Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maaşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Bu arada cihazın tanıtıldığı tarih değil, piyasaya çıkacağı tarih önemli. İlk 8MP kameralı telefonu da SE duyurmuştu ama Samsung Innov8'i çok daha önce piyasaya sürmüştü.

SE'de bu hantallık varken aynı şeyin olması çok muhtemel.

gsmarenada 2.ceyrek diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Bu arada bu ''Idou'' nasıl okunuyor arkadaş, ben ''yiğido'' diye okuyorum

i do u, şimdi zittim sizi anlamına gelmez mi ingilizcede

atın intikamı demişti bi arkadaş, ismen de çağrıştırıyo cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

artık ben telefonlarda 3,5mm jak girişine takılmıyorum devir stereo bluetooth devri.
    kablolardan kurtulmak lazım, o yüzden bir adet sennheiser mm200 almak şart oldu...

aynen, kablosuz müzik dinlemek çok ayrı bir keyif...

quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros

bu telefonu alcak adamin 3,5 mmye bakacagini sanmiyorum. se'nin cogu telefonunda zaten donusturucu var. bundada olucaktir, bence bu 3.5 mm jack girisi olayi gereksiz abartiliyor.

ayrıca Idou'nun demosunun sonunda HBH-IS800 var...
    Sony Ericsson'da demo videolarının sonundaki telefona ait fotoğrafın yanında bulunan kulaklık, her zaman kutu içeriğinde gelen kulaklık oluyor. bu yüzden Idou'nun kutu içeriğinde de, büyük bir ihtimalle HBH-IS800 bulunuyor demektir. bu durumda da 3.5" girişe pek de gerek kalmıyor...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

quote:

quote:

Telefo ço hoş olmuş bütün tasarım olarak ama sony nin politakısını hiç çözemiyorum tam diyorum 4x4 lük bi cihaz yaptım 3,5 mm çıkışı yok telde bu zamanda adam dönüştürücü mü kullanıcak bu çoğu modelde böyle 4x3 te kalıyor sony ama kamera xenon flaş ekran vs olarak süperbir telefon fiyatı uygun olursa bu 3,5 mm özelliği göz ardı edilebilir hafızasıda yeterli ise süper

3.5 mm Jack da koysa bir sonraki telefonu niye alasın

Bide koyup çok satmak var sence hangisi?

Bana kalırsa tabi ki 3.5 mm jack olsun ama bize göre yapmıyorlar nihayetinde. Zaten hiçbir şirketin amacı da bir cihaz yapıp onu sürekli satmak değildir. Üreticilerin, bizlerin güzel telefon kullanıp kullanmadığını düşündüğünü sanma. Amacları sürekli satmak, süreklilik kazanmak, pazarda devamlı bir şirket olmaktır.

"ayduyu" gibi saçma bişe çıkıo ama bende tam bilmiyorum

• w900i model telefonumu satıp bunu alabilirim. 3 yıldan sonra telefon değiştirme vakti geldi mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 16 Şubat 2009; 22:15:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

i do u, şimdi zittim sizi anlamına gelmez mi ingilizcede

atın intikamı demişti bi arkadaş, ismen de çağrıştırıyo cidden

İyi bağlantı.

• Araştırmalarıma göre bu sensör saniyede maximum 10 tane fotoğraf çekebiliyor. Bu da ''bestpic var'' demek oluyor..
  • benim favorim her zaman iphoneydi.Bu telefon adeta beyin trawması yasamama neden oldu.
  • zaten bu 3.5mm olayını yapsa olmaz illam bunu kesicek bizden:D

ya ep-630ve hpm-70 2lisinden yeterince sıkıldım ucuz olsa bitane stereo kulaklık alıcam ama malum çok pahaılar bunun yanında böyle bi kulaklık vericeklermiş pil ömrüde bunla beraber uzun süre gider inş. en azında 10saati çıkarsın:)

diger 2cm lik dönüştürücülerdende var tabiki ama malum kaliteyi bitiriyorlar...

nokinanın sevdim yanı bu3.5mm var telefonlarında... gerçi bazıları 2.5mm ama olsun:) fiyatına bakalım nekadar olcak bi yerde 510 euro gibi bi ibare gördüm nekadar dogru bilmiyorum artık...
  • Hala döküman yok. Bu cihaz Xperia'ya benzemesse ne olayım. 5-6 kez White Paper değişecek, bu kesin. Beta(!) cihaz mıdır nedir?

