Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun menusu yok mu ya o kadar aradım bi menu resmi bi arama ekranı bulamadım. yazıklar olsun bana
  • Türkiye'ye mutlaka Telpa getirsin ve w960'ta olduğu gibi yine 1 yıl geç ve sınırlı sayıda kullanalım :)
    Şaka bir yana olağanüstü bir telefon. Umarım w960 ta yapılan hata yapılmaz ve heryerden alabiliriz
  • Menüsü Sanırım
     Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!

• bende para olsa yurtdışına çıkar telefonu alır gelirim Türkiyeye ama bende o para nerde

• http://www.youtube.com/watch?v=G-Q7AYRatuM (Süre: 1:37)
    http://www.youtube.com/watch?v=rDXX6VPSJpU (Süre: 2:39)
    http://www.youtube.com/watch?v=rLsCYewiT0k (Süre: 2:00)
    http://www.youtube.com/watch?v=_pLRFvwsICo (Süre: 2:04)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 16 Şubat 2009; 14:17:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Menüsü Sanırım

Analog tv mi acaba. Yoksa N96 daki gibi mi? N96 daki gibiyse hiç bir güzelliği olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

[
    Yıllarca Se kullandım ve bence en sağlam cep telefonu üreticisidir öncelikle...

Ancak müzik dinlemeyi seven biri olarak şu 1. maddeye hiç katılmıyorum: Dönüştürücü aparat kullanmaya kalktığında (O dandik 2 liralıklarla özellikle) ses kalitesi bariz şekilde düşüyor bu bir...

Hadi kullanmayalım aparat diyerek se orijinal dönüştürücüsüne cx300 taktık diyelim, cebinde bir tomar kablo ile gezmek zorunda kalıyorsun bu iki..

Dolayısıyla "hay allah" deyip isimleri hpm bilmemkaç diye başlayan, kendi orijinal kulaklıkları ile kullanmak zorunda kalıyorsun bu da üççç.

Neden Sennheiser vb gibi şahane şeyler varken sony ericsson retailinden çıkan dandik kulaklıkları kullanmak zorunda kalayım ki?

Ayrıca SE'nin orijinal çıkışları çok çabuk deforme olup kullanılmaz hale geliyor...

Sony kökenli bir markanın hayatımı bu kadar zorlaştırmaması gerektiğini düşünüyorum.

İşte bu yüzde 3.5 mm standart çıkış çok çok çok önemli bence.

Not: Neyseki Hikaru'ya lütfedip koymuşlar 3.5 mm çıkış.
    PS3 gibi bir konsol + Blueray + LittleBigPlanet gibi bir oyun yaratabilen bir firmanın 3.5 mm çıkış sorunu olması inanılmaz geliyor bana yaw....

+1

• OmniaHD tanıtıldı. Bizzat izledim. Sayfasına da bilgileri yazdım;

- 3.7" 16M Tam Dokunmatik QHD AMOLED (360x640)
    - 8 MPx CMOS + CIF + 24fps@HD(1280x720p) + DLNA & HD TV Out

ve daha neler neler. Çok kişi bu 2 cihaz arasında kalacak gibi.
  • Evet birbirine cok yakın 2 cihaz... off off şu markalar nie bizi ikileme sürüklüyolar anlamamki
  • dokunmatik ekran performansı çok önemli, videoları inceleyemedim ofis bilgisayarından açılmıyor,
    tamam bir ıphone olayı beklemiyorum ama en azından 5800 dan başarılı ise alınabilir...
  • xperia x650 diye yazıyor:D
  • Tek kelimeyle harika bir cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

OmniaHD tanıtıldı. Bizzat izledim. Sayfasına da bilgileri yazdım;

- 3.7" 16M Tam Dokunmatik QHD AMOLED (360x640)
    - 8 MPx CMOS + CIF + 24fps@HD(1280x720p) + DLNA & HD TV Out

ve daha neler neler. Çok kişi bu 2 cihaz arasında kalacak gibi.

reis n97 yi bu cihazların arasında baya bi sönük kaldı yhaa ...bi nokia takıntısı olan biri olarak baya üzüldüm bu duruma
  • Arayüzü gerçekten etkileyici. Bu cihazın videolarından sonra gidip Omnia HD'nin videolarına baktım, arayüzü Idou'ya göre çok basit ve kötü geldi
  • Nokia hakkaten ayvayı yedi. 1 tek N97 var şuan elinde sağlam cihaz olarak.

MWC'de de henüz E55, E75, 6720 Classic ve 6710 Nav. haricinde başka model tanıtmadı.
  • quote:

Nokia hakkaten ayvayı yedi. 1 tek N97 var şuan elinde sağlam cihaz olarak.

MWC'de de henüz E55, E75, 6720 Classic ve 6710 Nav. haricinde başka model tanıtmadı.

Sony Ericsson da ayvayı yedi o zaman Bu cihazından başkası yok en iddialı modeller arasında
  • N97 ve Diger 2 cihaz (idou ve OmHD) kıyaslanamayacak kadar farklı o yüzden ayvayı yedi demek istedi reis sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Nokia hakkaten ayvayı yedi. 1 tek N97 var şuan elinde sağlam cihaz olarak.

Sony Ericsson da ayvayı yedi o zaman Bu cihazından başkası yok en iddialı modeller arasında

C905'i ve Xperia'sı var. 2. 8mp çıkardı mesela. Walkman'den hemde.

Nokia'da N82 & N95 & N95 8GB & N96 hepsi neredeyse aynı tarz modeller. Bugün tanıttıkları bile bunlardan farklı değil.

N97 kadar güzel 1 model yok henüz. Adamlar HD video'ya, 12MP'ye geçti abi daha ne diyim. Öhh yani...

• C905'i üst modeller arasına sokmam ben Küçük ekran, QVGA video kayıt vs. gibi eksikleri olan bir model. Tek beğendiğim yanı; çok güçlü bir Xenon flaşa sahip.
    Xperia zaten Windows Mobile ve 3.2 MP kamerası ile ilgi alanımın hayli dışında

Nokia'dan da cevap gelir, belki MWC'den sonraya belki MWC'de. Ama MWC'den sonra olursa LG de Renoir'in halefini çıkarır o sıra, ikisi kapışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

C905'i üst modeller arasına sokmam ben Küçük ekran, QVGA video kayıt vs. gibi eksikleri olan bir model. Tek beğendiğim yanı; çok güçlü bir Xenon flaşa sahip.
    Xperia zaten Windows Mobile ve 3.2 MP kamerası ile ilgi alanımın hayli dışında

Nokia'dan da cevap gelir, belki MWC'den sonraya belki MWC'de. Ama MWC'den sonra olursa LG de Renoir'in halefini çıkarır o sıra, ikisi kapışır

abi baksana adamlar daha MWC.de bile 8mp.e çıkamadılar:D zannetmiiyom artık nokia laçkalaştı zateN:D bkıyom son modellere kopyala yapıştır:D

şimdi bişeyi merak ediyom sony ericsson.a teknolojiden mahrum diyen nokia fanatigi arkdas ne dicek bunlrı gördükten sora :P

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.