıyla "hay allah" deyip isimleri hpm bilmemkaç diye başlayan, kendi orijinal kulaklıkları ile kullanmak zorunda kalıyorsun bu da üççç.

Neden Sennheiser vb gibi şahane şeyler varken sony ericsson retailinden çıkan dandik kulaklıkları kullanmak zorunda kalayım ki?

Ayrıca SE'nin orijinal çıkışları çok çabuk deforme olup kullanılmaz hale geliyor...

Sony kökenli bir markanın hayatımı bu kadar zorlaştırmaması gerektiğini düşünüyorum.

İşte bu yüzde 3.5 mm standart çıkış çok çok çok önemli bence.

Not: Neyseki Hikaru'ya lütfedip koymuşlar 3.5 mm çıkış.
    PS3 gibi bir konsol + Blueray + LittleBigPlanet gibi bir oyun yaratabilen bir firmanın 3.5 mm çıkış sorunu olması inanılmaz geliyor bana yaw....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 16 Şubat 2009; 3:17:55 >

• Bencede o cıkışı koymaları bile yakışmamış SE ye(klasik cıkışı) ama naparsın SE işte:) Sanırım yanında stereo kablosuz bi kulaklık verilir bu ürünle (artık verilmezse ayıp olur,o cıkışla müzik dinlenirmi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 16 Şubat 2009; 3:18:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Bencede o cıkışı koymaları bile yakışmamış SE ye(klasik cıkışı) ama naparsın SE işte:) Sanırım yanında stereo kablosuz bi kulaklık verilir bu ürünle (artık verilmezse ayıp olur,o cıkışla müzik dinlenirmi)

O da pilden yer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 16 Şubat 2009; 3:25:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

O da pilden yer :)

Onun sapı,bunun ipi,şunun çöpü telefon alamıycaz bu gidişleHepsinde bariz bişiler bilerek eksik bırakılıyor..kablo olmasında ben batarya gitsin razıyım bıktım o kablo karmaşasından
  • Ek Resimler...

Daha Detaylı Bilgi için Burayı takip Edinizhttp://www.sonyericsson.com/idou/

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!

• evet se den bu konuda bir cevap bekiyordum ve açıkçası güzelde gelmiş. ilk 12 mp bu mu oldu şimdi ? gerçi bana 2 olsun düzgün çeksin yeterde megolamanlar için 12 bile az gelecektir.

se firmasını hep sevmişimdir hatta abartılacak derecede hastasıyım. cihaz herşeyiyle güzel olmuşta işletim sistemi olsa iyiydi. 3.5 jack olayına takmışınız bence o kadar problem edilmemesi gerek sonuçta bunun için adamlar aparat üretecekler ve port gerekiyor sanırım. yada ürettiklerini herkes kullanmasın istiyorlarç

bugün evlilik yıldönümüm. se ile evli değilim ama iyi bir hediye oldu

bu arada bunun adı idou mu şimdi. adı idou olanın kod adı kimbilir nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 16 Şubat 2009; 9:50:44 >
  • Cihaz tek kelimeyle süper. Ama tek sevmediğim tarafı arkasında kamera çıkıntısı. C905 modelinde de var o çıkıntı. Telefonun dizaynı açısından hiç iyi olmamış bence. Arkası k850 modelinde olduğu gibi dümdüz olsa çok daha süper olurmuş kanımca.
  • işletim sistemi için symbian os diyor doğru mu bu ? nokia 5800 daki işletim sistemini birebir buna koymuşlarsa ben bu se nin anasını avradını .......
  • Symbian Foundation'ın ilk ürünü.

Kamera çıkıntıs SE'de klasik.
  • Symbian Foundation'ın bu ne ? abovv ne kadar cahil kalmışız. bu arada se symbianı bırakmadı mı ? ne hala symbian kullanıyorlar. se şimdiye kadar kendi işletim sistemini yapsaydı süper olurdu. aptallar çok güzel tasarım ve pratik sistemleri oluyor ama nedense hep kısır oluyor. hala m600 kulanıyorum. uiq çok güzel ama bitirdiler.
  • o kadar çıkıntı kadı kızında da olur

Symbian Foundation işletim sistemi Symbian OS ve S60’ı temel alacak ancak kullanıcı arayüzü UIQ ve yazılım platformu MOAP(S)’ı da kullanacak.

böyle bi ibare var. doğrumu bu acaba. resmen suratıma tokat gibi vurdular. az önce uiq bitti dedik adamlar bitirmemiş. ne heycanlı bi gün harbi 16 şubat güzel bi gün müş

bu arada ilk symbian telefonda ericssondandı foundation da se den.

bu arada diğer firmalar bişi tanıtmadı mı ? forumlarda pek bişiye rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 16 Şubat 2009; 10:28:05 >
  • Cihaz 10 Numara olmuş tebrikler SE.

Çok paradır bu ve kim bilir ne zaman gelir Türkiye'ye
  • dayanamadılar daha fazla nihayet sony ericsson dan iddialı bir model.
  • Görünüşünü pek beğenmedim ben ya.
  • cihaz süper olmuş, sonyericsson harbiden patlamış bu sefer inşallah çok aşırı olmayan bir fiyatla çıkar ve yazın piyasada olur umarız
  • cihaz gerçekten 10 numara olmuş ..bu gidişle tel. alamayacağımm zaten. omnia ile tel. almaya niyetlendim,renoiri gördük onu bekledik o da gelmedi. 5800 a niyetlendim şimdide bu çıktı.. habire bekliyecem bu gidişle inşllh buda gelmemezlik yapmaz ?? tahminen ne zamana gelir arkadaşlar eğer gelirse tabi ? nette çıkış tarihiyle ilgili herhangi bi bilgiye rastlayan varmı ?
  • marttan sonra için bekliyoruz bakalım
  • bakalım sony ilk kez çat diye tr sayfasına ekledi bi ürünü gelicek diye ümit ediyorum erken gelsin fiyatı çabuk düşsün:Pyoksa ben bunu alamam :S

toshiba.da 1ghz işlemciye sahip bir model üretmiştir ondan sonra çıkan en büyük tokat bu oldu bakalım:P
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.