Zaten şu "Idou consept isimdir." olayı kıllandırıyor beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hala döküman yok. Bu cihaz Xperia'ya benzemesse ne olayım. 5-6 kez White Paper değişecek, bu kesin. Beta(!) cihaz mıdır nedir?

Kesin öyle olacak. Sony Ericsson dişe dokunur cihaz yaptığı zaman insanın burnunu sürtmeden getirmez onu
  • o çıktı bu çıktı yok onun sistemi iyi değil yok ona dokunamıyon bunun ekranı yaramaz derken hala m600 kullanıyorz. bi sevindirik olduk şuda reis korkutma bizi beyaz sayfa sarı sayfa derken

çıksında alalım kurtulalaım yada iphone boyun eğecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hala döküman yok. Bu cihaz Xperia'ya benzemesse ne olayım. 5-6 kez White Paper değişecek, bu kesin. Beta(!) cihaz mıdır nedir?

yok bazı videolarda Xperia x650 yazıyor sanırım bunuda htc üretti:)

birde arkadaslar bu tasarımı ben k900 tasarımından hatırlıyom sanki... sizedemi öyle geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 16 Şubat 2009; 22:53:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

ya ep-630ve hpm-70 2lisinden yeterince sıkıldım ucuz olsa bitane stereo kulaklık alıcam ama malum çok pahaılar bunun yanında böyle bi kulaklık vericeklermiş pil ömrüde bunla beraber uzun süre gider inş. en azından 10 saati çıkarsın :)

HBH-DS970 ve DS980'de 6 saat konuşma, 300 saat bekleme süresi var. ayrıca 3 saat de kesintisiz müzik dinlenebiliyor. Idou'nun kutu içeriğinde, demosundan anlaşıldığı kadarıyla HBH-IS800 bulunacak gibi. bu modelde de 4 saat konuşma, 270 saat bekleme süresi bulunuyor. bu değerlere göre sanırım 2.5 saat de kesintisiz müzik dinlenebilir...
  • Kapasite olarak bi bilgi varmı gene mi harici hafıza var cihazda?
  • daha once verildimi bilmiyorum ama
    http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/256/
    c905'den daha ince.
  • İki yeni video.
    http://www.youtube.com/watch?v=NiL40k2xUJ8 (Süre: 1:10)
    http://www.youtube.com/watch?v=LiXQ-X0oRFs (Süre: 3:01)

Tam bir önceki mesajda başka bir linkte verilmiş ikinci video, yine de dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 16 Şubat 2009; 23:34:55 >

• quote:

Kapasite olarak bi bilgi varmı gene mi harici hafıza var cihazda?

bence harici hafıza olması daha iyi kablo derdi olmaz en azından kart okuyucuyla halledersin pratik olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: m35

ya ep-630ve hpm-70 2lisinden yeterince sıkıldım ucuz olsa bitane stereo kulaklık alıcam ama malum çok pahaılar bunun yanında böyle bi kulaklık vericeklermiş pil ömrüde bunla beraber uzun süre gider inş. en azından 10 saati çıkarsın :)

HBH-DS970 ve DS980'de 6 saat konuşma, 300 saat bekleme süresi var. ayrıca 3 saat de kesintisiz müzik dinlenebiliyor. Idou'nun kutu içeriğinde, demosundan anlaşıldığı kadarıyla HBH-IS800 bulunacak gibi. bu modelde de 4 saat konuşma, 270 saat bekleme süresi bulunuyor. bu değerlere göre sanırım 2.5 saat de kesintisiz müzik dinlenebilir...

valla bu kulaklıkları hiç görmedim fazlada bilgim yok:S ama pil süresini artırırsalar iş görür... yoksa 14saaat otobüs yolculunda hiç bi işie yaramaz bu :S...

birde hafıza kartı inş. vardır w960da sorun oluyor:P w910 varken art okuyucuyu anahtarlık niyetine kullanıyordum hepte yanımdaydı :R

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.