Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video kayıt formatı ne kessin belli oldumu,göremedeimde.
  • Adamlar C905 i transit geçti yaww...
  • OOOOoooooooooooooooooooooooovvvvv..!!!!!!! Arkadaşlar tansiyonum eksilere düştü... şu anda ben yaşamıyorum gerçekten Sonyericsson Forever diyordum şimdi +++Foreverrrr Allah'ım cidden bu şaka olmalı ya arkadaşlar cimcik atabilir mi biri tüm foruma Allah rızası içn yaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Nokia hakkaten ayvayı yedi. 1 tek N97 var şuan elinde sağlam cihaz olarak.

MWC'de de henüz E55, E75, 6720 Classic ve 6710 Nav. haricinde başka model tanıtmadı.

Sony Ericsson da ayvayı yedi o zaman Bu cihazından başkası yok en iddialı modeller arasında

C905'i ve Xperia'sı var. 2. 8mp çıkardı mesela. Walkman'den hemde.

Nokia'da N82 & N95 & N95 8GB & N96 hepsi neredeyse aynı tarz modeller. Bugün tanıttıkları bile bunlardan farklı değil.

N97 kadar güzel 1 model yok henüz. Adamlar HD video'ya, 12MP'ye geçti abi daha ne diyim. Öhh yani...

bence nokianında çıkardığı modellerde güzel olmuş. ama nokia bunun altında kalmaz. se ise benim favori markadır.

• se'ye attım maili ne zaman gelir, türkiyeye gelirmi gibilerinden biraz erken olsada ; cvp gecikmeden geldi telefon gelicekmiş ama tarih olarak hiçbirşey belli değilmiş..beklicem ben ozaman madem geleck tel. alma işini erteliycem birazdaha ..umarım çok uçuk fiyatlardan gelmez tabi .her ne kadar süper bi alet olsada sonuçta 1400-1500 tl gibi iyi bir bilgisayar parasını telefona vermem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10-UR

se'ye attım maili ne zaman gelir, türkiyeye gelirmi gibilerinden biraz erken olsada ; cvp gecikmeden geldi telefon gelicekmiş ama tarih olarak hiçbirşey belli değilmiş..beklicem ben ozaman madem geleck tel. alma işini erteliycem birazdaha ..umarım çok uçuk fiyatlardan gelmez tabi .her ne kadar süper bi alet olsada sonuçta 1400-1500 tl gibi iyi bir bilgisayar parasını telefona vermem..

Kurun uzun vadede büyük bir düşüş yaşayacağı zannedilmiyor. Bu cihaz gelirse 2009 sonunda ülkemize gelir fiyatı da 1300-1400 TL'den az olmaz
  • çıkması okadar uzun sürermiki ? bakarsın 2 aya damlar piyasaya ??
  • quote:

çıkması okadar uzun sürermiki ? bakarsın 2 aya damlar piyasaya ??

o imkansız işte en erken yaza çıkar bu canavar
  • quote:

çıkması okadar uzun sürermiki ? bakarsın 2 aya damlar piyasaya ??

6 ay içinde piyasada olacak.. Ama buraya ne zaman gelir bilinmez..
  • quote:

Nokia hakkaten ayvayı yedi. 1 tek N97 var şuan elinde sağlam cihaz olarak.

MWC'de de henüz E55, E75, 6720 Classic ve 6710 Nav. haricinde başka model tanıtmadı.

iyi ki henüz demişim

Nokia N86 - 8mp'lik ilk Nokia
    http://forum.donanimhaber.com/m_27731255/tm.htm

• Bu cihazda bestpic var mı acaba? Düşünsenize 12.1MP'de saniyede 9 tane fotoğraf.. Bestpic yoksa büyük eksiklik bence...
  • süper bir tel
  • işletim sisteminin symbian olduğundan bahsediliyor üst seviyede bir telefon için symbian kullanmak niye ki ?
  • hem led var hem xenon flaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Bu cihazda bestpic var mı acaba? Düşünsenize 12.1MP'de saniyede 9 tane fotoğraf.. Bestpic yoksa büyük eksiklik bence...

W902i'de bile vardı, Xenon flaşlı, 12.1 MP'lik iddialı bir modelinde olmaması saçma olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpionso

işletim sisteminin symbian olduğundan bahsediliyor üst seviyede bir telefon için symbian kullanmak niye ki ?

Windows Mobile mı kullansaydı? Bence Java kullanmayacaksa Symbian en iyi tercih olarak kalır. Hem de işin içinde Sony Ericsson'un arayüzleri varsa daha bir güzel olur

Yeni video.
    http://www.youtube.com/watch?v=yEfWxX0Nflc (Süre: 1:19)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 16 Şubat 2009; 18:37:27 >

• heryönüyle güzel bir cihaz .....

artık ben telefonlarda 3,5mm jak girişine takılmıyorum devir stereo bluetooth devri kablolardan kurtulmak lazım ,o yüzden bir adet sennheiser mm200 almak şart oldu ......
  • arkadaşlar cnet haberine göre kulakiçi kulaklığıyla ve dokunmatik ekranıyla birlikte en iyi mobil müzik deneyimi sunmayı amaçlıyor diyor.yanii kulaklığı da yanında çıkar bunun daha ne olsun
  • Arayüzü gerçekten çok güzel telefonun SE kendini aştı.
  • Cihaz Symbian Vakfı'nın ilk "unified" işletim sistemi ile çıkacak,
    o zaman Symbian deyince korkan arkadaşları görürüz,
    ne derece haklılar ne derece bilmeden konuşuyorlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.